Regali različnih karakteristik –  izjemno trpežni kovinski regali

Regali sodijo med osnovno opremo za pregledno arhiviranje oziroma shranjevanje najrazličnejših predmetov – od dokumentov in registratorjev pa do orodja in drugih težjih kosov. Običajno so to kovinski regali, pri čemer je po želji kovinsko ogrodje kombinirano s policami iz drugih materialov, npr. iz lesa. Pri izbiri materialov imate torej precej svobode, podobno pa velja za druge lastnosti, kot so dimenzije, število in razporeditev polic, barva, nosilnost in različni dodatki.

Praktični pisarniški regal – med drugim na voljo premični regali za pisarno

Eden izmed možnih podtipov je klasični arhivski oz. pisarniški regal, ki predstavlja pomemben del ponudbe našega podjetja Zak. Gre za sestavljive sisteme, ki dopuščajo številne prilagoditve pri globini, nosilnosti polic itn. Poleg tega se lahko po želji odločite za zaprte stranice in zadnjo steno. Na voljo sta vam lakirana in pocinkana izvedba, pa tudi barvani kovinski regali. Vidimo torej, da je možnih kar nekaj kombinacij, zato vam ne bo treba sklepati nikakršnih kompromisov – niti glede funkcionalnosti niti glede videza. Če se morda soočate s prostorskimi omejitvami, so tu še posebni premični kovinski regali na ročni ali električni nagon. Ti vam omogočajo, da je dani prostor v vsakem trenutku zares optimalno izkoriščen. Obenem pa se s tem izognete potrebi po neprestanem prenašanju dokumentacije in drugih predmetov, ki jih shranjujete.

Kovinski regali

Več o tem

Kovinski regali za večje obremenitve – paletni, konzolni itn.

Pri izbiri morate nedvomno upoštevati načrtovano težo bremena. Če načrtujete uporabo v skladiščih ipd., je običajno potrebna precej visoka nosilnost. To ne bo težava, če se odločite za nakup pri našem podjetju, saj vam je na razpolago pestra izbira modelov, ustvarjenih posebej za (naj)večje obremenitve. To so lahko denimo posebne paletne izvedbe, ki omogočajo lahek dostop z viličarji, in sicer s čelnimi ali z regalnimi. Ena izmed možnosti pa so še t. i. konzolni kovinski regali. Ti prav tako prenesejo težja bremena, njihova specifika pa je, da so namenjeni daljšim predmetom. To pomeni, da so primerni za skladiščenje večjih kosov lesa, cevi, plošč ipd. Če potrebujete dodatno pomoč pri izbiri najprimernejše opcije za svoje konkretne zahteve, se lahko seveda vedno obrnete na nas. Z veseljem vam bomo pomagali pri iskanju ustrezne rešitve. 

V ponudbi pogosto odlično ohranjeni rabljeni regali

Prizadevamo si, da svojim kupcem ponujamo karseda dostopne cene. Prav ugodno razmerje med ceno in kakovostjo je prepričalo že številne zadovoljne stranke, med njimi celo nekatera izmed največjih slovenskih podjetij, ki so nam zaupale doslej (seznam referenc najdete na naši spletni strani). Nakup pa bo še posebej ugoden, če izberete enega izmed kosov, ki so vključeni v našo razprodajo. Tam se včasih znajdejo tudi rabljeni regali, pri čemer naj poudarimo, da gre za izvrstno ohranjene elemente, ki so pogosto skorajda kot novi, njihova cena pa je včasih celo za več kot 50 odstotkov nižja. Vsekakor je torej smiselno, da preverite, ali morda rabljeni regali iz naše ponudbe ustrezajo vašim pričakovanjem.

Regali

Dodatno kovinsko pohištvo in varnostni sefi ter kuhinjski elementi iz inoxa

Svojim strankam nudimo tudi pestro izbiro kovinskih omar – arhivskih, garderobnih, za zdravstvene ustanove, šole, delavnice itn. Poleg tega boste v naši ponudbi našli še varnostne oziroma protivlomne trezorje, ki poskrbijo, da so vaše največje dragocenosti zares na varnem v vsakem trenutku dneva. Na voljo so vam trezorji, ki v skladu z evropsko normo CEN-EN 1143-1 ustrezajo varnostnim stopnjam 0, 1 in 2. To pomeni, da brez težav najdete primerno rešitev, ne glede na to, ali iščete predvsem sef za domačo uporabo ali pa vas morda zanimajo takšni, ki so varni za uporabo v zlatarnah ter v bankah in podobnih ustanovah, kjer obstaja visoka stopnja tveganja. Za konec pa naj omenimo še, da je mogoče ne nazadnje v naši ponudbi najti tudi vrhunsko inox opremo za kuhinje.

Preberite več