Pošlji povpraševanje

Nakit je čudovito darilo

Nakit je dragoceno darilo, ki z nami ostane za vedno. Podarimo ga lahko ob številnih priložnostih, ne glede na starost ali spol obdarovanca. Tako bo primerno darilo za rojstne dneve, različne obletnice, pa tudi, denimo, za obhajila in birme. Ni pa se mu potrebno izogibati niti pri nakupu božičnih daril, sploh, če želimo obdariti tiste, ki so nam zelo blizu.

Kljub temu, da je prodaja nakita, oziroma njegov nakup običajno rezervirana za posebne priložnosti, pa lahko kakšen kos nabavite tudi kar tako, ker želite nekomu povedati, kako ga/jo imate radi ali ker želite razveseliti sami sebe. Vaša prijateljica se bo zagotovo razveselila zapestnice prijateljstva, vaš prijatelj lično izdelanega obeska, zase pa lahko izberete verižico, ki bo lepo dopolnila vašo svečano garderobo.


Ročno izdelan nakit, ustvarjen po naročilu, je vedno dobra ideja za darilo

Čeprav je lep in atraktiven vsak nakit, pa je zagotovo nekaj še bolj posebnega takšen, ki je narejen za točno določeno osebo. Govorimo o ročno izdelanem nakitu, narejenem po naročilu. Takšni kosi so namreč izdelani prav po naših zamislih, iz našega najljubšega materiala, krasi pa jih posebej izbran vzorec.

V Zlatarskem ateljeju Mengeš smo zato za vas pripravili pestro ponudbo, ki zajema ročno izdelan nakit vseh vrst.

Nudimo:

  • Nakit za vse starosti, vse spole in vse priložnosti. Lahko izberete, denimo, več karatni poročni prstan ali diamantno verižico, kot darilo ob posebni obletnici.
  • Na voljo vam je bogata izbira materialov. Izberete lahko plemenito jeklo, zlato, srebro, drage kamne, belo ali rdeče zlato in platino.
  • Vsak kos nakita je ročno izdelan in lahko ga naredimo po naročilu.

Ročno izdelan nakitProdaja ročno izdelanega nakita

Stopite v svet edinstvenosti, z ročno izdelanim nakitom!

Vaš unikatni, ročno izdelan nakit, je naša strast. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam, prodaja nakita pa bo pravi užitek tako za vas kot za nas. Naša ekipa je namreč izjemno strokovna in zelo prijazna.

Za vas bomo ustvarili zlati ali srebrni nakit, lahko pa tudi takšnega iz drugih žlahtnih kovin. Vsak kos pa bo zares narejen prav za vas in bo tako ustvarjen po vaših merah, željah in potrebah.


Srebrn nakit bo idealno darilo za vašo prijateljico ali sestro

Čeprav smo specializirani za izdelavo unikatnega nakita, pa lahko izbirate tudi med že obstoječimi kosi. Srebrn nakit bo primeren, denimo, za prstan ali zapestnico za vašo najboljšo prijateljico ali sestro. Lahko pa izberete tudi zlate prstane za vašo bodočo drago (oziroma dragega), pa naj bo to za poroko, zaroko ali zgolj za pomembno obletnico. Verjemite, tudi moški se ne bodo branili čudovitih kosov ročno izdelanega nakita.

Galerijo ugodnih poročnih prstanov si lahko ogledate na naši spletni strani. Tam lahko preko kontaktnega obrazca stopite v stik z našo ekipo svetovalcev. Ti vam bodo ponudili nasvete ob nakupu zlatega ali srebrnega nakita, pa tudi glede takšnega ustvarjenega iz drugih žlahtnih kovin.

Obljubljamo vam, da se pri prodaji nakita povsem prilagodimo vašim željam, vsaki stranki pa se posvetimo individualno.


Ugodni poročni prstani za pravljični dan!

Poleg vsakdanjega nakita, nudimo tudi ugodne zlate, srebrne ali diamantne poročne prstane, pa tudi poročne prstane iz platine. Izbirate lahko med številnimi plemenitimi materiali, vzorci in oblikami. Za vas lahko po vašem opisu izrišemo skico prstana, lahko pa nas tudi sami obiščete s sliko vašega idealnega kosa.

Izbirate lahko tudi med umetniškim nakitom v združitvi z emajlom, lesom, akrili, usnjem, dragimi in okrasnimi kamni. Lahko pa se odločite celo za nakit iz jekla, ki je vedno v sožitju z žlahtno kovino - zlatom. Prepričani smo, da bodo naši ročno izdelani kosi izpolnil vsa vaša pričakovanja!

Za več informacij o ceniku in druga povpraševanja, se lahko obrnete na telefonsko številko 031 631 830 ali uporabite že omenjeni kontaktni obrazec na naši spletni strani.

V PONUDBI TUDI USB KLJUČKI