Pošlji povpraševanje

Zlati poročni prstani po naročilu - ugodno do unikatnega nakita

Zlati poročni prstani so izdelani po meri in željah vsakega mladoporočenca. Pri izdelavi pa upoštevamo tudi modne smernice ter funkcionalnost nakita. Poročni prstani se najpogosteje izdelujejo iz žlahtnih kovin, kot so zlato, platina in srebro. Plemenite kovine, kot so zlato in srebro, so namreč dovolj trdne, obstojne, telesu prijazne in imajo možnost naknadnega preoblikovanja. Srebro je sicer nekoliko manj trdno, je pa kljub vsemu dovolj obstojno, če je kovano. Nadomestka plemenitih kovin sta jeklo in titan, ki ju odlikujeta tako trdnost kot obstojnost, jih pa kasneje žal ni mogoče preoblikovati. To pa je zelo pomembno pri poročnih prstanih, ki naj bi se nosili dolgo življenjsko obdobje.

ZLATI PRSTANI PO UGODNI CENI


Enostavni, popolnoma zlato-rumeni poročni prstani, so danes že prava redkost. Zaradi specifičnih lastnosti zlata zlatarji pri izdelavi nakita ne uporabljajo čistega zlata, temveč zlitino. V zlatarnah najpogosteje srečamo izdelke iz 14- in 18-karatnega zlata (585 ali 750), kar pomeni vsebnost čistega zlata v zlitini. Z dodatkom srebra in bakra dosežemo različne barvne odtenke: temno ali svetlo rumeno ter belo in rdeče zlato. V naši obsežni ponudbi so poročni prstani po ugodni ceni.

Zlati poročni prstan - ugodnoZlati poročni prstani - ugodno


Zlati poročni prstani - ugodno kombinirano zlato: belo, rdeče in rumeno

Zlati poročni prstan iz rumenega zlata so topli in prijetni. Rumena je klasičen in priljubljen barvni odtenek te plemenite kovine. Sijaj spominja na tople sončne žarke. Z zlatimi poročnimi prstani iz rumenega zlata zaljubljenca potrdita zvezo za srečno življenje.
Zlati poročni prstani iz belega zlata prepričajo z izjemno eleganco in preprostimi oblikami. Belo zlato oddaja svež in svetel sijaj, ki izraža veselje do življenja. Najbolj opazni in žareči pa so zlati poročni prstani iz rdečega zlata, ki je ugodno in trenutno zelo priljubljeno. V barvnih kombinacijah so zlati prstani paša za oči; s kombinacijo belega zlata z rumenim ali rdečim zlatom dobijo preproste oblike poročnih prstanov nov pomen.

Iščete unikatne zlate poročne, ali pa zlate ali srebrne zaročne prstane za moške in ženske? Obiščite Zlatarski atelje Mengeš. Naši zlati poročni prstani so edinstveni in drugačni, za ugodnoceno, ki jo najdete v ceniku, pa dobite tudi srebrn in jeklen nakit. Oglejte si naš ročno izdelani nakit. Vabljeni.

SREBRNI POROČNI PRSTANI