Gasilske cevi v podjetju Armex


Gasilske cevi, ki jih ponujamo v podjetju Armex, bodo zanesljiv pomočnik v primeru požara. Ker vemo, da se z ognjem ni igrati, vam v svoji ponudbi zagotavljamo:

  • najkakovostnejše gasilske cevi za profesionalno rabo,
  • gasilske cevi dimenzij, ki vam bodo ustrezale,
  • gasilske sesalne cevi za sesanje in pretakanje vode,
  • dodatno gasilsko opremo (cevi, armature, pribor itd.),
  • gasilske cevi za hidrantno omarico ter
  • ugodno ceno gasilske cevi.

Vljudno vas vabimo, da si celotno ponudbo ogledate na naši spletni strani, v primeru vprašanj pa smo vam na voljo. Naš strokoven tim vam bo z veseljem pomagal pri izbiri primerne gasilske cevi ter vam predstavil tudi našo ostalo ponudbo (cevi za kanalizacijo, vodovodne inštalacije in drugo).


Gasilske cevi - dimenzije in materiali

Gasilska oprema ceviGasilske cevi opravljajo v primeru požara izjemno pomembno funkcijo, saj dovajajo velike količine vode pod visokim pritiskom do mesta nevarnosti. Ker je razdalja od izvora vode do ognja lahko velika, je potrebno zagotoviti primerne dimenzije gasilske cevi. V podjetju Armex je na voljo več dimenzij gasilskih cevi. Odločite se lahko za krajše gasilske cevi, ki jih spnete skupaj, ali večje dimenzije gasilske cevi v enem kosu. Ne glede na izbiro pa ste lahko prepričani v ugodno ceno gasilske cevi in izjemno kvaliteto naših gasilskih cevi. Narejene so v skladu z DIN in EN standardi iz visoko modulirane sintetične preje, prevlečene s plastjo iz polimernega elastomera. Gasilske tlačne cevi omogočajo velik pretok vode, hkrati pa se ne lomijo ali blokirajo. Izjemne lastnosti pomenijo, da bodo imele gasilske tlačne cevi dolgo življenjsko dobo.


Gasilske cevi - cena in druge informacije

Cena gasilske cevi v podjetju Armex je dostopna kljub izjemni kvaliteti. Ponujamo le najboljše, med drugim gasilske cevi vrhunskega proizvajalca Angus, ki že več kot štirideset let proizvaja zanesljivo opremo za gašenje požarov. Njihove gibke gasilske cevi (layflat) zagotavljajo visoko natezno in tlačno trdnost ter odlično odpornost na abrazijo.
Za točne cene gasilske cevi in ostale informacije smo vam na voljo.

VODOVODNE CEVI

Gasilske cevi dimenzije