Modni nakit izdelan skrbno, unikatno in kakovostno - samo za vas!

Ste vedno sanjali o edinstvenem kosu modnega nakita po svoji meri in zasnovi? Morda ste kdaj na skrivnem risali ali si zamišljali, kako bi naj izgledal vaš poročni ali zaročni prstan, ali pa bi radi sebi ali najdražjim poklonili trajen in poseben spomin - izdelavo nakita, ki ga ne nosi nihče drug na svetu? V Zlatarskem ateljeju vam izpolnimo vse želje in izdelamo unikaten kos, ki ga boste vedno nosili kot dokaz svoje edinstvenosti. Smo specialisti za oblikovanje posebnih, unikatnih kosov modnega nakita iz najplemenitejših kovin, naša izdelava nakita pa se odlikuje po strokovnosti, natančnosti in eleganci. Smo namreč atelje, ki ga je pred petnajstimi leti ustanovil samostojni oblikovalec modnega nakita David Kramarič z željo poseči po zvezdah. Do danes nam je popolno zadovoljstvo naših strank edino merilo in storimo vse, da vam ustrežemo. V sodelovanju z zlatarsko mojstrico Tino Mežek organiziramo tudi zlatarsko šolo.

NAKIT IZ BELEGA ZLATA

Zlati nakit za poroke, zaroke ali po vaši meri za posebne priložnosti

Izdelujemo nakit iz plemenitih kovin, prilagojen vam in vaši osebnosti in kombiniran z drugimi dekorativnimi materiali v edinstvenih motivih in tehnikah. Zlati nakit lahko dopolnite z emajlom, akrili, usnjem, lesom, ali pa mu dodate drage ali okrasne kamne. Smo eni redkih, ki izdelujemo edinstven in unikaten asortima poročnih prstanov, ki so v življenju mnogih najpomembnejši kos nakita v življenju. Nakit po naročilu, ročne izdelave v našem ateljeju z bogatimi izkušnjami, je nekaj povsem drugega kot industrijska proizvodnja, ki jo najdete povsod. Cene vseh izdelkov so zmeraj odvisne od količine in kakovosti porabljenega materiala, zato se oglasite pri nas, da vam pripravimo ponudbo, prilagojeno vašim željam in najbolj skritim sanjam. Morda boste presenečeni, kako hitro se bodo uresničile!

Modni zlati nakit

Mnogi izberejo zaročni prstan iz nabora našega srebrnega nakita

Vse več parov želi obeležiti posebno zaobljubo, ko se ljubezenska naveza resnično sklene, in to proslaviti z zaročnim prstanom. Tradicija zarok je dolga bolj kot si mislimo, saj naj bi jih poznali že v starem Egiptu. med našimi prstani za to priložnost najdete vse od enostavnih prstanov z diamantom, kjer je poudarek na kamnu, do bolj kompaktnih modelov. Vse bolj priljubljen je srebrn nakit za zaroke, ali pa belo zlato. Izdelujemo tudi posebne, unikatne in malo drugačne zaročne prstane, kjer plemenitim kovinam dodamo kakšen drug material, vi pa se prosto odločate glede gravur, velikosti in materiala. Oglasite se pri nas in pregledali bomo različne možnosti in kreativne rešitve, saj nam je vaše zadovoljstvo in popolna sreča edino merilo naših uspehov. 

Unikaten ženski nakit po meri ni več nedosegljiv luksuz

Vsaka ženska sanja o svojem posebnem kosu nakita, morda z vdelanim motivom, vzorčkom, imenom, ali pa posebno kombinacijo materialov, oblik ali simbolov. V nakitu se namreč skriva nešteto zgodb in vsaka izmed nas si zasluži, da jih nosi s seboj. Pripovedujejo nam jih plemeniti materiali, iz katerih je izdelan modni nakit Zlatarskega ateljeja. Ljubezen, strast, tradicija, spoštovanje in zaupanje so rdeče niti, ki se vijejo skozi naše unikatne kose, prilagodimo pa se vašim željam, pripovedim in sanjam. Pomagali vam bomo, da se prenesejo v obliko in da zasijejo v vsem sijaju ter vam lepšajo vsak dan, ko jih boste nosile. Ne moremo tudi dovolj poudariti pomena modnega nakita kot darila, zato je edinstvenost naše izdelave nakita tudi izjemno primeren in cenjen dar za vsako priložnost. Pokažite, kako se cenite in koliko vam pomenijo vaši dragi. Oglejte si ponudbo na naši spletni strani ali se nam oglasite osebno ali po telefonu. 

Izdelava modnega nakita