Gozdarska čelada je nujna za varno delo v gozdugozdarska zaščitna čelada


Gozdarska čelada je eden ključnih delov gozdarske opreme in delovnih oblačil. Rekviziti, kot so gozdarska čelada ali glušniki, so namreč nujno potrebni, da delo gozdarja v gozdu poteka varno. Gozdarska čelada med drugim gozdarju omogoča varnost in obvarovanje zdravja. Zato cena kvalitetne gozdarske čelade nikakor ne sme biti ovira pri nakupu, saj nobena cena gozdarske čelade ali kakšnega drugega ključnega rekvizita ne odtehta cene človeškega zdravja. Gozdarska zaščitna čelada je pač tako pomembna, da pri ceni zaščitne čelade res ne smemo varčevati. Prav je namreč, da ima gozdar na razpolago kar najbolj kvalitetno zaščitno čelado z vizirjem.


Gozdarska čelada, ki je kvalitetna in cenovno ugodna


Gozdarska čelada, ki jo boste kupili pri nas, bo zagotovo ustrezne kvalitete, hkrati pa bo cena gozdarske čelade pri nas tudi ugodna. Zavedamo se pomena, ki ga za gozdarja ima zaščitna čelada z vizirjem, zato smo poskrbeli, da imajo naše stranke na voljo le kakovostne gozdarske zaščitne čelade. Na drugi strani pa se zavedamo, da živimo v času, ko je na pohodu velika draginja in se morajo skoraj vsa slovenska podjetja soočati z varčevalnimi ukrepi. Prav zato se trudimo, da je cena zaščitne čelade, ki jo boste kupili pri, nas dovolj ugodna, da boste z nakupom naše gozdarske čelade zadovoljni.


Cena gozdarske čelade, ki je poštena


V našem podjetju poskušamo biti do naših stranka vsestransko korektni. Trudimo se, da jim ponudimo najboljše za najnižjo možno ceno. Gozdarska čelada, ki jo boste kupili pri nas ima pošteno ceno: pošteno za kupca in pošteno za prodajalca.

TRGOS ZAŠČITNE ROKAVICE

V PONUDBI TUDI DELOVNA OBUTEV

zaščitna čelada z vizirjem