Pošlji povpraševanje

Zlat nakit in nakit iz belega zlata: verižice, uhani in poročni prstani

Zlat nakit je zelo pogost modni dodatek in predstavlja približno 50 % porabo vsega zlata na svetu, preostalih 50% pa se najpogosteje porablja za investicije in industrijo.
Zlat nakit je simbol največje čistosti in kraljevskosti zato predstavlja najuglednejši in najdragocenejši nakit na svetu.
Zlat nakit je simbol zaželenosti in dragocenosti, zato so zlati uhani, poročni zlati prstani, obeski, verižice in ogrlice najpogostejše darilo za posebne in najbolj svečane priložnosti kot so npr: rojstvo, rojstni dan, obletnice, birme, poroke, itd.


Unikatni uhani po naročilu za vse priložnosti

Nakit vedno poudari lepoto, individualnost in posebnost osebe, ki ga nosi, oblike in dodatki na nakitu, pa lahko še dodatno izrazijo stil osebe, ki jih nosi.
Uhani so čudovit nakit, s katerim se izraža elegantnost in stil osebe, ki jih nosi. Uhani so osebni izrazni nakit, ki lahko dopolni celotno podobo in jo nadgradi v svečano popolnost.
Vrsto izbora nakita in uhanov je odvisen od karakterja osebe, saj nekatere svoje uhane ažurno usklajujejo z dogodki in situacijami, medtem ko druge želijo klasičen nakit, ki je univerzalen za vse priložnosti, zato v Zlatarskem ateljeju Mengeš izdelujejo unikatne uhane po naročilu.
Uhani so lahko klasični in jih lahko nosimo vsak dan za vse priložnosti, lahko pa so posebni, npr: svečani uhani, ki so primerni za posebne svečane trenutke ali dogodke.

Zlat nakit cenaZlati poročni prstani

Zlat nakit in belo zlato

Zlat nakit pomeni vse modne dodatke: uhane, verižice, zlate prstane (tudi poročne), zapestnice,obeske, ipd. Le ti so lahko iz čistega 24 karatnega zlata ali manjše čistine, ki naredi zlato bolj odporno in trdno.
Zelo priljubljeno je tudi belo zlato, ki vsebuje zlitino vsaj ene bele kovine in tudi v tem primeru je čistost belega zlata podana v karatih.

Več o moških prstanih:https://www.vsi.si/zlatarski-atelje-menges/moski-prstani

POROČNI PRSTANI CENIK

ZAROČNI PRSTANI