Poročni prstani - diamant je večen simbol ljubezni in predanosti

Poročni prstani so najpogosteje izdelani iz zlata, srebra ali platine, vanje pa pogosto vgradimo tudi drage kamne. Še zlasti so priljubljeni diamantni poročni prstani. Poleg ugodne cene diamantnih prstanov, diamant poudarja neminljivost, dragocenost in neskončnost zakonske zveze. Še najpreprostejši poročni prstani postanejo prestižni, če jih oplemenitimo s pravimi diamanti. Ti v nasprotju s cirkonom žarijo ne le nekaj let, temveč za vedno. Diamant je namreč najtrša snov na svetu, zato njegovega leska obraba nikoli ne načne. Obstajajo različne oblike in vrste diamantov (okrogli, špičasti, ovalni, hruškasti, ...).
Briljant, najplemenitejši dragulj med dragulji, je simbol ljubezni, saj je večen kakor ljubezen sama. Briljant je diamant, ki je zbrušen tako, da ima najlepši lesk. Takšen način brusa se imenuje briljantni brus in ima 58 majhnih ploskev, ki omogočijo izjemen sijaj in maksimalen odboj svetlobe skozi vrh diamanta.

Poročni prstani iz diamanta - ceneDiamantni poročni prstani - cene

DIAMANTNI PRSTANI PO NAROČILU


Diamantni prstani - cene poročnih prstanov odvisne od več dejavnikov

Cena poročnih prstanov je gotovo eden bistvenih dejavnikov pri njihovi izbiri. Poročni prstani, ki imajo vgrajen diamant, niso pri tem nobena izjemna. Na oblikovanje cene vplivajo naslednji dejavniki: količina (teže) zlata ali druge kovine, torej od velikosti, širine in debeline vzorca, čistina zlata, zahtevnost izdelave in vdelanih kamnov.
Srebrni poročni prstani z diamantom so v primerjavi z zlatimi cenovno dostopnejši, vendar to ne pomeni, da so kaj manj plemeniti od zlatih. Srebrni nakit premore izrazito bleščeči, kovinski sijaj ter minimalistično lepoto. Večja dostopnost pa omogoča posameznikom, da izrazijo svojo lepoto, svoj slog, svoj način življenja in status. Ker so srebrni diamantni poročni prstani po zaslugi nižje cene srebra ugodna izbira, si lahko privoščite tudi takšne bolj bogatih oblik. Zlati poročni prstani z diamantom predstavljajo prvovrsten in klasičen nakit, primeren za vse situacije in kombinacije.

Vas zanimajo zaročni prstani z diamantom? Obiščite Zlatarski atelje Mengeš, kjer vas čakajo edinstveni poročni in zaročni prstani prstani po ugodni ceni, tudi iz poročni prstani iz platine. Vabljeni.

CENA POROČNIH PRSTANOV