Poročni nakit iz belega zlata in drugih materialov po dostopni ceni - Zlatarski atelje Mengeš


Poročni nakit predstavlja skrb vsakega mladega para, ki se odloči za sklenitev zakonske zveze. Pri nakupu poročnega nakita je izjemno pomembno, da nas nakit dopolnjuje, saj je to nakit, ki ga nosim vse življenje, simbolizira pa trajnost in večno ljubezen, ki si jo zakonca obljubita. Prav zato je izjemno pomembno, da nas poročni nakit karakterno dopolnjuje in se lahko z njim poistovetimo. Velikokrat pa pri izbiri poročnega nakita veliko vlogo odigra tudi cena poročnih prstanov. S tem namenom vam v Zlatarskem ateljeju v Mengšu ponujamo čudovite in unikatne poročne prstane po dostopni ceni.


Ponujamo tudi možnost izdelave poročnega nakita po meri

Strankam je na voljo pestra ponudba poročnega nakita med katero lahko izbirajo. Vendar pa se naša ponudba ne ustavi zgolj pri tem. Mladoporočencema ponujamo tudi možnost izdelave poročnega nakita po meri. Poročni prstani po meri se nikakor ne morejo primerjati s tistimi, ki jih lahko kupimo v trgovinah, saj lahko poročni prstan po meri stranka v popolnosti prilagodi lastnim željam
Poročni nakit lahko izdelamo iz različnih materialov. Izjemno popularni so poročni prstani iz belega zlata, ki zasijejo v vsej svoji veličin ter poudarjajo oblike, ki smo jih na prstanu ustvarili. Poročne prstane iz belega zlata lahko dopolnimo z drugimi materiali, kot je na primer diamant oz. drugi dragi kamni, nekateri pa si zaželijo, da njihov prstan dopolnimo celo z usnjem. Stranke lahko izbirajo še med rumenim in celo rdečim zlatom, veliko pa se jih odloči tudi za poročni nakit iz platine, ki je še posebej cenjen.
Veliko strank želi svoje prstane res prilagoditi sebi in svojemu karakterju. Tako ni nič čudnega, da se mnoge stranke odločajo tudi za izdelavo prstana iz bolj ekstravagantnih materialov. Velikokrat izdelamo poročne prstane iz žlahtnih kovin v kombinaciji lesa ali celo usnja, še vedno pa je ena izmed najpopularnejših kombinacij poročni prstan z diamantom.

Poročni prstani iz belega zlataPoročni nakit po meri


Cena srebrnega poročnega prstana je kljub njegovemu čudovitemu izgledu še vedno dosegljiva

Poročni nakit je mogoče naročiti tudi v drugih materialih. Mladoporočenci se velikokrat odločajo za prstane iz srebra. Srebro je prav tako žlahtna kovina, ki je izjemno obstojna in se lahko oblikuje, njena cena pa je ugodna, zato je tudi poročni nakit, izdelan iz srebra nekoliko ugodnejši.
Poleg poročnih prstanov pa ponujamo tudi pestro ponudbo zaročnih prstanov, ki bodo naravnost očarali vašo boljšo polovico. Še posebej velik čar imajo zaročni prstani iz belega zlata z diamantom, saj diamant simbolizira trdnost in trajnost zveze dveh mladih src, stranke pa se lahko odločijo tudi za nakup zaročnega prstana iz drugih žlahtnih kovin - rumenega ali rdečega zlata, srebra ali platine.

Zaročni prstani po meri za vse okuse

Pred naročilom poročnega nakita po meri, vas vabimo, da se oglasite v našem zlatarskem ateljeju, kjer nam lahko zaupate vse svoje želje. S seboj lahko prinesete tudi skico nakita, ki ga želite, v kolikor pa skice ne boste pripravili, nam bo v veliko pomoč že fotografija vašega sanjskega prstana.
Ob obisku se bodo naši zlatarji z vami pogovorili, vam predstavili možnosti izdelave poročnega nakita ter vam pomagali z idejami in predlogi, v kolikor vam bo tej primanjkovali. Pomagali vam bodo tudi pri izbiri materiala za nakit, ki bo ustrezal tako vašim željam kot tudi vašim pričakovanjem o ceni prstanov. Za vsa dodatna vprašanja smo dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem hitro in natančno odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam o poročnem ali zaročnem nakitu še zastavljajo ter vam tako pomagali poiskati idealen nakit za vas in za vašo boljšo polovico.