Poročni prstani: rumeno ali belo zlato in drugi kvalitetni materiali

Poročni prstani iz rumenega zlata so nadvse čudoviti in elegantni, v našem zlatarskem ateljeju Mengeš pa si enostavne poročne prstane iz rumenega ali belega zlata lahko prilagodite svojim lastnim željam in predstavam ter si tako oblikujete popolnoma unikaten nakit. Če torej iščete kvaliteten atelje za nakup poročnega prstana iz belega zlata ali druge kovine,pa ne veste kje ga kupiti, ste pri nas na pravem mestu! Vsi poročni pristani, iz kirurškega jekla, platine, rumenega zlata, belega zlata, platine ali iz drugih visokokakovostnih kovin, so narejeni ročno ter povsem v skladu z vašimi individualnimi zahtevami. Poročni prstani, rumeno zlato, belo ali rdeče zlato pa so tako lahko okrašeni z lesom, usnjem, akrili ter dragimi in okrasnimi kamni, kar vam omogoča nakup povsem edinstveno oblikovanih enostavnih poročnih prstanov.

Poročni prstani rumeno zlato
Unikatni, ročno izdelani poročni prstani iz rumenega zlata, belega zlata, platine in kirurškega jekla

Estetsko dovršeni poročni prstani iz kirurškega jekla ali iz platine, rumenega ali belega zlatain drugih materialov bodo navdušili vašo boljo polovico, saj jih v našem zlatarskem ateljeju Mengeš oblikujemo v skladu z vašimi specifičnimi zamislimi. Navsezadnje tu ne gre za vsakdanji nakit, temveč imajo vsi izdelki prav poseben pomen in jih z razlogom imenujemo poročni prstani. Kje kupiti tak unikaten nakit, ki vas bo tekom celega življenja spominjal na pravljični dan vaše poroke? V zlatarskem ateljeju Mengeš seveda! Cene v ceniku poročnih prstanov, pa naj gre za umetniški nakit iz kirurškega jekla, platino ali za belo, rdeče in rumeno zlato, je glede na kvaliteto izdelave izjemno nizka pri vsakem naročilu pa vselej upoštevamo tudi vaše individualne želje o končnem izgledu poročnega nakita.

Umetniški poročni prstani - kje kupiti tak unikaten nakit?

Poročni prstani iz kirurškega jeklaZaupajte našemu izkušenemu oblikovalcu nakita ter se za nakup svojega diamantnega, srebrnega ali zlatega poročnega prstana obrnite na nas! Kje kupiti estetsko dovršen ter natančno izdelan poročni nakit torej ni več nikakršen problem, saj v našem zlatarskem ateljeju hitro izdelamo edinstven umetniški nakit za vse starosti in priložnosti. Unikatni poročni prstani, rumeno zlato, belo ali rdeče zlato, so tako lahko oplemeniteni z elementi po vaših osebnih preferencah, prav tako pa vsakdanji ali poročni nakit lahko izdelamo tudi iz kirurškega jekla ter drugih kvalitetnih materialov. Pri nas so vam torej na razpolago postavljeni kvalitetni, ročno izdelani poročni prstani; kje kupiti tak enkraten nakit pa naj vam ne dela več nikakršnih preglavic, saj smo v zlatarskem ateljeju Mengeš vselej pripravljeni priskočiti na pomoč ter vam pomagati pri oblikovanju vašega sanjskega nakita!

Zlatarski atelje Ljubljana-Mengeš| Poročni prstani iz rumenega zlata, kirurškega jekla ter drugih kvalitetnih materialov - povezave do naše spletne strani: