Pošlji povpraševanje

Srebrni poročni prstani so cenovno zelo atraktivni

Srebrni poročni prstani so v današnjem času vse bolj priljubljen poročni nakit. Cene teh poročnih prstanov so namreč ugodne, poleg tega pa srebrni poročni prstani vsebujejo velik simbolni pomen. Srebrni poročni prstani simbolizirajo čistost, ki je povezana s podobo srebrne lune, zato so ti poročni prstani idealni, saj z njimi izpostavimo obljubo večne zvestobe. Cene zaročnih prstanov in cene poročnih prstanov iz srebra in belega in rumenega zlata so torej ugodne, vendar imate tudi odlično alternativo: poročne prstane iz titana. Tudi cene teh poročnih prstanov so izredno ugodne. Ob tem pa gre za žlahtno kovino, ki je izredno trdna, zato jo je tudi težko oblikovati. Titan, ki se kot nakit uporablja šele nekaj več kot četrt stoletja, tako simbolizira trdnost poročne zveze in je kot tak zelo primeren material za poročni nakit. V Zlatarskem ateljeju Mengeš vam izdelamo raznovrsten poročni nakit iz vseh običajnih materialov. Posebej zanimiv je tudi naš unikaten nakit iz zlata in srebra ter drugih materialov.

Srebrni poročni prstanSrebrni poročni prstani niso edini cenovno ugodni

Poleg srebrnih poročnih prstanov so zanimiva varianta poročnega nakita tudi prstani iz plemenitega jekla. Cene teh poročnih prstanov in cenik zaročnih prstanov je res ugoden, poleg tega pa ima plemenito jeklo tudi nekatere zdravstvene prednosti. Tako je primerno za tiste, ki so alergični na zlato. Cene poročnih prstanov iz plemenitega jekla bodo zagotovo všeč tistim, ki se jim zdijo dragi že srebrni poročni prstani. Poleg tega pa ima plemenito jeklo tudi pridih modernosti, tako da si ga mladoporočenci pogosto ne izbirajo le zaradi ugodne cene.

Poročni nakit izdelujemo z občutkom in predanostjo.

V Zlatarskem ateljeju Mengeš radi izdelujemo poročni nakit, saj je poroka eden tistih trenutkov, ki ima v človekovem življenju prav posebno težo. Gre za enkratno obeležje, ki je prav vedno slovesno in polno pričakovanja. V čast nam je, če z našimi izdelki lahko pri tem sodelujemo - še posebej, če gre za naš unikaten nakit. Ponujamo vam unikatne poročne prstane