Toplotna izolacija - kaj vključuje?


Toplotna izolacija ne vključuje le toplotne izolacije fasade, temveč tudi toplotno izolacijo strehe, toplotno izolacijo podstrešja, toplotno izolacijo notranjih sten ter toplotno izolacijo stropa, potrebno pa je izbrati tudi kvalitetno stavbno pohištvo. Le s kombinacijo vsega naštetega boste zagotovili primeren energijski ščit, ki vas bo varoval pred izgubami energije, hkrati pa boste v svojem domu vzpostavili pogoje, ki bodo nudili najvišje udobje bivanja.

ENERGIJSKI ŠČIT


Toplotna izolacija strehe za zaščito in prihranek

Naloga toplotne izolacije strehe je zaščita stavbe pred atmosferskimi vplivi, izgubo energije pozimi in pred pregrevanjem poleti. Ker ne gre pri toplotni izolaciji le za vzpostavljanje primerne temperature, temveč tudi za bistvene prihranke pri porabi energije, je potrebno toplotno izolacijo strehe temeljito premisliti in izbrati kvalitetne materiale ter izkušenega izvajalca. V podjetju Fibran vam nudimo vrhunske storitve ter izjemno kakovostne materiale za toplotno izolacijo ravne strehe in toplotno izolacijo poševne strehe, ob tem pa poskrbimo tudi za neprekosljivo toplotno izolacijo podstrešja, toplotno izolacijo notranjih sten ter toplotno izolacijo stropa - vse na enem mestu.

Toplotna izolacija hišeToplotna izolacija notranjih sten


Toplotna izolacija Fibran

Če želimo kvaliteto in trajno zaščito, ni vseeno, za kakšno toplotno izolacijo se odločimo. Stroški so seveda pomembni, zato v podjetju Fibran težimo k dostopnim cenam, ob tem pa vztrajamo le pri vrhunski kvaliteti materialov in storitev. Pri novogradnji in sanaciji poskrbimo za učinkovito toplotno izolacijo strehe, fasade, sten, stropov, tal, podstrešja, kleti in drugih izpostavljenih delov stavbe, tako da boste lahko trajno uživali v udobnem okolju. Ko se odločamo za toplotno izolacijo stavbe, moramo imeti v mislih tudi dolgoročne učinke, med katerimi ni le zaščita - kvalitetna toplotna izolacija pomeni tudi bistven prihranek pri ogrevanju in hlajenju objekta, kar ni dobro le za naš žep, temveč prispeva tudi k čistejšemu in bolj zdravemu okolju. Več o različni toplotni izolaciji si lahko preberete na spletni strani podjetja Fibran, za izvedbo, cene, materiale in ostalo pa nas lahko kontaktirate.