Prstani ponazarjajo ljubezen

Vsak bodoči poročni par se sprašuje, kje so na voljo najlepši poročni prstani. Ljubljana je sicer polna raznovrstne ponudbe, a ročno izdelan nakit in unikatni poročni prstani so na voljo le v redkih zlatarnah. Ena takšnih je naš Zlatarski atelje v Mengšu, ki ponuja širok nabor zlatih in srebrnih poročnih prstanov, pa tudi drugih atraktivnih kosov unikatno izdelanega nakita.


Unikatni nakit vas bo očaral

Naša prednost in edinstvenost je prav v izdelavi različnega unikatnega nakita, ki vas bo enostavno prevzel. Pri nas vam namreč lahko izdelamo različne izdelke iz zlata in drugih žlahtnih kovin, ki se jih na boste nikoli naveličali.

Unikatni zlati poročni prstani in drug ročno izdelan nakit je v resnici nekaj povsem drugega, kot so izdelki, ki jih strojno izdelujejo v velikih količinah. Slednje namreč lahko kupite kjerkoli. Zlati ali srebrni poročni prstani, ki vam jih bomo izdelali pri nas, pa bodo unikatni in povsem prilagojeni vašim željam in okusu. Enako velja tudi za ostale kose našega nakita, zato boste z njimi zares lahko popestrili tudi vašo garderobo.

Vabimo vas torej, da si v živo ali preko spleta ogledate našo ponudbo zlatih, srebrnih in diamantnih prstanov ter prstanov iz platine. Tam pa boste lahko izbirali tudi med drugimi atraktivnimi kosi. Če se boste namreč odločili za naš nakit, se boste odločili za edinstvene izdelke iz različnih materialov, ki bodo res nekaj posebnega.


Srebrni poročni prstani niso nič manj atraktivni od zlatih

Zlati poročni prstani so priljubljena klasika in tisti, ki jih še danes mladoporočenci izberejo najpogosteje. Zlato je namreč sinonim bogastva, ljubezen pa je le največje bogastvo, ki ga lahko dobi človek, kajne?

Vseeno pa le-ti niso edini, ki jih ponujamo v našem ateljeju. Izberete lahko tudi srebrne poročne prstane, ki na popularnosti pridobivajo predvsem zadnja desetletja. Marsikatera ženska se namreč raje odloči za srebro, kot za zlato. In, ker so srebrni poročni prstani običajno cenejši kot tisti, iz, denimo, belega zlata, so tudi lažje dostopni za mladoporočence z nekoliko manjšimi prihodki. Kar pa nikakor ne pomeni, da so manj lepi in atraktivni. Še manj pa, da nosijo manj simbolike.

Seveda lahko pri nas izberete tudi diamantne prstane, ki so zagotovo ena dražjih izbir. Neizbežno pa tudi ena najbolj ekstravagantnih in privlačnih, če si jo le lahko privoščite.


ZLATI PRSTANI SO ŠE VEDNO POPULARNA IZBIRA


zaročni ali poročni prstanisrebrni poročni prstani iz belega zlata


Poročni prstani: na spletu je na voljo velik nabor

Prstani se sicer ponašajo z okroglo obliko. Veste zakaj? Ker ta ponazarja neskončnost, poročni prstani pa ponazarjajo prav to. Neskončno ljubezen, podporo in spoštovanje. Prav vsak prstan je tako nekaj posebnega. Vseeno pa se ročno izdelan nakit po naročilu nikakor ne more primerjati z industrijskimi izdelki, ki so na voljo v trgovinah. Po eni strani so namreč redkejši in bolj edinstveni. Po drugi strani, pa so tudi bolj prilagojeni vašemu slogu in okusu.

V našem ateljeju nas ljubezen do žlahtnih kovin in želja po ustvarjanju spodbujata k izdelovanju vedno novih izdelkov, kot so zlati poročni prstani, prstani iz platine, srebra ali kirurškega jekla. Ustvarjamo tudi, denimo, diamantne prstane, v katere se boste enostavno zaljubili.

Ljubljana oziroma Mengeš, ki je od naše prestolnice oddaljen le kakih 15 kilometrov, vam tako ponuja odlično alternativo množičnemu potrošništvu. To so unikatni, po meri narejeni poročni prstani iz žlahtne kovine in z okrasi (kamni), ki so vam najbližje.

Poročni prstani so na spletu prav tako dostopni v raznolikih oblikah in iz različnih materialov. Tam pa so dosegljivi tudi drugi unikatni in po meri narejeni kosi nakita. Cena le-teh je predvsem odvisna od materiala, ki ga izberete. Na voljo so zlato, srebro, platina ali kirurško jeklo. Odločite pa se lahko tudi za diamantni prstan. Tudi tega vam namreč, kot rečeno, lahko naredimo po naročilu.


(Zlati) Poročni prstani kot znak ljubezni

Kot smo omenili že zgoraj, okrogli prstani ponazarjajo neskončnost. Unikatni (zlati) poročni prstani pa so izjemno darilo, ki ga mladoporočenca podarita drug drugemu. Ob enem so tudi sinonim za njuno unikatno zvezo, oz. njuno edinstveno ljubezensko zgodbo.

Poročni prstani, ki jih boste dobili pri nas, so lahko izdelani povsem po vaših željah, cena pa je odvisna od številnih dejavnikov. Če želite torej izbrati svojega, se oglasite v našem Zlatarskem ateljeju v Mengšu in si oglejte naše unikatne izdelke ali pa obiščite našo spletno stran.