Pošlji povpraševanje

Poročni prstani iz belega zlata

Zaročni prstani iz belega zlata ob katerih zastane dih

Ker se vse pravzaprav začne z zaroko, je zelo pomembno, da je izbrani zaročni prstan iz belega zlata ličen in kakovosten - predvsem pa, da navduši našo boljšo polovico, ki ji ob pogledu nanj zastane dih. Običaj zaroke sega že daleč daleč nazaj, sedaj pa se ponovno vrača in pridobiva na popularnosti. Zaročni prstan je prstan »za zmeraj«, saj ga dekle nosi tudi po tem, ko nadene zlat, celo diamanten ter srebrn poročni prstan. Poročni prstan se nosi na levi ali desni roki na prstancu, bližje dlani, zaročni prstan pa nad njim.

Zaročni prstani in ostali nakit iz belega zlata so vse bolj popularni


V naši zlatarni vam ponujamo zaročne prstaneiz belega zlata. Zaročni prstani iz belega zlata so vse bolj popularni in predstavljajo znak prestiža, elegance in pridiha modernosti. Vsako dekle ga bo tako občudovalo in ga vsako jutro z veseljem nadelo.
Ponujamo vam tudi poročne prstane iz belega zlata in drug nakit iz belega ali rumenega zlata, platine, srebra in drugih kovin. Ker je belo zlato kakovostno, trdno in trajno hkrati pa zelo cenjeno, ni čudno, da je nakit iz belega zlata vse bolj popularen. Prstani pa so le del ponudbe nakita, v široki ponudbi

Zaročni prstani iz belega zlata, kakor tudi nakit


Ne smemo pozabiti na čudovite zlate prstane in nakit iz belega zlata


Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na rumeno zlato. Za vse, ki imate še zmeraj radi rumeno zlato, vam ponujamo tudi zlat nakit. Odločite se lahko za nakup zlatega prstana, ki bo prav tako navdušil vašo najdražjo. Zlati prstani so natančno izdelani in premorejo visok sijaj. Odločite se lahko za nakup zlatega poročnega ali zaročnega prstana, pa tudi za nakup drugega zlatega nakita.


Obiščite nas in si oglejte zaročne prstane iz belega zlata, zlate prstane ter nakit iz belega zlata po ugodni ceni

NAKIT IZ BELEGA ZLATA JE VEDNO V MODI


Obiščite nas v zlatarni in si oglejte zbirko nakita, ki vam jo ponujamo, v živo. Navdušeni boste nad natančno izdelavo in kakovostjo nakita. V zlatarni se lahko o vsem pogovorite tudi z našimi zlatarji, ki vam bodo z veseljem pomagali pri odločitvi kateri zaročni prstan iz belega zlata ali zlatega prstana kupiti.