Monitorji iz poslovne linije - ceneje do odličnega monitorja

Monitorji so obvezna oprema namiznih računalnikov. Na trgu je ogromno ponudbe, pri kateri lahko izbirate med številnimi velikostmi, ločljivosti zaslona in vrstami matrike. Če si želite zares dobrega monitorja za računalnik, a bi radi tudi nekoliko prihranili, priporočamo odlično ohranjene PC monitorje. Dobite jih pri podjetju Brown Bear Team (BBT) iz Trzina, kjer prodajajo rabljeno opremo iz poslovnih linij odličnih proizvajalcev. Gre za najboljšo kombinacijo vrhunskega in ugodnega monitorja.

Monitorji poslovnih linij različnih proizvajalcev

Na voljo so odlični monitorji priznanih proizvajalcev: Dell, HP, Lenovo in Eizo. Gre za monitorje z garancijo, ki so bili ob sprejemu natančno pregledani in po potrebi popravljeni. Vsi so zelo dobro ohranjeni - kategorija A. Izbirate lahko med različnimi diagonalami zaslona (50,8 cm/20'' do 76,2 cm/30''). Največ jih ima IPS - LED matriko, najde pa se tudi kakšen z AH - IPS - LED ali TN vrsto matrike. Pri ločljivosti zaslona lahko pridete vse do 3440:1440. Različne modele si lahko ogledate v spletni trgovini, kjer lahko svoj idealni monitor za računalnik poiščete prek različnih kriterijev oz. filtrov ter jih nato primerjate med seboj. BBT strokovnjaki so na voljo za vsa vprašanja, dodatne informacije in svetovanje. Imajo tudi lasten servis, ki je zelo odziven.

monitor za računalnik HP

monitor za računalnik DELL

PC monitor

ugodni monitor

Od kod pridejo PC monitorji poslovne linije

Marsikdo sploh še ni slišal za poslovno linijo računalnikov, zato si še težje predstavlja, kako bi bila takšna oprema toliko boljša. Naj vam najprej pojasnimo, da na trgu ostajata dve liniji računalniške opreme: široko-potrošna in poslovna. Običajno v trgovinah najdete izključno monitorje iz široko-potrošne prodaje, poslovni so zaradi boljših specifik in komponent namreč izredno dragi, zato si jih privoščijo le velike firme in ne posamezniki za domačo uporabo. Ker jih podjetja tudi kar hitro menjajo, jih pri BBT-ju odkupijo in nato naprej prodajo po zelo ugodni ceni. Pred tem je seveda vsak monitor za računalnik temeljito pregledan in testiran, da gre k novemu uporabniku v najboljši formi. Ko kupite tak monitor, si zagotovite dolgo življenjsko dobo, odlično ohranjenost in tudi ugodno ceno.

V čem je boljši monitor za računalnik iz poslovne linije

Obstajajo konkretne razlike med PC monitorji iz široko-potrošne linije in poslovnimi monitorji. Monitorji Dell iz običajne tehnične trgovine niso isti kot poslovni Dell monitorji, to je nujno treba ločiti. Glavna razlika je v kakovosti uporabljenih materialov in sestavnih elementov. To močno vpliva na uporabniško izkušnjo, konkretno na naprezanje pri gledanju. Monitorji iz poslovne linije se manj bleščijo, kar je pri vsakodnevni uporabi veliko bolje za oči. Poleg tega imajo tudi boljši vidni kot, kar pomeni, da se slika pri premikanju glave iz osi gledanja, ne popači toliko kot pri ekranih iz široko-potrošne linije. Poslovni PC monitorji za računalnik so boljši tudi zato, ker slika ostane nepopačena tudi pri premenjenih svetlobnih pogojih, zato se oči manj naprezajo. Glavna prednost pa je v njihovi življenjski dobi, ki je tudi pri velikih obremenitvah veliko daljša. Z nakupom ekrana iz poslovne linije veste, da ga še nekaj let ne bo treba menjati, saj bo deloval brez težav. 

PC monitor

Odlično ohranjeni monitorji po ugodni ceni

Ugodni monitorji nikakor niso poškodovani in v slabem stanju. Vsa ponudba je, kot že napisano, iz A kategorije. V Sloveniji najdete kar nekaj opreme, ki je po kakovosti B in C, a se prodaja kot kakovost A, vendar ne pri BBT. Monitorji so vrhunske kakovosti in priznanih blagovnih znamk, rabljeni 2-3 leta. Pregledani so po strogih standardih, posebna pozornost je namenjena prav fizični ohranjenosti opreme. Veliko kupcev sploh ne bi vedelo, da je bil monitor kdaj rabljen, saj je kot nov.

Monitorji za računalnik so praktično brez sledi uporabe, če so A- kakovosti, pa imajo le manjše kozmetične napakice, a gre zato za zelo ugodne monitorje (delujejo prav tako brezhibno). Oprema nikoli nima skritih ali prikritih napak.

Varen nakup pri preverjenem ponudniku

Pri nakupu rabljene opreme je treba biti še toliko bolj previden pri trgovcu. Podjetju BBT lahko zaupate, saj imajo 16 let izkušenj; za njimi stoji že več kot 15 tisoč zadovoljnih strank. So največji slovenski ponudnik poslovnih računalnikov in monitorjev. Pri vsakem nakupu dobite račun in 12 mesecev garancije, ki jo lahko z doplačilom še podaljšate. Gre torej za povsem varen nakup, brez tveganj, česar ne morete reči pri neznancu, ki vam rabljeni monitor za računalnik prodaja prek katrega od mnogih spletnih portalov.

Če so vam na primer všeč monitorji Dell in iščete novega, jih boste kar nekaj našli pri različnih ponudnikih. Klasični trgovci prodajajo monitorje iz široko-potrošne ponudbe, ko pa poiščete takšnega rabljenega, pa bo ta poleg slabših materialov še iztrošen, ne veste, kaj so z njim počeli, imate pa le ustno zagotovilo. V primeru težav vam nihče ne more pomagati, tveganje je povsem vaše. Zato je bolj pametno izbrati preverjeno podjetje, ki lahko ponudi ugodni monitor Dell iz poslovne linije, vam izda račun in je na voljo z lastnim servisom, ki ga sestavlja ekipa strokovnjakov.