Zlati prstani v našem ateljeju

Vsak bodoči poročni par se sprašuje, kje so na voljo najlepši poročni prstani. Ljubljana je sicer polna raznovrstne ponudbe, a ročno izdelan nakit in unikatni poročni prstani so na voljo le v redkih zlatarnah, kot je naš Zlatarski atelje v Mengšu. Pri nas vam izdelamo različne izdelke iz zlata, ki se jih na boste nikoli naveličali, saj so unikatni zlati poročni prstani ali pa ročno izdelan zlat nakit nekaj povsem drugega, kot so izdelki, ki jih strojno izdelujejo v velikih količinah in jih lahko kupite kjerkoli. Je še kaj lahko bolj čudovitega in izvirnega, kot so po vaših željah izdelani zlatiporočni prstani na spletu? Ljubljana oziroma Mengeš vas vabi, da si ogledate našo ponudbo zlatih, srebrnih in diamantnih prstanov ter prstanov iz platine in se odločite za edinstvene izdelke iz različnih materialov (npr. poročni prstani plemenito jeklo). Ponujamo zlate poročne prstane, ki spominjajo na klasiko, imamo pa tudi srebrne poročne prstane in diamantne prstane.

ZLATI PRSTANI SO ŠE VEDNO POPULARNA IZBIRA


Zlati poročni prstani za vedno


Ročno izdelan nakit po naročilu se nikakor ne more primerjati z industrijskimi izdelki, ki so na voljo v trgovinah - lahko celo rečemo po vsem svetu. Ljubezen do žlahtnih kovin in želja po ustvarjanju spodbujata nastajanje vedno novih izdelkov, kot so zlati poročni prstani, prstani iz platine, srebra ali kirurškega jekla. Ljubljana oziroma Mengeš, ki je od naše prestolnice oddaljen le kakih 15 kilometrov, vam ponuja odlično alternativo množičnemu potrošništvu, poročne prstane na spletu. To so unikatni zlati poročni prstani in ročno izdelan nakit. Cena v ceniku zlatih poročnih prstanov je odvisna od materiala, ki si ga izberete, na voljo so zlati, srebrni poročni prstani, prstani iz platine in kirurškega jekla in tudi diamantni prstani.

zaročni ali poročni prstanisrebrni poročni prstani iz belega zlata


Zlati poročni prstani kot znak ljubezni


Unikatni zlati poročni prstani so izjemno darilo, ki ga mladoporočenca podarita drug drugemu in je sinonim za njuno unikatno zvezo. Poročni prstani (zlati poročni prstani in iz drugih materialov) so lahko izdelani povsem po željah stranke, cena pa je odvisna od številnih dejavnikov. Oglasite se v našem Zlatarskem ateljeju v Mengšu in si oglejte naše unikatne izdelke ali pa obiščite našo spletno stran.