Pošlji povpraševanje

Poročni prstani cenik, ki je dostopen vsem

Poročni prstani cenik, ki je dostopen vsem parom. Mladi in malo manj mladi, ki se odločijo za tako pomemben korak, imajo naenkrat ogromno stroškov in ne vedo, kje bi lahko prihranili kakšen evro. Ker to razumemo, smo se v Zlatarskem ateljeju Mengeš odločili, da jim ponudimo res ugodne cene in čudovite modele obročkov, namenjenih za poroko in vsa ostala obeležja ter obletnice.

Poroka je pomemben dogodek v življenju, zato bi morali biti poročni prstani dostopni prav vsem. Mnogi pari jo čez leta potrdijo, zato so tudi za obletnice poročni prstani iz ponudbe cenovno ugodni in po želji unikatni. Izbirate lahko med različnimi modeli, danes so še posebej priljubljeni obročki izdelani iz različnih vrst kovin. Ni nujno, da je to le zlato v več barvah, na voljo so vam tudi poročni prstani iz titana, plemenitega jekla, srebra, platine in drugih materialov.

Priljubljen trend v sodobnih časih je personalizacija – številni bodoči mladoporočenci se odločijo za graviranje s pomenljivimi sporočili in simboli, ki predstavljajo njihovo predanost in ljubezen. Pogosto je pomen gravure znan samo njim. Obročki še vedno velikokrat vsebujejo začetnice in skoraj vedno datum dneva zaobljube.

Možnosti je ogromno in za poročne prstane cenik izjemno konkurenčen, pa naj gre za alternativne kovine, mešane kovine, edinstvene teksture in oblike ter modele z dragimi in poldragimi kamni.

Poročni prstani cenik

Za obletnice poročni prstani različnih tekstur in oblik

Za obletnice poročni prstani (za ponovne zaobljube), so danes na voljo iz različnih tekstur, katere vsaka prida edinstven pridih osebnemu slogu para in seveda samemu oblikovanju nakita. Še vedno je priljubljena gladka, polirana površina, saj je ta brezčasna izbira, ki zagotavlja eleganten in klasični videz. Tekstura je vsestranska in lepo dopolni različne modele nakita ter ostale materiale.

Prav tako pari še vedno izberejo brušene poročne prstane cenik katerih se bistveno ne razlikuje od poliranih. Ta tekstura ustvari matiran videz, ki se običajno izdela s pomočjo abrazivnega materiala. Na ta način lahko izdelamo različne vzorce, vzporedne linije… Nakit dobi prefinjen in sodobni videz, kateremu se ljubitelji elegance ne morejo upreti.

Za obletnice poročni prstani, so lahko tudi kovani. Ti izžarevajo izrazit in rustikalni značaj. Do takšnega videza pridemo s pomočjo različnega orodja, s katerim dobimo površino z nepravilnimi vdolbinami in izboklinami. Zaradi svojega videza in posebnega stila, po takšnemu nakitu posežejo ljudje s svojstvenim življenjskim stilom, ki so radi drugačni.

Na voljo je še toliko drugih detajlov in videzov, ki jih ustvarjamo na različne načine. Lahko se odločite za nežne vzorce ob robovih, kombinirane z drugimi oblikovnimi elementi, za drage kamne, obdane s kovino, za pravokotne ali geometrijske oblike, zapletene vzorce. Površinske gravure omogočajo, da izrazite svojo individualnost.

Naš cenik poročnih prstanov iz zlata, srebra in drugih materialov je oblikovan tako, da si lahko, tako rekoč, vsakdo najde nekaj, kar si bo brez večjih težav privoščil. Vabimo vas k ogledu naše ponudbe nakita, na katerem lahko poleg zlatih najdete še srebrne, poročne prstane iz titana, platine in drugih materialov. Seveda pa vam nudimo še številne druge atraktivne izdelke – uhani, verižice, zapestnice, broške… Zelo zanimivi so tudi poročni prstani za obletnice.

Obletnice poročni prstani

Zakaj so postali poročni prstani iz titana postali tako priljubljeni

Poročni prstani iz titana so postali priljubljeni iz več razlogov in so zelo iskani povsod po svetu. Njihova največja odlika je trajnost, saj je titan izjemno trpežna kovina, odporna na praske in raze. Te lastnosti zagotavljajo, da tudi po mnogih letih nakit ne bo izgubil oblike, ali pokazal znakov obrabe. Vsi ki želijo, da bodo tudi po vsakodnevnem nošenju ob aktivnem življenju in ob poklicu, ki zahteva delo z rokami, obročki ostali takšni kot prvi dan, radi izberejo titan, kot alternativo zlatu in srebru.

Titan se ponaša s svojo nizko težo, je namreč bistveno lažji od platine ali zlata. Prav tako kovina ne povzroča alergijskih reakcij in draženja kože, zato je odlična izbira za posameznike, občutljive na različne kovine. Njegov videz je sodoben in eleganten, ponaša se z edinstveno sivkasto barvo, gladko teksturo ter prefinjenim in umirjenim videzom. Mogoče ga je kombinirati z drugimi materiali ter ustvariti prepoznavne in privlačne modele.

Za obletnice poročni prstani iz titana niso redka izbira, saj je material v primerjavi s plemenitimi kovinami (zlato, platina) cenovno dostopnejši. Ker omogoča širok nabor možnosti oblikovanja, je lahko nakit izdelan v vseh mogočih slogih – od klasičnih preprostih obročkov, do edinstvenih, zapletenih modelov. Tudi poročni prstani iz titana so lahko gravirani, površino pa je mogoče prilagoditi različnim teksturam.

Poročni prstani iz titana

Poročni prstani cenik dostopen tudi za obletnice

Ob večji obletnici je morda čas, da si partnerja ponovno izmenjata zaobljubo zvestobe. Poročni prstani iz titana so kot ustvarjeni za obletnice, saj imajo močan simbolni pomen. Vzdržljivost materiala namreč predstavlja moč ljubezni in trajno zavezanost.

Poročni prstani cenik