Pošlji povpraševanje

Unikatno ne gre iz mode  ̶  nakit

Vsaka oseba zase je unikatna, nekaj posebnega. Smo ljudje mnogih okusov in želja, pa vendar smo vsi krvavi pod koži in želimo sebi in našim bližnjim zagotoviti le najboljše. Nakit je od nekdaj simboliziral družbeni status, nosili so ga le premožnejši in do danes je ostal simbol lepote in premoženja.

Zlatarski ateljeji ponujajo ogromno izbire in možnosti za nakup unikatnega nakita, pa naj gre za unikatne poročne prstane, unikatne zaročne prstane ali ostali nakit. Ker pa so ročna dela še toliko vrednejša, ker vanje vložimo trud in ljubezen, nekateri ateljeji nudijo možnost izdelave nakita na delavnicah, ki jih lahko obiščete s svojo boljšo polovico in skupaj izdelate poročna prstana, ki vaju bosta spominjala na dan, ko sta si dahnila usodni »da« in si prisegla zvestobo in ljubezen do zadnjega diha.

Nakit iz belega zlata >>>

Unikaten nakit

Nakit je tista dragocenost, s katero ogromno ljudi izkazuje svojo ljubezen do bližnjih. Skozi zgodovino pa se je obdržala vrednota unikata. Zlatarski ateljeji nudijo možnost naročiti unikaten nakit kot ste si ga zamislili vi sami. Sami odločate o obliki, materialu, velikosti, vzorcu in gravuri. To je nakit z dušo, srcem in ljubeznijo, ki jo čutite do osebe, kateri ga želite podariti in je idealen za izpoved ljubezni. Osebi s tem pokažete, da je izjemna, unikatna in koliko vam pomeni. Lahko pa ga podarite ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dan, obletnica, valentinovo, zaroka in poroka.

Izdelava unikatnega nakita

Izbirate lahko med rdečim, rumenim ali belim zlatom, jeklom, srebrom, platino, lahko jih skombinirate po želji, dodate moderne elemente kot je les ali usnje. V tej točki lahko prepustite domišljiji prosto pot in po želji oblikujete unikaten nakit zase ali za osebo, ki vam ogromno pomeni.

Zaročni prstani

Ko ste prepričani, da imate ob sebi osebo, s katero si želite preživeti preostanek življenja, so dih jemajoči zaročni prstani prvi korak do vajine zgodbe. Zaročni prstan simbolizira zavezanost, ki jo bodoči ženin obljublja bodoči nevesti. Hkrati pa prikazuje, koliko ji je pripravljen podariti, zato je zaročni prstan še kako pomemben na točki ko je potrebno poklekniti in izustiti eno najtežjih vprašanj.

Ponudba zaročnih prstanov je raznolika, kateri pa je pravi pa je odvisno od vašega okusa ali bolje rečeno od okusa vaše izbranke. Izberite prstan, ki bo poudaril tako njeno zunanjo kot tudi notranjo lepoto. Najbolj priljubljeni so preprosti zaročni prstani z diamantom, kjer preprosta oblika obročka poudari lepoto in sijaj diamanta. Vse bolj pa so priljubljeni zaročni prstani iz srebra ali belega zlata, katerih barva daje občutek elegance.

Tisti, ki pa resnično želijo narediti vtis na izbranko pa povprašujejo po unikatih narejenih po naročilu, kar jim omogoča proste roke pri izbiri barve, gravur, materialov in velikosti.

Poročni prstani

Poroka je tisti dogodek, ki se zgodi le enkrat v življenju, in ti ostane v spominu do zadnjega diha. Edina stvar, ki gre s tabo od poroke in jo nosiš do konca življenja, je poročni prstan, ki simbolizira vajino neskončno ljubezen in zvestobo, ki sta si jo prisegla na ta dan. Izberita pazljivo, saj vaju bo le to opominjalo na vse kar sta si obljubila.

Vajina ljubezen je unikatna, in vesta da se bosta kljub razlikam in vsem prepirom ljubila, ker imata tiste šale, ki jih razumeta samo vidva, tiste poglede, ki ne rabijo besed in tiste dotike, ki povedo vse. Naj vaju poročna prstana, ki si ju bosta izbrala, opišeta. Naj opišeta vajine unikatne poteze, nasmehe in dotike. Pokažita celemu svetu, da takšne ljubezni, kot je vajina, nima nihče drug.

Izberita svoj material pa naj bo to plemenito jeklo, zlato, srebro, dragi kamni, belo zlato … naročita svojo obliko svoje velikosti in vgravirajta tiste edinstvene besede, ki vaju povezujejo in dajejo pomen vajini prečudoviti zvezi.

Želje lahko zlijete na papir in ustvarite skico, po kateri bo nakit oblikovan ali pa preprosto opišete kakšen nakit bi želeli, v ateljeju pa se bodo potrudili po najboljših močeh, da bodo ugodili vsaki vaši želji in skupaj boste ustvarili prekrasen unikat.

Izdelava poročnega nakita