Pošlji povpraševanje

Poročni nakit je treba izbrati previdno in smiselno

Poročni nakit predstavlja izjemno pomembno izbiro vsakega poročnega para, saj je poročni nakit, tisti, ki ostane za vedno. Ker nas glavni del poročnega nakita - poročni prstan - spremlja nas skozi naš vsakdan, moramo poskrbeti, da se poročnega nakita ne bomo nikoli naveličali. Prav zato je pomembno, da je poročni nakit tudi unikaten nakit, da pooseblja naš karakter in nas druži z našo boljšo polovico. V ta namen velja o poročnem prstanu pred njegovim naročilom dobro razmisliti in tako poskrbeti, da ga bomo občudovali tudi čez mnogo let.

NUDIMO TUDI POROČNE PRSTANE IZ BELEGA ZLATA

Seveda glavni del poročnega nakita predstavljata poročna prstana, ki ju dan danes lahko izdelamo iz različnih materialov. Najpogosteje so poročni prstani še vedno izdelani iz žlahtnih kovin - srebra, zlata ali celo iz platine, vendar dan danes stranke v želji po unikatnem nakitu poročnim prstanom dodajajo tudi druge elemente. Zelo pogosto se stranke odločajo za poročne prstane v žlahtni kovini, ki jo kombinirajo z usnjem ali celi z lesom.

Unikatni nakit prihaja izpod rok ustvarjalcev v Zlatarskem ateljeju Mengeš

Poročni prstani izdelani v Zlatarskem ateljeju Mengeš so ročno oblikovani ter tako unikatni. Stranke lahko odločajo tako o obliki kot tudi o materialih iz katerih bodo prstani izdelani. Veseli smo, če nam stranke pred naročilom prstana predstavijo svoje ideje, ki jih bomo dopolnili z našimi ter tako izdelali idealen poročni prstan za mladoporočenca.

Ročno oblikovan in izdelan nakitUnikaten poročni nakit

Poleg poročnih prstanov izdelujemo tudi druge kose unikatnega nakita

Vendar je zmotno prepričanje, da poročni nakit predstavljata zgolj prstana. Neveste so velikokrat odločijo za poročno ogrlico, ki predstavlja čudovit okras okrog mladenkinega vratu ali pa se odločijo da bodo nosile čudovito zapestnico, ki bo krasila njeno roko. Tudi preostali poročni nakit je navadno izdelan iz žlahtnih kovin. Dan danes se stranke zelo rade odločajo za poročni nakit iz belega zlata, seveda pa se lahko odločijo tudi za nakit v drugih materialih. V Zlatarskem ateljeju Mengeš se ukvarjamo tudi z oblikovanjem nakita. Ker je nakit ročno izdelan je unikaten in narejen posebej za stranko. Ročno izdelan nakit po naročilu se nikakor ne more primerjati z industrijskimi izdelki, ki so na voljo v trgovinah, saj je unikaten nakit izdelan natančno po željah stranke. Ljubezen do žlahtnih kovin in želja po ustvarjanju nečesa novega in unikatnega je tisto, kar spodbuja nastajanje čudovitih in drugačnih izdelkov v Zlatarskem ateljeju Mengeš.

Pred izdelavo poročnega nakita se s stranko pogovorimo o njenih željah

Ker smo si ljudje različni in so nam tako všeč tudi različne stvari, se v Zlatarskem ateljeju v Mengšu s strankami, ki pridejo v naš salon o željah po poročnem nakitu zmeraj pogovorimo ter jim predstavimo njihove možnosti. Veseli smo strank, ki imajo idejo o tem, kako naj njihov poročni nakit izgleda. Pa tudi v primeru, ko stranka še nima izdelane ideje o izgledu poročnega nakita, radi priskočimo na pomoč s svojimi idejami, saj smo si jih z leti izkušenj in oblikovanja unikatnega nakita, nabrali veliko. Stranke lahko pri nas izbirajo med različnimi žlahtnimi kovinami iz katerih lahko izdelamo poročni nakit - belo zlato, rumeno zlato, pa tudi rdeče zlato, srebro ali celo platina, vse to so kovine, ki jih pri izdelavi poročnega nakita uporabljamo. Omenjenim materialom lahko dodajam tudi druge materiale ter tako poročni nakit naredimo še zanimivejši.

V primeru dodatnih vprašanj o poročnem nakitu smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo na vprašanja z veseljem odgovorili, zmeraj pa ste dobrodošli tudi v našem Zlatarskem ateljeju, kjer se lahko z nami pogovorite o vaših idejah, mi pa vam bomo z veseljem svetovali.