Trgos Bled – zaščitna oprema za varnost pri delu

Trgos Bled

Pri kakršnem koli delu je treba poskrbeti za lastno varnost in zaščito vseh udeleženih – ne glede na to, ali gre za profesionalno delo na delovnem mestu ali za opravke doma. Za to poskrbi zaščitna oprema. Podjetje Trgos d.o.o. se že od leta 1990 ukvarja z uvažanjem različnih izdelkov za zaščito pri delu in vam ponuja pester izbor artiklov, s katerim boste med opravljanjem različnega dela varni in zaščiteni. Osebna varovalna oprema, ki je na voljo v trgovini Trgos, predstavlja izbor najbolj kakovostnih proizvajalcev tovrstne opreme, hkrati pa smo uspeli cene obdržati na ugodni ravni. Obiščite poslovalnico Trgos v Lescah in se sami prepričajte o naši izjemni ponudbi.

 

ZAŠČITNA OPREMA ZA CELOTNO TELO

 

Izdelki podjetja Trgos – zaščita od glave do peta

Zaščitna opremaZaščitna oprema, ki jo dobite v trgovini Trgos, zagotavlja zaščito celotnega telesa – od glave do peta! Za varno delo so pri nas na voljo zaščitne rokavice iz usnja, bombaža, nitrila, polietilena, poliamida, specialnih materialov ali lateksa (IDEAL-T), zaščitna očala, čelade, predpasniki, oblačila in zaščita sluha, poleg tega pa so na voljo tudi zaščitne vrvi, sponke in varovalni pasovi. V trgovini Trgos boste našli vse na enem mestu, predvsem pa vam zagotavljamo, da je vsa osebna varovalna oprema izdelana kakovostno, saj so podjetja, s katerimi sodelujemo, skrbno izbrana. Bistveno je namreč, da pri vsakem delu najprej poskrbimo za varnost, ki jo lahko zagotovi le ustrezna varnostna oprema.

 

IDEAL-T zaščitne rokaviceZaščitna oprema – lateks rokavice IDEAL-T

Poleg ostale zaščitne opreme ponujamo v trgovini Trgos tudi rokavice iz lateksa IDEAL-T. Namenjene so enkratni uporabi in so izjemno lahke in elastične. Na voljo so v različnih velikostih ter tako pudrane kot nepudrane. Rokavice niso sterilne in uspešno zaščitijo vaše roke. V podjetju Trgos smo v več kot dvajsetih letih poslovanja uspeli stkati trdne poslovne vezi s svojimi dobavitelji, zato lahko kupcem ponudimo vrsto izjemnih zaščitnih sredstev, s katerimi boste vaše delo opravljali varno. In dolgoročno je to brez dvoma najboljša poslovna rešitev!

 

Trgos d.o.o. | IDEAL-T, zaščitna oprema, osebna varovalna oprema – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Za Žago 5
4260 Bled
Delovni čas
pon - pet: 8h do 19h, sob: 8h do 12h
Spletna stran
E-pošta
(04) 531 72 10
(04) 531 72 14
(04) 531 72 15
Seznam fraz
Trgos, IDEAL-T, zaščitna oprema, osebna varovalna oprema
ZEMLJEVID