Omare za orodje - kovinska poslovna oprema za vse namene


Omara za orodje je nepogrešljiv del vsake delavnice. Za tiste, ki želijo izbirati med najširšo ponudbo kakovostnih omar za orodje smo pravi naslov pri podjetju ZAK d.o.o. Ponujamo namreč:

  • delavniške mize s predali in z omaricami
  • delavniške omare z vrati
  • delavniške predale
  • delavniške omare z dvokrilnimi vrati
  • omare za industrijske računalnike
  • techno omare za orodje na kolesih
  • delovne mize


Poleg vsega vam nudimo tudi rabljene omare za orodje, ki jih lahko najdete na naši spletni strani (pod razdelkom Razprodaja). Tako poskrbimo, da lahko pri nas najdete nekaj primernega za vsak okus, namen in žep.

NE SPREGLEJTE GARDEROBNIH OMARIC


Enostavno sestavljanje in maksimalna funkcionalnost omare za orodje


Naše omare za orodje omogočajo največjo organiziranost in pregled ter enostaven dostop do orodja. Prav vsaka omara za orodje iz naše ponudbe je izredno kvalitetna, močna in funkcionalna. Primerne so za mehanične delavnice, manjša in večja skladišča ter individualne uporabnike. Vedno poskrbimo tudi za to, da imajo naše omare izvrstno nosilnost. Za enostavno delo v garaži, servisih in delovnih prostorih priporočamo naše omare za orodje na kolesih. Z zavarovanimi stranskimi robovi, razdelilci predalov, obešalniki za orodje in zavorami poskrbijo za izjemno funkcionalno premično delovno postajo.

omara za orodjerabljene omare za orodje


Zaupajte najboljšim - omara za orodje s tradicijo


Že dve desetletji in pol zagotavljamo kar se da celostno ponudbo kovinske poslovne opreme. Naši izdelki zlahka ustrezajo vsem evropskim standardom varnosti in kakovosti, poleg tega pa vam nudimo tudi okolju prijazno poslovno opremo. V naši poslovni enoti z razstavnimi prostori na Kamniški 27 v Ljubljani lahko najdete vse od pisarniških in skladiščnih regalov, kovinskih predalnikov in omar za orodje ter ognjevarnih omar in trezorjev. Tako lahko na enem mestu ugodno in enostavno ter s pomočjo naših prijaznih svetovalcev dostopate do celotnega spektra poslovne opreme. Za več informacij obiščite: http://zak.si/katalog/kovinsko-pohistvo/za-delavnice