Pošlji povpraševanje

Zlati poročni prstani - Ljubljana z okolico

Bogata ponudba za vse, ki iščete primerna prstana za poročni dan

Zlatarski atelje Mengeš, ki se že vrsto let ukvarja s prodajo visokokvalitetnih zlatih poročnih prstanov (Ljubljana je od našega salona oddaljena le 15 km) in poročnih prstanov iz drugih materialov. Nudimo vam pestro ponudbo klasičnih, pa tudi povsem unikatnih zlatih poročnih prstanov. Med najbolj priljubljenimi so poročni prstani po naročilu, ki vam omogočajo popolno svobodo pri izbiri materiala, barve, vzorca, gravure in seveda širine. V Zlatarskem ateljeju Mengeš v bližini Ljubljane so vam na voljo poročni prstani (plemenito jeklo ali titan), srebrni prstani, poročni prstani iz rumenega, belega ali rdečega zlata ter prstani iz številnih drugih materialov ali njihovih kombinacij.


Poročni prstani Ljubljana - poročni prstani iz plemenitega jekla

Poročni prstani iz plemenitega jekla so odlična rešitev za vse, ki iščete kakovosten, privlačen, a cenovno ugoden prstan. V našem zlatarskem ateljeju boste našli raznovrsten nakit iz plemenitega jekla, med drugim tudi poročne prstane. Plemenito jeklo, imenovano tudi medicinsko jeklo, je trenutno zelo modno in se poda tako moškim kot ženskam. Poleg tega so poročni prstani iz plemenitega jekla izredno trdni, ne spreminjajo barve, ne povzročajo alergij in so praktično neuničljivi. Odporni so na agresivna čistila kot tudi na praske in udarce, zato jih boste lahko nosili neprenehoma dolga leta.

Poročni prstani Ljubljana
Zaročni prstani - cene

Poleg kvalitetnih poročnih prstanov po ugodnih cenahboste v naši zlatarni v okolici Ljubljane (poročni prstani Ljubljana) našli tudi izjemno lepe zaročne prstane po nizkih cenah. Tako kot poročne prstane si lahko tudi zaročne prstane iz belega zlata povsem prilagodite svojim željam, mi pa se bomo potrudili ponuditi kar najnižje cene. Zaročni prstaniiz belega zlata Zlatarskega ateljeja Mengeš bodo naredili vašo zaroko zares posebno in nepozabno. Po tradiciji se zaročne prstane nosi tudi po poroki in sicer skupaj s poročnim prstanom.
Vljudno vabljeni v Zlatarski atelje Mengeš v okolici Ljubljane, ki vam nudi bogato ponudbo cenovno ugodnih poročnih in zaročnih prstanov. Cene so zares dostopne, ne glede na to, kakšne želje imate. V sodelovanju z vami bomo izdelali poročni prstan vaših sanj.

Zlatarski atelje Mengeš | Poročni prstani Zlatarskega ateljeja Mengeš iz okolice Ljubljane navdušujejo s svojo estetskostjo in kvaliteto - povezave na našo stran: