Kakovostna delovna obleka je pomembna pri učinkovitem opravljanju dela

Delovna obleka oziroma uniforma ima več različnih namenov. Pogosto služi poenotenju videza zaposlenih, odraža pa tudi status podjetja in ima funkcijo varnosti in udobja. Neprimerna delovna obleka lahko naredi slab prvi vtis o našem podjetju in zaposlenih ali pa celo vodi v številne poškodbe pri delu.

Delovna obleka

Zakaj je pametno nositi zaščitne delovne obleke?

Zaščitna delovna oblačila so v uporabi v skoraj vseh industrijskih panogah. Nosijo jih varilci, gozdarji, delavci v zdravstvu, monterji, laboratorijski delavci in številni drugi. Vsaka dejavnost pa vključuje tudi primerno delovno obleko, ki je namenjena temu, da ščiti in varuje delavca pred nastankom poškodb na delovnem mestu.

Delovna obleka je velik del delovnega dneva izpostavljena različnim vremenskim in drugim vplivom, zato mora biti izdelana iz trpežnih in kakovostnih materialov, primernih za delo, ki se ga opravlja. Priporočljivo je tudi, da imajo zaščitne delovne obleke veliko žepov in zank za orodje in hkrati pokrivajo vse dele telesa, ki jih je potrebno zaščititi. Glavna funkcija delovne obleke je ta, da poskrbi za zaščito delavca, poleg tega pa mu nudi udobje in varnost pri delu.

zaščitne delovne obleke


Podjetje Lindström ponuja široko izbiro delovnih oblek za vsak poklic

Vsak dober delodajalec mora poskrbeti za zaščito in udobje svojih zaposlenih pri delu, za to bo poskrbela zaščitna delovna obleka. V kolikor iščete kvalitetne zaščitne delovne obleke za vas ali vaše zaposlene, kontaktirajte podjetje Lindström. V njihovi ponudbi boste našli zaščitno delovno obleko za profesionalno rabo v številnih poklicih, kot so:

  • Gostinstvo in hotelirstvo: v ponudbi delovnih oblek za gostince in hotelirje boste našli srajce, bluze, kuharske suknjiče, hlače in predpasnike za celotno osebje vaše kuhinje, gostinskega obrata ali restavracije. Delovne obleke za delo v gostinstvu so lepega videza, praktične in se popolnoma prilegajo delavcu. Zagotavljajo tudi neovirano gibanje in druge funkcionalne podrobnosti.
  • Živilsko-predelovalna industrija: delovne obleke so narejene iz kvalitetnega materiala, vsi žepi so skrbno nameščeni na obleko, upoštevane pa so tudi stroge higienske razmere, ki veljajo za to panogo.
  • Zdravstvo: celotna zbirka delovnih oblek se dobro prilega delavcu in je udobna za nošenje, delavci v zdravstvu pa so v svojih delovnih oblačilih videti urejeni in se dobro počutijo.
  • Industrija: nudijo tudi delovne obleke za lahko in srednjo težko industrijo. Zasnovane so za profesionalno rabo in zadovoljijo tudi najzahtevnejša pričakovanja zaposlenih glede funkcionalnosti in videza. Posebno pozornost so namenili praktičnosti in prileganju oblačil, neoviranemu gibanju ter funkcionalnim podrobnostim.
  • Varilstvo: pri izdelavi zaščitne delovne obleke za delo v varilstvu je bila upoštevana skladnost z vsemi posebnimi standardi.
  • Elektroinženirstvo: v tem sklopu lahko dobite protipožarna oblačila, ki so zasnovana za zaščito pred toploto in plamenom.
  • Zahtevni delovni pogoji, pri čemer je še posebej pomembna vidljivost delavca.

zaščitna delovna obleka


Nakup delovne obleke podjetja Lindström

Podjetje Lindström je eno izmed vodilnih evropskih podjetij na področju tekstilnih storitev. Njihove tekstilne storitve izpolnjujejo potrebe podjetij na stroškovno učinkovit in do okolja prijazen način. V svoji široki ponudbi imajo tudi standardne kolekcije delovnih oblačil. Gre namreč za preproste in nezapletene izbire, ki ponujajo veliko različnih možnosti zaščitne delovne obleke in izpolnjujejo potrebe vsakega podjetja po delovnih zaščitnih oblačilih.

V njihovi ponudbi lahko najdete vse od zaščitnih oblačil primernega videza za storitveno področje, do odporne, specializirane, zaščitne obleke za težka dela.

Izbira vaše delovne obleke pri podjetju Lindström bo preprosta, saj boste oblačila za svoje zaposlene lahko izbrali znotraj pripravljenih možnosti. Iz tega razloga je prva dostava vaše nove zaščitne delovne obleke možna že v dveh tednih.

V kolikor vas zanima kaj več, vam bodo prijazni strokovnjaki v podjetju Lindström z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri primerne delovne obleke za vas in vaše zaposlene. Poskrbite za varnost in udobje svojih zaposlenih in delovno obleko naročite pri podjetju Lindström.

zaščitna delovna oblačila