Pošlji povpraševanje

Ugodna cena unikatnih zaročnih prstanov z diamantom


Tradicija zaroke sega daleč v preteklost in je, prav tako kot včasih, prisotna tudi danes. Predvsem v zadnjih letih je opaziti naraščajoči trend zaroke, ki svoj vrhunec doseže z zaročnim prstanom, ki ga moški podari svoji izbranki. Zaročni prstani so navadno bolj preprosti kot poročni, vendar zato nič manj estetski in dovršeni. Izredno popularni so zaročni prstani z diamantom, vendar tudi pri zaročnih prstanih ne obstajajo pravila. Ker imamo ljudje različne okuse, so tudi zaročni prstani različni in vsak si lahko izbere takšnega, ki mu ustreza. Z diamantom ali brez. Cene zaročnih prstanov so odvisne od tega, ali se odločite za zlat ali diamantni zaročni prstan, torej od materiala, vgraditve dragih kamnov, teže zaročnega prstana in težavnosti izdelave. V Zlatarskem ateljeju v Mengšu izdelujemo unikatne zaročne prstane z diamantom ali brez po ugodni ceni. Cenik in ostale informacije o zaročnih in poročnih prstanih lahko dobite pri nas, kjer si boste lahko ogledali tudi naše unikatne zaročne prstane in ostali nakit.

Zaročni prstani cenikZaročni prstani z diamantom ugodno

Kakšen naj bo zaročni prstan? Kolikšno ceno plačati zanj?


Pri oblikovanju končne cene zaročnega prstana igra veliko vlogo prisotnost dragih kamnov ali diamantov. Čeprav so zaročni prstani praviloma preprosti, jih navadno krasi diamant. Diamant je namreč simbol večnosti in trdnosti ljubezni. Zaročni prstani so po navadi narejeni iz belega zlata ali platine, vendar si lahko za unikaten zaročni prstan izberete katerikoli material. Če ste mislili, da je za zaročni prstan potrebno plačati visoko ceno, vas bomo mi prepričali v nasprotno. Zaročni prstani so pri nas dostopni po ugodni ceni, izdelani pa so kvalitetno in natančno.


Unikatni zaročni prstani z diamantom po ugodni ceni. Vaša izbranka bo navdušena


Če ste med tistimi, ki bi želeli za svojo zaročenko izbrati unikaten zaročni prstan z diamantom, potem nas morate obiskati. Izdelujemo unikatne zaročne in poročne prstane, ki vas bodo očarali. Pri izdelavi zaročnih prstanov po ugodni ceni upoštevamo vaše želje in pričakovanja. Izdelava unikatnega nakita in zaročnih prstanov nam omogoča, da izdelamo karkoli si zamislite.

Poročni prstani rumeno zlato: https://www.vsi.si/zlatarski-atelje-menges/porocni-prstani-rumeno-zlato

CENA POROČNIH PRSTANOV

SREBRNI POROČNI PRSTANI