Profesionalni predpražnik je pika na i za lepši vhod v stavbo

Profesionalni predpražniki so tisti, ki bodo popolnoma prenovili videz stavbe. Ne glede na to, ali gre za domačo hišo ali za stavbo, v kateri, je podjetje, ljudje radi vstopimo skozi vrata v prostor, kjer že od začetka začutimo žilico “dizajna”. Včasih je veljalo, da vse, kar potrebujemo za uspešen videz podjetja, je Rolex ura in kvalitetni internetni profil. Danes ni tako, saj so že predpražniki tista stvar, za katero moramo razmisliti ob samem nakupu.

Čistilni predpražniki več kot samo dobrodošlica

Napis dobrodošli/Hello, slika hiške, razni vzorci rožic, krogcev in trikotnikov so grafike z napisi, ki jih srečamo na predpražnikih točno pred vrati domov. Grafika je največkrat pozitivna, kar nas osreči, še preden vstavimo ključ v ključavnico in vstopimo v dom in si srečno zapojemo “Ljubo doma, kdor ga ima”. Namen predpražnikov za pred vrata vsekakor ni samo pozitiven pozdrav po napornem dnevu. Predpražniki za pred vrata imajo praktični namen. Vanj si lepo obrišemo umazane čevlje, morda celo premočene in te čevlje kar sezujemo ter jih pustimo na predpražnikih pred vhodnimi vrati. S tem preprečimo grobi umazaniji in vodi vstop v stavbo. Kako smešno, mar ne? En kvalitetni pravokotni kos, ki leži pred vrati, ter ga vsak dan srečamo, vendar nanj sploh ne pomislimo. Še en tak pravokotni predpražnik (velikokrat tudi v krožni obliki) se nahaja v kopalnici. Stoji točno tam pred tušem in ima še večji praktični namen. Zaradi njega ne stopimo na mrzle ploščice po prhanju in zaščiti nad pred zdrsi, padci in tovrstnimi nesrečami.

kvalitetni predpražniki

Predpražniki z napisi, ki služijo kot oglasna deska

Na internetu najdemo toliko idej, s katerimi lahko svoja podjetja popolnoma obogatimo in privabimo kupce. Za to nam sploh ni treba imeti domišljije. Privabljanje kupcev v večji meri pomeni oglaševanje preko interneta, še večjega pomena pa ima, da “kupec” ne sedi pred računalnikom in gleda oglase, ampak oglase podoživi v živo. Profesionalni panoji in plakati vsekakor niso preteklost. Podjetje Lindstrom, ki izdeluje in izposoja predpražnike, ter delovne obleke, nudi prav tako predpražnike z napisi, ki delujejo kot profesionalni oglasni predpražniki. To je idealno, profesionalno talno oglaševanje. Npr. predpražnik za pred vrata tako vsebuje okno, kamor podamo svoje podatke, akcije, logo podjetja ali pa karkoli nam domišljija ponuja.

Kateri so kvalitetni predpražniki vredni vsakega centa?

Obstaja več vrst predpražnikov in ti se uporabljajo za različne namene.

  • Standardni predpražniki
  • Dizajn predpražniki
  • Ergonomski predpražniki
  • Zunanji predpražniki
  • Industrijski- čistilni predpražniki
  • Oglasni predpražniki

80 % umazanije vnesemo v prostore skozi vrata. Standardni so tisti, ki pomagajo pri zaustavljanju nesnage že na vhodnih vratih. Če resno želimo preprečiti umazaniji vstop skozi vrata, potem je najboljše izbrati profesionalni predpražnik, izdelan iz visoko najlonskih vlaken na vrhu. Za preprečitev zdrsa pa naj bo spodnji del predpražnika iz gume. Takšni (čistilni) predpražniki so nadvse pomembni, če imamo poslovni prostor, kjer sta varnost in čistoča na prvem mestu. Zelo priporočljivo je kupiti takšen profesionalni predpražnik, če imamo restavracijo, bar, frizerski ali kozmetični salon.

Ergonomski čistilni predpražniki poskrbijo ne samo za varnost na delu, ampak tudi za zdravje delavcev. Če se ukvarjamo s stoječim delom, potem so ti skoraj nuja, saj s svojo mehkobo zmanjšajo pritisk na sklepe in posledično delujejo proti bolečinam v križu, kolenih, bokih in nogah. Delavci smo tako zmožni dalj časa stati in smo s tem bolj produktivni ter hvaležni “šefu”. Zahvala, da ne zdrsnemo, pa gre luknjam v ergonomskih predpražnikih, ki omogočajo, da tekočina steče skozenj. Izboljšanje produktivnosti delavcev je celo dokazano z raziskavo imenovano OSHA. Rezultat je pokazal, da delavci z uporabo ergonomskih predpražnikov povečajo svojo produktivnost za 50 %.