notranja izolacija stenIzolacija notranjih sten: Zvočna izolacija in toplotna

Kvalitetna izolacija notranjih sten ni samo v tem, da uporabimo kvalitetne izolacijske materiale za notranje stene, temveč moramo sestavo stene dobro proučiti. Kvalitetna izvedba izolacije notranjih sten je nadvse pomembna, Če se zadeve lotevamo za prav, je tu neizogibna tudi notranja zvočna izolacija sten in tal. Vsekakor pa je veliko podrobnosti, na katere moramo biti še bolj pozorni v primerih, kadar se lotevamo izolacije stene iz notranje strani. Poskrbite za toplotno izolacijo notranjih sten po temeljitem pregledu sten in izboru primernih izolacijskih materialov za notranje stene. Najboljša izolacija notranjih sten je torej toplotna izolacija sten, ki jo premišljeno izvedemo, da ne bi prihajalo do toplotnih mostov, ter zvočna izolacija sten, da se izognemo nepotrebnemu hrupu. Obe, toplotna in zvočna izolacija sten v stanovanju bo pripomogla k vašemu zdravju, vsaka na svoj način.

Hrup? Ne, hvala. Zvočna izolacija sten iz notranje strani

Živite na hrupnem območju? Imamo odličen predlog za vas: Izolacija notranjih sten. Za vse, ki živite blizu hrupnih avtocest, letalskih stez, železnic, notranja zvočna izolacija sten je prava rešitev. Zvočna izolacija sten iz notranje strani bo odpravila za vse vaše tegobe zaradi hrupa. Ko je hrup iz okolice preprosto neznosen, se odločite za notranjo zvočno izolacijo sten. Lahko se odločite tudi za zvočno izolacijo tal, za kar imamo v podjetju Fibran Nord odličen zvočno izolacijski material. Zakaj bi torej prenašali hrup, ki vpliva na vaše zdravje? Poiščite ustrezne rešitve za zvočno izolacijo sten in uživajte v spokojnosti vašega doma.

POTEBUJETE ZVOČNO IZOLACIJO STROPA?

izolacija notranjih stenToplotna zaščita: Izolacija notranjih sten - toplotna izolacija sten

Toplotno izolacijo vedno postavimo na zunanjo, le poredko je izolacija stene iz notranje strani. Vendar so izjeme tudi tu. Pogosto gre za primere hiš, ki so pod spomeniškim varstvom, zato lahko zidove in zgradbo izoliramo iz notranje strani. Izolacija stene bo izredno pripomogla k akumuliranju toplote in vzdrževanju stabilne temperature, s tem pa tudi močno zmanjšala naše stroške ogrevanja. Odločite se za izolacijo notranjih sten in v našem podjetju Fibran Nord izberite kvalitetni izolacijski material.