Pošlji povpraševanje

Srebrni moški prstani za vse želje in okuse - cena je ugodna


Ali bi radi podarili moški prstan kot darilo za obletnico ali rojstni dan? Odlično izbiro predstavljajo srebrni prstani, ki so lahko cenovno zelo ugodni. Vendar to ne pomeni, da so srebrni prstani kaj manj plemeniti od zlatih. Srebrni nakit premore izrazito bleščeči, kovinski sijaj ter minimalistično lepoto. Večja dostopnost pa omogoča posameznikom, da izrazijo svojo lepoto, svoj slog, svoj način življenja in status. Ker so srebrni moški prstani cenovno ugodna izbira, si lahko privoščite tudi takšne bolj bogatih oblik.

MOŠKI ZLATI POROČNI PRSTANI


Srebrni moški prstani predstavljajo prvovrsten in klasičen ter unikaten nakit, primeren za vse situacije in kombinacije. Vzemite si čas in oglejte našo ponudbo srebrnega nakita. Na izbiro so tako tanki kot bolj debeli obročki, prekriti z velikim številom kamnov, ter preprosti unikatni srebrni prstani. Pri izbiri bodite pozorni na detajle. Širši moški prstani bodo vizualno skrajšali prste in zato niso primerni na nekoga, ki ima majhne roke in krajše prste. Kamni lahko kratke prste naredijo daljše in bolj elegantne, toda ne pretiravajte z velikostjo, saj je sicer učinek lahko ravno obraten.
Našo ponudbo srebrnega nakita pa dopolnjujejo tudi srebrni prstani za moške. Seksi in odličen modni dodatek bo pritegnil pogled marsikatere ženske.

Srebrni poročni prstani za moške Srebrni moški poročni prstani - cena

SREBRNI POROČNI PRSTANI


Poročni prstan - srebro cenovno bolj ugodno kot zlato - primeren za moške


Vse več parov se danes odloči, da bo njun poročni prstan izdelan iz srebra. Srebro je kot material zelo vzdržljivo in enostavno za oblikovanje, predvsem pa je občutno cenejše od zlata in platine ter lažje za nošenje. Znano je po tem, da je zelo močno odsevno oz. svetleče, odporno na oksidacijo in korozijo, čeprav lahko z leti potemni. S pravilno nego bo moški poročni prstan iz srebra spet kot nov.
Cena srebrnih poročnih prstanov jev primerjavi z zlatimi res ugodnejša, pa nosijo tudi velik simbolni pomen. Srebro namreč že dolgo simbolizira čistost, ki izhaja iz podobe srebrne lune, zato je poročni prstan srebro več kot primerno za obljubo večne zvestobe.

V naši ponudbi tudi zaročni oziroma poročni prstani po naročilu ter unikaten nakit!