Modni nakit edinstvenih oblik in materialov za vaše razvajanje

Modni nakit ni več stvar luksuza ali prestiža. Tudi edinstveni kosi, ki so narejeni po vaših željah in zahtevah, so postali dostopni. Ženski nakit postaja vse bolj domiseln, saj se v slog klasike ali minimalizma prikradejo drugi elementi in materiali, ki jih morda tam ne bi pričakovali. Modni nakit iz Zlatarskega ateljeja ima oblikovalsko in estetsko tradicijo, ki nam pri naša ugled in zadovoljne stranke že petnajst let. Locirani smo v Mengšu, le streljaj proč od Ljubljane, in že poldrugo desetletje ustvarjamo čisto svoje kreacije, ki so pritegnile pozornost vse Slovenije in tujine. Zaradi edinstvenega pristopa k materialom in ljudem smo postali prepoznavni in cenjeni. Tudi za vas bomo oblikovali modni nakit, kot ga ne boste našli nikjer drugje.


Ženski modni nakit

Ženski nakit , ki pripoveduje starodavne zgodbe o lepoti v modernih tonih

Vsaka ženska se rada lepotiči, ženski nakit pa ima tudi širšo vlogo. Že od nekdaj so namreč naši predniki pomembne dogodke v življenju obeleževali simbolično, z izdelavo ornamentov, dekoracij, za svoja bivališča ali telo. Tudi v Sloveniji imamo primere, ko so na ostankih nekdanjih kultur našli primere tedaj modnega nakita, spomnimo se le blejske graščakinje in ženskega nakita ob okostju. Ne gre za nečimrnost, temveč za način življenja, katerega del je tudi estetika in s tem modni nakit. Na območju Slovenije se že od nekdaj križajo razne trgovske in vojaške poti, kar se odraža tudi pri številu poseljenih delov. Pri nas so našli več antičnih kosov modnega nakita, pa tudi ženski nakit iz starega, srednjega in novega veka. Vse ženske že od nekdaj vedo, da se lahko preprost kos oblačila z vpadljivim kosom nakita spremeni v najbolj zanimivo modno kreacijo in ženski nakit iz Zlatarskega ateljeja je pri tem gotovo eden najbolj edinstvenih.

Najlepši zaročni prstani V ZLATARSKEM ATELJEJU

Unikaten nakit izpod rok izkušenih oblikovalcev za vaš poseben slog

Zgodba Zlatarskega ateljeja je zgodba o osebnem slogu in predanosti. Naš ustanovitelj, samostojni oblikovalec nakita David Kramarič, je svoje kreacije unikatnega nakita predstavil javnosti z otvoritvijo butičnega ateljeja v Mengšu, ki deluje še danes. Pod njegovim okriljem poteka tudi zlatarska šola, kjer se lahko naučite izdelave unikatnega nakita. Uporabljamo najrazličnejše materiale za naš modni nakit, ki je brezčasen, saj mu lahko dodate svoj osebni pečat. Vedno se z vami posvetujemo, da lahko dobite resnično unikaten nakit, ki vam bo v ponos in veselje celo življenje.

Poročni nakit

Najbolj priljubljen poročni nakit, vse več povpraševanja po nakitu za moške

Med našo ponudbo poročnih prstanov lahko najdete različne oblike, materiale, sloge in variante. Ponujamo vam prstane iz belega zlata, klasične ali srebrne prstane, ali pa vam po želji prilagodimo vaš poročni nakit. Ste vedeli, da lahko v vse naše kose modnega nakita kombinirate dodatke, ki jih izberete sami? To pomeni, da lahko v zlat kos nakita dodate les, usnje, kovine ali drage kamne po svoji izbiri, kar samo poveča unikatno vrednost. Vse bolj priljubljen je tudi nakit za moške, ki zahteva poseben način oblikovanja in poznavanja moške duše. Zavedamo se, da je vsaka stranka edinstvena, zato vam bomo vedno prisluhnili in skozi modni nakit oblikovali vašo osebno zgodbo. Naša spletna stran ponuja nekaj primerov unikatnega nakita izpod rok naših mojstrov, vendar vam svetujemo, da se oglasite osebno in nam zaupate svoje želje. Znali vam bomo priporočiti oblike in materiale, ki bi bili najbolj pripravni za njihovo uresničitev. Oglasite se nam po telefonu, prek spleta ali osebno. V našem ateljeju smo vam na voljo vsak delovnik med deseto in dvanajsto ter med štirinajsto in sedemnajsto uro, lahko pa se tudi prilagodimo vašim željam in dosegljivosti. Tudi v soboto odpiramo po dogovoru in se vam lahko popolnoma posvetimo. Oglasite se nam, čakamo vas.

Več o poročnih prstanih