Ročno izdelan nakit - vaš sanjski nakit po ugodni ceni

Nakit je dragoceno darilo, ki z nami ostane za vedno. Podarimo ga lahko ob številnih priložnostih, ne glede na starost ali spol. Prav poseben pa je tisti nakit, ki je izdelan prav po naših zamislih, iz našega najljubšega materiala in ga krasi posebej izbran vzorec.
V Zlatarskem ateljeju Mengeš smo zato za vas pripravili pestro ponudbo, ki zajema ročno izdelan nakit vseh vrst. Nudimo:

  • Nakit za vse starosti, vse spole in vse priložnosti (npr. večkaratni poročni prstan ali pa diamantna verižica ob posebni obletnici)
  • Bogata izbiro materialov: plemenito jeklo, zlato, srebro, drage kamne, bero ali rdeče zlato, platino
  • Prodajo nakita po ugodnih cenah

Ročno izdelan nakitProdaja ročno izdelanega nakita

Stopite v svet edinstvenosti z ročno izdelanim nakitom!

Vaš unikatni ročno izdelan nakit je naša strast! Galerijo ugodnih poročnih prstanov si lahko ogledate na naši spletni strani. Tam lahko preko kontaktnega obrazca stopite v stik z našo prijazno ekipo svetovalcev, ki vam bo ponudila nasvete ob nakupu zlatega, srebrnega ali drugega nakita. Pri prodaji nakita se povsem prilagodimo vašim željam in se vsaki stranki individualno posvetimo.

Ugodni poročni prstani za pravljični dan!

Poleg vsakdanjega nakita nudimo tudi ugodne zlate, srebrne ali diamantne poročne prstane, pa tudi poročne prstane iz platine. Izbirate lahko med številnimi plemenitimi materiali, vzorci in oblikami. Za vas lahko po vašem opisu izrišemo skico prstana, lahko pa nas tudi sami obiščete s sliko vašega idealnega prstana. Izbirate lahko tudi med umetniškim nakitom v združitvi z emajlom, lesom, akrili, usnjem, dragimi in okrasnimi kamni ali celo nakit iz jekla ali vedno v sožitju z žlahtno kovino - zlatom. Prepričani smo, da bo naš ročno izdelan nakit izpolnil vsa vaša pričakovanja!

Za več informacij o ceniku in druga povpraševanja se lahko obrnete na telefonsko številko 031 631 830 ali uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani.

V PONUDBI TUDI USB KLJUČKI