Poročni prstani iz belega zlata se izmenjajo ob čudovitem dogodku

poročni prstan iz belega zlataPoročni prstani so bili nekoč izdelani predvsem iz rumenega zlata. V današnjih modernih časih pa je material, iz katerega so izdelani poročni prstani že zelo raznovrsten. Tako imate poleg večno zimzelenih poročnih prstanov iz rumenega zlata na voljo denimo tudi poročne prstane iz belega zlata, poročne prstane iz titana, srebrne poročne prstane in še nekatere druge. Seveda pa so cene poročnih prstanov dokaj različne glede na to, iz katerega materiala so izdelani. Kirurško jeklo je čudovit material, zato narašča popularnost teh poročnih prstanov. Tudi cena teh prstanov je izjemno ugodna, saj gre za poceni, a nikakor ne cenen ampak plemenit material. V Zlatarskem ateljeju Mengeš vam nudimo še unikaten nakit iz belega zlata, med katerim bi izpostavili uhane iz belega zlata. Tudi naši poročni prstani iz belega zlata so seveda zelo priznani in cenjeni. Ko je govora o zlatu, pa je seveda potrebno omeniti tudi povsem zlate poročne prstane.

Poročni prstani iz belega zlata zapeljujejo s hladnostjo

Poročni prstani iz belega zlata izražajo hladno eleganco, ki ima zelo močno sporočilno noto. Rumeno zlato, ki je bilo včasih edino priznano za poročne prstane, ima seveda svojo moč in tradicijo. Poročni prstani iz belega zlata pa ostajajo zvesti tradiciji, saj gre ne nazadnje še vedno za zlato, na drugi strani pa so zaradi bele barve nekaj posebnega in zaradi tega zelo moderni in trendovski. Zato ni nenavadno, da strmo raste priljubljenost nakitu iz belega zlata, kot so denimo uhani iz belega zlata.

PREVERITE CENIK POROČNIH PRSTANOV IZ BELEGA ZLATA

Poročni prstani iz belega zlata morajo biti dostopni prav vsakomur

zaročni in poročni prstani iz belega zlataPoroka je enkraten dogodek v življenju in brez poročnih prstanov prave poroke pač ni. Zato menimo, da bi morala biti cena poročnih prstanovv ceniku takšna, da je lahko dostopna vsakomur. Cena poročnih prstanov ne bi smela nikogar postaviti pred vprašanje, ali si kupiti poročni prstan ali ne. Zato so naše cene poročnih prstanov takšne, da si jih lahko privošči kar najširši krog kupcev.