Velika izbira in nizke cene poročnih prstanov


Izbira poročnega prstana predstavlja vznemirljivo in čudovito izkušnjo, ki vsakemu mlademu paru predstavlja nepozaben trenutek. Ker bosta zlata ali srebrna prstan nosila vsak dan, je pomembno, da izbereta lep prstan, ki vama bo pri srcu že od trenutka ko ga bosta ugledala. Tako se bosta ob vsakem pogledu nanj spomnila na skupne trenutke sreče in veselja, prstan pa bo vajino zvezo varoval v dobrem in slabem.

POROČNI PRSTANI RUMENO ZLATO


Cena zlatega in srebrnega poročnega prstana pri nas je nizka


V naši zlatarni vam ponujamo poročne prstane po nizki ceni. Izdelava prstanov je precizna in natančna.

Ugodna cena poročnih prstanovUgoden cenik poročnih prstanov


V zadnjem času so vse bolj popularni poročni prstani iz belega zlata


Zraven čudovitih oblik in barv lahko izbirate tudi med različnimi materiali cenovno ugodnih poročnih prstanov. Posebej priljubljeni so v zadnjem času poročni prstani iz belega zlata. Belo zlato je že dalj časa zelo moderno in predstavlja odličen kompromis med klasično eleganco in modernim nakitom. Poročne prstane iz belega zlata vam ponujamo po ugodnih cenah. Prav tako se lahko odločite za različne oblike poročnih prstanov iz belega zlata.
Vse poročne prstane iz belega zlata za poroko izdelamo po naročilu. Lahko se odločite za prstane ravnih oblik in linij. So modno oblikovani in kljub pravim kotom na vseh koncih ne delujejo pretirano resno. Lahko se odločite tudi za prečne ali karo vzorce v matiranih ali gladkih kombinacijah. Seveda so vam na voljo tudi vijuge in drugi naravni vzorci, ki jih vgraviramo v prstan. Kljub natančni izdelavi in veliki izbiri, cena poročnega prstana ostaja nizka.

VEČ O NAŠIH SREBRNIH POROČNIH PRSTANIH!


O ceni zlatega ali srebrnega poročnega prstana nas lahko povprašate kar v zlatarni


Ne veste kateri prstan naročiti? Oglejte si nekaj primerov poročnih prstanov iz belega zlata, platine in drugih materialov na naši spletni strani. Koristen je tudi obisk v našem zlatarskem ateljeju, kjer si lahko prstane ogledate v živo in si pomagate s strokovnim mnenjem naših zlatarjev. Iskanje poročnega prstana je čudovita in hkrati zahtevna izkušnja, zato si pustite svetovati! Ne pozabite nas povprašati tudi o ceni poročnega prstana. Cene poročnih prstanov sicer lahko najdete tudi v ceniku poročnih prstanov.