Poročni prstani Ljubljana z okolico izdelani po meri

Poročni prstani Ljubljana z okolico vabljeni. V Zlatarskem ateljeju v Mengšu, se že vrsto let ukvarjamo s prodajo visokokvalitetnih zlatih poročnih prstanov (Ljubljana je od našega salona oddaljena le 15 km) in najlepših poročnih prstanov iz drugih materialov. 

Nudimo vam pestro ponudbo klasičnih, pa tudi povsem unikatnih zlatih poročnih prstanov. Med najbolj priljubljenimi so unikatni poročni prstani po naročilu, ki vam omogočajo popolno svobodo pri izbiri materiala, barve, vzorca, gravure in seveda velikosti. 

V Zlatarskem ateljeju Mengeš v bližini Ljubljane, so vam na voljo tudi poročni prstani plemenito jeklo ali titan, srebrni prstani, najlepši poročni prstani iz rumenega, belega ali rdečega zlata ter modeli iz številnih drugih materialov ali njihovih kombinacij. 

Zlati poročni prstani, srebrni, poročni prstani plemenito jeklo… izbira materiala niti ni tako pomembna. Pomembno je, da je nakit prilagojen osebama, ki ga bosta nosila. Nenazadnje, predstavlja predanost, zavezanost in večno ljubezen – močna simbolika, ki je bila v ospredju skozi dolga obdobja zgodovine in tako je še danes.

Poročni prstani Ljubljana

Poročni prstani Ljubljana - poročni prstani plemenito jeklo

Poročni prstani iz plemenitega jekla so odlična rešitev za vse, ki iščete kakovosten, privlačen in cenovno ugoden prstan. Na tržišču imate najrazličnejšo izbiro, zato lahko najdete raznovrsten nakit iz plemenitega jekla, med drugim tudi poročne prstane. 

Unikatni poročni prstani plemenito jeklo, imenovano tudi medicinsko jeklo, so trenutno zelo atraktivnu in priljubljeni ter se podajo tako moškim kot ženskam. Poleg tega so poročni prstani plemenito jeklo izredno trdni, ne spreminjajo barve, ne povzročajo alergij in so praktično neuničljivi. Odporni so na agresivna čistila kot tudi na mehanske poškodbe in udarce, zato jih boste lahko nosili neprenehoma dolga leta. 

Unikatni poročni prstani Ljubljana (Mengeš) – Obstajajo številne variacije, zato izdelajte nakit po svojem okusu, v sodelovanju z našimi strokovnjaki, ki imajo premnogo izkušenj. Radi vas bodo poslušali, vam svetovali in upoštevali vaše želje pri izdelavi nakita, da vam bo ta pisan na kožo.

Unikatni poročni prstani plemenito jeklo in zlato

Zaročni prstani cene zelo konkurenčne

Poleg najlepših poročnih prstanov po ugodnih cenah boste v našem ateljeju v okolici Ljubljane (poročni prstani Ljubljana), našli tudi izjemno lepe zaročne prstane belo zlato po nizkih cenah. Tako kot katerekoli druge, lahko tudi zaročne prstane iz belega zlata povsem prilagodite svojim željam, mi pa se bomo potrudili ponuditi kar najnižje cene. 

Zaročni prstani povedo veliko o tistem, ki jih nosi. Ko bodoči mladoporočenec podari simbol zaveze svoji izbranki, običajno dobro pozna njeno osebnost, značaj, stil in vse ostale lastnosti, ki človeka opredeljujejo, ne zna svoje želje ubesediti. Zato je izbiranje včasih težko – mnogi poiščejo pomoč in se poslužijo svetovanja strokovnjakov. 

Nekatere ženske imajo rade preprosti nakit, nekatere bolj glamuroznega. Tudi oblike se razlikujejo. Na voljo so klasični modeli, ves čas pa se pojavljajo novosti in moderne oblike, ki so nekaterim ljubše.

Zaročni prstani cene

Čudoviti zaročni prstali belo zlato in zlati poročni prstani 

Pogosto, pa imajo moški pri njihovi izbiri, že dodelano sliko in točno vedo kaj izbrati. Prav zato, so odlična možnost zaročni prstani cene katerih so konkurenčne in jih je mogoče izdelati po naročilu ter popolnoma prilagoditi željam strank. Zaročni prstani belo zlato so danes zelo iskani, prav tako pa so priljubljeni modeli iz plemenitega jekla. 

Zaročni prstani naredijo zaroko zares posebno in nepozabno. Po tradiciji se zaročni prstan nosi tudi po poroki in sicer skupaj s poročnim prstanom. Njihova okrogla oblika ponazarja večnost – zaključen krog, ki traja, simbolizira predanost in ljubezen. Pot ljubezni in skupnega življenja se nikoli ne konča.

Vljudno vabljeni v Zlatarski atelje Mengeš v okolici Ljubljane, ki vam nudi bogato ponudbo, cenovno ugodnih poročnih in zaročnih prstanov. Cene so zares dostopne, ne glede na to, kakšne želje imate. V sodelovanju z vami bomo izdelali poročni prstan vaših sanj. Lahko pa si ogledate tudi ostali nakit iz ponudbe in morda izberete darilo za prijatelje, starše, otroke… vse, ki so vam dragi in vam veliko pomenijo.

Zaročni prstani belo zlato