Srebrni nakit – unikatne verižice in drugi kosi po naročilu

Srebrni nakit je, če ga denimo primerjamo s tistim, izdelanim iz klasičnega rumenega ali pa belega zlata, v povprečju precej ugodnejša možnost, vendar pa to nikakor ne pomeni, da ni kakovosten in izjemno estetski, predvsem pa zelo moden. Zagotovo pa je marsikaj odvisno od izdelave. Profesionalno izdelane srebrne verižice in drugi kosi bodo ob pravilnem vzdrževanju obdržali svoj prvotni videz še ogromno let – izberite torej izkušenega mojstra, ki uporablja najkvalitetnejše materiale in ki ima dovolj znanja, da uresniči celo najkompleksnejše oblikovne želje.

srebrni nakitporočni prstani


Posebej za vas ustvarjene srebrne verižice, uhani … nakit, pisan na kožo!

V Zlatarskem ateljeju Mengeš za vas ustvarimo prečudovit modni nakit po naročilu – ženski ali moški. Oblikujemo in izdelujemo srebrne zapestnice, verižice ter druge kose, ki jih potrebujete zase ali kot darilo. Odločiti se je mogoče tudi za druge materiale, npr. za platino, plemenito jeklo, različne vrste zlata ali pa kombinacijo materialov. Proste roke vam puščamo glede morebitnih dodatkov (dragi kamni, kristali itn.), gravure in drugih elementov. Poskrbeli bomo, da bo nakit ustrezal vsem vašim pričakovanjem, tako v smislu estetike kot kvalitete same izdelave. Poleg nakita (verižice, zapestnice …) je možna še izdelava USB-ključkov po naročilu – s posebnimi gravurami, (pol)dragimi kamni ipd. Takšni USB-ključki so na primer lahko izredno izvirno poslovno darilo, ki ne bo »zgolj« lepo, ampak hkrati nadvse uporabno.

VEČ O NAŠEM SREBRNEM NAKITU SI PREBERITE TUKAJ!

Sanjski poročni prstan – srebro, (belo) zlato, platina, plemenito jeklo idr.

Ali si nameravata morda v kratkem dahniti usodni dan? Zelo pomemben del našega ustvarjanja predstavljajo prav ženski in moški prstani – iz srebra, zlata oziroma po izbiri. Še posebno izvirna rešitev je v tem primeru ta, da se udeležita naše enodnevne delavnice, na kateri se bosta izdelave lotila kar sama – seveda pod skrbnim nadzorom mentorja, ki vama bo vseskozi na voljo za pomoč in dodatne strokovne napotke. To bo izkušnja, zaradi katere bo poročni nakit resnično povsem unikaten – simbol vajine ljubezni, ustvarjen z vajino ljubeznijo!