Hidroizolacija ter toplotna in zvočna izolacija sten

Hidroizolacija ni nič manj pomembna kot zvočna ali toplotna izolacija. Premišljeno in profesionalno izvedena hidroizolacija, predvsem izolacija kleti, namreč prepreči vdor vode, ki lahko močno zniža vrednost nepremičnine, seveda pa zmanjša tudi kvaliteto bivanja.

TLA IN STROPI


Učinkovita hidroizolacija zahteva uporabo najkakovostnejših materialov


Da pa bi bila hidroizolacija zares učinkovita, pa seveda ni dovolj le znanje, ampak moramo imeti na voljo tudi materiale, ki bodo kos nalogi, ki je lahko pogosto zelo zahtevna. Ne glede na to, ali je potrebna hidroizolacija balkona, izolacija temeljne plošče, izolacija kleti ali terase, moramo poskrbeti, da bomo uporabili najkakovostnejše materiale. Se sprašujete, kje dobiti takšen material? V podjetju Fibran Nord imamo rešitev za vas. Ponujamo vam najkakovostnejše materiale za različne vrste izolacij (hidroizolacija, zvočna izolacija sten, toplotna izolacija podstrešja ipd.), pa tudi za zaščito izolacij, ki so cenjeni tudi v tujini. Nudimo pa tudi izolacijo bazena in izolacijo temeljne plošče!

Hidroizolacija strehehidroizolacija temeljev


Toplotna in zvočna izolacija sten za boljšo kvaliteto bivanja


Kadar ni izvedljiva zunanja, je smiselno preučiti, ali bi bila v vašem primeru možna notranja izolacija sten. Izolacija notranjih sten ima načeloma precej manj omejitev, še posebej če živite v večstanovanjskem objektu, kjer ne morete spreminjati zunanje podobe stavbe na lastno pest. Po drugi strani pa je izolacija notranjih sten, ki je hkrati tako toplotna kot zvočna izolacija sten, projekt, ki ga lahko izpeljete dokaj hitro in enostavno. Zvočna izolacija sten je še posebej smiselna v večjih mestih, kjer hrup moti vaše vsakodnevne aktivnosti in vaš spanec, seveda pa tudi povsod tam, kjer se spopadate s preglasnimi sosedi. Notranja izolacija sten lahko tako prepreči številne spore in obenem zmanjša stroške ogrevanja, saj ne bo več prihajalo do nepotrebnih toplotnih izgub. Najkakovostnejši materiali, namenjeni različnim vrstam izolacije, so vam pri nas na voljo po zelo ugodnih cenah. Upoštevati pa morate tudi dolgoročni prihranek, ki vam ga prinaša kakovostna izolacija, zato je to naložba, ki se vam bo slej ali prej v celoti povrnila.

Za najboljšo toplotno izolacijo obiščite našo spletno stran in si priskrbite najboljšoizolacijo za vaš dom!

IZOLACIJA BAZENA