Za poročni prstan cena ni edini element, ki vpliva na nakup

Poročni prstan cena, oblika, material - izbira poročnega prstana predstavlja vznemirljivo in čudovito izkušnjo, ki vsakemu mlademu paru prinaša nepozabne trenutke. Ker bosta zlata ali srebrna prstana nosila vsak dan, je pomembno, da izbereta lep prstan, ki vama bo pri srcu že od trenutka, ko ga bosta ugledala. Tako se bosta ob vsakem pogledu nanj spomnila na skupne trenutke sreče in veselja, prstan pa bo vajino zvezo varoval v dobrem in slabem.

V Zlatarskem ateljeju Mengeš je na voljo pestra izbira ročno izdelanih prstanov, ki jih lahko oblikujemo po vaših željah. Oglejte si ponudbo naših poročnih prstanov ali nas obiščite osebno, v naši zlatarni. Pomagali vam bomo pri izbiri pravega poročnega prstana za vajino poroko.

Poročni prstani

Za poročni prstan cenik preprosto prepriča

Poročni prstani so za vsak par izrednega pomena. Ponazarjajo ljubezen in predanost, ki si jo bosta obljubila na njun poročni dan. Izmenjava prstanov pa je za marsikoga najbolj čaroben del poročnega obreda. Takrat so vse oči uprte na poročna prstana, ki si ju bo par izmenjal. Da bo vajina izkušnja zares čudovita, naj bo vajin poročni prstan tak, ki bo izžareval vajino energijo in ljubezen.

Izbira poročnega prstana pa je lahko precej zahtevna, če ne veste, kje iskati. Velikokrat se med pari zgodi, da za izbiro svojega poročnega prstana potrebujejo veliko časa, da najdejo pravega. Ponudba naših poročnih prstanov pa je res široka. Ker vemo, da je poročni prstan izrednega pomena, se pri nas posvetimo vsakemu paru posebej.

Tako lahko lažje spoznamo, kakšne so vaše želje in ideje glede poročnih prstanov. Ker so naši prstani izdelani ročno, so prstani lahko oblikovani tako, kot si par želi. S tem omogočimo, da sta s končnim izgledom zadovoljna tako par kot oblikovalec nakita. Z bogatimi izkušnjami in širokim znanjem smo namreč omogočili že mnogim parom, da si na poročni dan izmenjajo čudovite poročne prstane.

Ugodna cena poročnih prstanovPoročni prstan cenik

Zlatarski atelje Mengeš z ugodnimi cenami poročnih prstanov

Prav zaradi bogatih izkušenj in znanja vemo, da je pri odločitvi, kateri poročni prstan izbrati, poleg videza, pomembna tudi cena poročnega prstana.

Cene poročnih prstanov v Zlatarskem ateljeju Mengeš so nizke. Zaročencema namreč priskrbimo, da si izbereta tak poročni prstan, ki bo sijajen tako pri izgledu kot pri ceni poročnega prstana. Naši poročni prstani belega zlata, rdečega ali rumenega, so narejeni iz visokokakovostnega zlata. Prav zato lahko obdržijo svoje lastnosti še dolgo po poroki.

Izdelava naših poročnih prstanov je precizna in natančna. Želimo si osrečiti par, da bosta s svojo izbiro poročnih prstanov zares navdušena. Za več informacij si oglejte našo spletno stran ali nas obiščite v naših prostorih, kjer so na voljo različni dizajni poročnih prstanov. Za poročni prstan cenik je zares ugoden, njihova ponudbah prstanov pa skoraj neomejena, saj ji pri nas izdelujemo ročno. Na ta način so naši poročni prstani tudi unikatni, ker se posvetimo željam vsakega para posebej.

V zadnjem času so vse bolj zanimivi poročni prstani belo zlato

Zraven čudovitih oblik in barv tako lahko izbirate tudi med različnimi materiali cenovno ugodnih poročnih prstanov. Posebej priljubljeni so v zadnjem času poročni prstani iz belega zlata. Belo zlato je že dalj časa zelo moderno in predstavlja odličen kompromis med klasično eleganco in modernim nakitom. Poročni prstani belo zlato so pri nas na voljo po ugodnem ceniku poročnih prstanov. Prav tako se lahko odločite za poročne prstane belo zlato v različnih oblikah in vzorcih.

Vse poročne prstane iz belega zlata za poroko izdelamo po naročilu. Kljub natančni izdelavi in veliki izbiri pa cena poročnega prstana ostaja nizka. Lahko se odločite za prstane ravnih oblik in linij. So modno oblikovani in kljub pravim kotom na vseh koncih ne delujejo pretirano resno. Lahko se odločite tudi za prečne ali karo vzorce v matiranih ali gladkih kombinacijah. Seveda so vam na voljo tudi vijuge in drugi naravni vzorci, ki jih vgraviramo v prstan.

Poročni prstani cenik

Cenik poročnih prstanov se sklada z vašimi željami

Cena poročnih prstanov pri nas tako ne predstavlja ovire, saj je cenik poročnih prstanov zares ugoden.

Tradicija izmenjave prstanov je nekaj, česar se veseli par vsak par. Z inovativnim dizajnom in možnimi dodatki se naši poročni prstani razlikujejo od drugih. So namreč ročno izdelani in zato unikatnega videza. Tako ponazarjajo tudi edinstvenost vsakega para in simbolizirajo njuno ljubezen.

Oblikovalci nakita imajo zato pomembno nalogo, da ujamejo pravo povezanost in unikatnost vsakega para. Le tako se lahko pri izdelavi upoštevajo želje in lastnosti, ki jih par ima.

Poročni prstani cene prepričajo

O ceni poročnega prstana nas lahko povprašate kar v naši zlatarni

Ne veste kateri poročni prstan naročiti? Oglejte si nekaj primerov poročnih prstanov belo zlato, platina ali kakšen drug material na naši spletni strani. Koristen je tudi obisk v našem zlatarskem ateljeju, kjer si lahko prstane ogledate v živo in si pomagate s strokovnim mnenjem naših zlatarjev.

Iskanje poročnega prstana je čudovita in hkrati zahtevna izkušnja, zato si pustite svetovati! Ne pozabite nas povprašati tudi o ceni poročnega prstana. Cene poročnih prstanov sicer lahko najdete tudi v ceniku poročnih prstanov.