Cena zlatih poročnih prstanov, ki se splača!

Cena zlatih poročnih prstanov, ki jih po naročilu izdelujemo v Zlatarskem ateljeju Mengeš, se med posameznimi artikli poročnega nakita razlikuje, saj je vsak kos izdelan v skladu z vašimi individualnimi željami. Vsi izdelki, pa naj gre za ročno izdelane srebrne poročne prstane, unikaten nakit iz kirurškega jekla ali poročne prstane iz belega, rdečega in rumenega zlata, so torej ročno izdelani, pri oblikovanju pa vselej upoštevamo vaše individualne zamisli in predstave. Ročno izdelani zlati in srebrni poročni prstani ter prstani iz platine za izjemno ugodne cene so lahko združeni tudi z drugimi materiali po vaši izbiri, vse od lesa, usnja pa do dragih in okrasnih kamnov, s čimer bo vaš kos unikatnega, ročno izdelanega nakita iz belega zlata zasijal v polni luči.

 

Poročni prstani in nakit iz belega zlata cenaUgodna cena v ceniku poročnih prstanov ter nakita iz belega, rdečega ali rumenega zlata, srebra in platine

Zlatarski atelje Mengeš pod vodstvom strokovnega oblikovalca zlata in nakita se ponaša z natančno izdelanim ter estetsko dovršenim unikatnim nakitom, kot so na primer zlati poročni prstani. Cena zlatih poročnih prstanov, pa naj gre za rdeče, rumeno ali belo zlato, pa tudi celo za poročne prstane iz kirurškega jekla, je tako odvisna od zahtevnosti izdelave posameznega unikatnega nakita ter od raznolikosti materialov, ki jih želite uporabiti za vaš ročno izdelan poročni nakit. Poročni prstani, belo, rdeče zlato ali rumeno zlato, so vse bolj zaželeni, saj imajo prav poseben pomen ter so hkrati izredno atraktivni in moderni. Za bolj individualen izgled pa lahko vgradimo tudi drage, poldrage ali okrasne kamne po vaših željah, ki vam za ugodno ceno pričarajo poročni prstan vaših sanj.

Poročni prstani - belo in rdeče zlato
Atraktivni ročno izdelani zlati poročni prstani za izjemno nizko ceno

Naš zlatarski atelje se že vrsto let ukvarja z izdelavo edinstvenega, ročno izdelanega poročnega in drugega nakita iz belega zlata, kot so zlati zaročni in diamantni poročni prstani; cena poročnih prstanov pa je glede na kakovost in natančnost izdelave izredno majhna. Naši ročno izdelani poročni prstani iz belega in rdečega zlata ali rumenega zlata, vas bodo tekom vašega življenja spominjali na prečudovit dan vaše poroke, zato nikar ne omahujte, temveč se le obrnite na nas in naše izkušene umetnike! Za izjemno ugodno ceno si lahko tako priskrbite povsem drugačen zlat ali diamantni poročni prstan, ki bo oblikovan v skladu z vašimi specifičnimi predstavami in lastnimi željami, glede informativne cene pa nas kontaktirajte ali pa se kar osebno oglasite v našem zlatarskem ateljeju.

 

ZAROČNI PRSTANI IZ BELEGA ZLATA

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR