Delovni čevlji s kapico ali brez: zelo dobri zaščitni delovni čevlji

delovni čevlji s kapicoDelovni čevlji morajo biti kvalitetni in trpežni, zato pri izbiri temu posvetite posebno pozornost. Mnogi poklici zahtevajo primerno obutev, zato je pomembno, da za specifično obliko dela izberete dobre delovne čevlje. V podjetju Trgos smo specializirani za uvoz in prodajo zaščitnih delovnih rokavic, dežnih oblek, varilskih in delovnih oblačil, v naši ponudbi pa boste poleg tega našli tudi dobre zaščitne delovne čevlje s kapico ali brez kapice. Smo priznano podjetje za delovno zaščito, zato imamo vedno na zalogi večje količine delavno zaščitnih sredstev. Ker se zavedamo, da je primerna delovna oprema in zaščitna obutev in obleka ključnega pomena za varnost pri delu, stremimo k temu, da svojim strankam ponudimo le najboljšo delovno opremo in obutev. Obiščete nas lahko v naši poslovalnici oziroma trgovini v Lescah, kjer se nahaja tudi veleprodajno skladišče. Veseli bomo vašega obiska.

PREVERITE PONUDBO DELOVNIH OBLAČIL

Delovni čevlji s kapico - udobni čevlji, ki zagotavljajo popolno varnost pri delu


dobri delovni čevljiZaščitni delovni čevlji s kapico bodo poskrbeli za popolno varnost vaših nog. Čevlji s kapico so dobri delovni čevlji, ki so namenjeni delu v gozdu, kjer je varnost delavca ključnega pomena. Opremljeni so s trdim gumijastim podplatom, ki preprečuje zdrse tudi na najbolj spolzkem terenu, kovinska kapica na sprednjem delu delovnega čevlja pa nudi prstom popolno zaščito. Za varno in udobno hojo po težkih terenih izberite dobre delovne čevlje s kapico, ki so pri nas na voljo po ugodni ceni. Izbirate lahko med različnimi modeli in številkami. Našo ponudbo delovnih čevljev si oglejte na spletni strani ali pa nas obiščite v poslovalnici.

Delovni čevlji brez kapice - dobri zaščitni delovni čevlji za vse okuse


Različni poklici zahtevajo različno delovno opremo in zaščitne čevlje. V naši ponudbi boste poleg čevljev s kapico našli tudi čevlje brez kapice, ki bodo poskrbeli, da bo vaše stopalo prav tako zaščiteno, kakor če bi imeli delovne čevlje s kapico. Delovni čevlji brez kapice, ki jih boste našli v naši ponudbi, so udobni in trpežni, lahki in zračni.