Izolacija temelja: Učinkovita izolacija temeljev hiše

Že sama beseda temelj nam namigne, da ne moremo nič dobrega in predvsem dolgotrajnega zgraditi, če pri nem nimamo postavljenega dobrega temelja. Izolacija igra pri tem bistveno vlogo, saj kvalitetna in primerna izolacija temelja vpliva na trajnost objekta. Kadar govorimo o izolaciji temeljev hiše, je pri izolaciji temeljev stare hiše veliko več podrobnosti, katerim se moramo posvetiti. Vsako hišo moramo dobro zaščititi pred vse bolj neugodnimi vremenskimi vplivi z učinkovito izolacijo temeljev hiše. Izolacija temeljev nove hiše je prav tako pomembna, saj pravilna izolacija temelja, hidroizocija in toplotna izolacija temeljev, ter celotne hiše poskrbi, da je hiša dolgotrajno zaščitena, energetsko učinkovita in ugodna za bivanje. Pri izdelavi temeljne plošče torej moramo upoštevati in poskrbeti tudi za dobro izolacijo temelja, saj kot pravijo, da je trkati po dežju prepozno, a v tem primeru, torej v primeru primorane sanacije, predrago. Poskrbite za odlično zaščito vaše hiše z našimi vrhunskimi proizvodi za izolacijo temeljev hiše, cokla, strehe, sten, itd. V podjetju Fibran Nord imamo na voljo mnogo strokovnjakov, ki vam bodo z veseljem pomagali izbrati primerno izolacijo za vaš dom.

 

izolacija temeljevizolacija temeljne plošče

 

Izolacija temeljev hiše: Izolacija temeljev stare hiše

Kadar je v vprašanju izolacija temeljev hiše, še posebej v primeru izolacije temeljev stare hiše, vam iskreno priporočamo pogovor z našimi strokovnjaki, saj je pri starih hišah toliko bolj pomembno, da učinkovito odpravimo vse morebitne težave z temelji, ter poskrbimo tudi za kvalitetno zaščito s hidroizolacijo temelja in toplotno izolacijo temelja za ugodno bivanje. V našem podjetju Fibran Nord vam bomo z veseljem svetovali glede primerne izolacije temelja in drugih morebitnih vprašanj ali težav, s katerimi ste se soočili pri izolaciji starih temeljev.

 

Temeljne plošče: Izdelava temeljne plošče in izolacija temeljev hiše

Kakovostna izdelava temeljne plošče mora vključevati tudi primerno zaščito objekta pred vplivi iz narave. Ustrezno izolacijo temeljne plošče boste zlahka izvedli z našimi kvalitetnimi proizvodi za izolacijo temeljev hiše in tudi hidroizolacijo temeljne plošče. V primeru hidroizolacije temelja lahko le-to izvedemo pod ali nad toplotno izolacijo, med dvema slojema toplotne izolacije ali na temlejni plošči. Za nasvete glede primerne in pravilne izolacije temelja se obrnite na nas ali nas pokličite na 07 39 39 510.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIBRAN NORD proizvodnja izolacijskih materialov d.o.o.
Naslov
Kočevarjeva ulica 1
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 3939510
Seznam fraz
izolacija temelja, izolacija temeljev hiše
ZEMLJEVID