Toplotna izolacija podstrešja, zvočna zaščita in hidroizolacija

 

Toplotna izolacija podstrešja vam lahko pomaga znižati stroške. Če je toplotna izolacija podstrešja izvedena pravilno, lahko namreč prihranite kar nekaj denarja pri kurjavi, podobno pa velja tudi za hlajenje bivalnih prostorov v vročih poletnih dneh. Čeprav je toplotna izolacija fasade seveda izjemno pomembna, pa ta pogosto ni dovolj, če želite zagotoviti optimalno zaščito objekta oziroma preprečiti energetske izgube. Več o naši ponudbi: http://www.fibran.si/frontend/articles.php?cid=87&view=0&t=--Hladilnice

 

ZVOČNA IZOLACIJA STENE


Toplotna izolacija podstrešja namesto strehe pogosto pametna izbira


Kakovostna toplotna izolacija fasade, ki jo dopolnita še toplotna izolacija podstrešja in izolacija temeljne plošče, lahko prinese občutne prihranke na dolgi rok. Toplotna izolacija podstrešja je lahko idealna rešitev tam, kjer podstrešnih prostorov pravzaprav sploh ne uporabljate oziroma niso namenjeni bivanju. Tako lahko toplotna izolacija podstrešja v celoti nadomesti izolacijo strehe. V nekaterih primerih pa se je smiselno odločiti tudi za izolacijo strehe z notranje strani. Takšna izolacija pa je lahko obenem tudi zaščita hidroizolacije, ki je nujna za optimalne učinke.

 

izolacija temeljev hišezaščita hidroizolacije

Preprečevanje vdora hrupa ter hidroizolacija in zaščita hidroizolacije


Dodatna prednost, ki jo prinaša toplotna izolacija podstrešja, je tudi zaščita pred vdorom hrupa. Toplotna izolacija je namreč lahko v tem primeru tudi zvočna. Podobno velja tudi za notranjo izolacijo strehe, ki obenem, kot že omenjeno, funkcionira tudi kot zaščita hidroizolacije. Ustrezna zaščita hidroizolacije poskrbi za to, da bo hidroizolacija resnično obstojna in funkcionalna, njena življenjska doba pa bo precej daljša, kot bi bila sicer. Ne glede na tip izolacije (izolacija temeljev hiše, strehe, podstrešja, izolacija fasade …), debelina izolacijskega materiala igra pomembno vlogo, seveda pa je pomembna tudi njegova kakovost oziroma učinkovitost. Izolacijske plošče FIBRANxps predstavljajo eno najboljših rešitev ta hip. Primerne so za vse vrste objektov in tipe izolacij. Z njihovo uporabo je tako seveda možna tudi izjemno učinkovita izolacija temeljev hiše ali izolacija fasade. Debelina izolacijskih plošč je različna, zato lahko izberete natanko tisto, kar potrebujete. Z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja in po potrebi pripravimo tudi ustrezne izračune, ki vam bodo pomagali pri končni odločitvi.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIBRAN NORD proizvodnja izolacijskih materialov d.o.o.
Naslov
Kočevarjeva ulica 1
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 3939510
Seznam fraz
toplotna izolacija podstrešja, zaščita hidroizolacije 
ZEMLJEVID