Avtoplin - nižja cena prinaša znatno znižanje stroškov goriva

Avtoplin odlikujeta predvsem ugodna cena in prijaznost do okolja. Njegova uporaba je postala najboljša alternativa klasičnim pogonskim gorivom, katerih cene se nenehno dvigujejo in so v primerjavi z avtoplinom v povprečju za kar 60 odstotkov višje. Vgradnja plina v avto vam bo tako pomagala zmanjšati mesečne stroške goriva, hkrati pa boste pripomogli tudi k ohranjanju čistejšega planeta. Avtoplinski sistemi namreč v ozračje izpuščajo precej manj škodljivih emisij. Čisto izgorevanje pa ugodno vpliva tudi na preostale dele vozila; obraba mehanskih delov motorja je manjša, življenjska doba motornega olja in izpušnega sistema pa je daljša.

Kljub temu, da ima vozilo na avtoplin večjo porabo, je cena plina tako ugodna, da se predelava avtomobila vseeno izplača.

Vgradnja plina v avto - denarnica in okolje vam bosta hvaležna

Če torej želite zmanjšati stroške goriva, hkrati pa biti ekološko ozaveščeni, je vgradnja plina v avto prava odločitev. Vozniku, ki letno prevozi 20.000 kilometrov, se bo investicija povrnila že v enem letu. Vgradnja plina je priporočljiva za avto na bencinski pogon, ker so stroški predelave nižji v primerjavi z vozili na dizelski pogon. Ker so avtoplinski sistemi različni, so različne tudi cene predelave na avtoplin. Cena predelave se giblje nekje med 900 in 1500 evrov.

Vgradnja plina najpogosteje poteka v prtljažniku avtomobila - rezervoar za avtoplin pritrdimo na prostor za rezervno gumo. Rezervoar je izdelan iz precej močnejšega materiala kot tisti za bencin, zato vam zagotavljamo, da so morebitni pomisleki o varnosti odveč. Takšen rezervoar lahko zdrži zelo velike pritiske, tudi v primeru prometne nesreče. Za dodatno varnost poskrbi še varnostni ventil, ki ob prekinitvi elektrike takoj zapre dovod goriva. Avtoplinski sistemi so hkrati precej enostavni za uporabo - preklapljanje med enim in drugim gorivom poteka samodejno.

Inovativni avtoplinski sistemi v podjetju Gen1

Vgradnja plina v avto je storitev, ki jo nudi vse več podjetij, a le v podjetju Gen1 vam nudimo lasten visokotehnološki sistem predelave. Avtoplinski sistemi Gen1 tako prinašajo bistvene izboljšave v delovanju vašega vozila. Predelava avtomobila na avtoplin v našem podjetju poteka strokovno, hitro in enostavno, za kar poskrbi mreža certificiranih avtoservisov po vsej Sloveniji.

Nikar ne odlašajte, svoje vozilo predelajte na avtoplin, cena začetnih stroškov se vam bo kmalu povrnila.

Gen1 | Avtoplin cena, avtoplinski sistemi, vgradnja plina v avto - povezave do naše spletne strani: