Poročni prstani cenik, ki prepriča pare

Poročni prstani cenik katerih je danes veliko bolj dostopen in ne bi smel najbolj vplivati na nakup, so lahko ne le čudoviti temveč tudi unikatni, posebni in prilagojeni posameznemu paru. Zato morata biti obročka, ki vse življenje spominjata na enega najpomembnejših življenjskih dogodkov, na katerih se gradi skupna prihodnost v dobrem in slabem, v bolezni in zdravju, premišljeno izbrana in všeč obema.

V Zlatarskem ateljeju v Mengšu, se zavedamo, da so finance mnogih omejene in da vsak bodoči ženin in nevesta, želita poiskati za poročne prstane cenik, ki jima bo dostopen, obročki pa jima bodo najbolj ustrezali. Verjemite, ni potrebno, da vrednost sega v nebo, kar vsekakor ni najbolj pomembna popotnica za bodoča mladoporočenca. Za poročne prstane cene, so lahko izjemno ugodne, če le poiščete pravega zlatarja, ki vam bo nudil največ za vaš denar.

V naši ponudbi lahko najdete najrazličnejše obročke iz različnih materialov, plemenitih kovin in z dragimi kamni. Na voljo so zlati, jekleni in poročni prstani srebro, izdelani po meri, ali modeli, ki so jih že ustvarili naši zlatarji. Če se boste odločili, da jih boste izdelali sami, vas bodo naši mojstri vodili pri ustvarjanju, vam svetovali in predlagali najboljše možnosti. Tako bodo vaši poročni prstani cenik katerih se ne bo bistveno razlikoval od že izdelanih, popolnoma prilagojeni vašemu okusu in vašim željam.

Poročni prstani cenik

Poročni prstani cene odvisne od materiala, zahtevnosti izdelave, vzorcev in drugih dejavnikov

Poročni prstani cene – so besede pri katerih marsikdo stisne zobe in zamiži na eno oko, saj gre za dogodek, pri katerem finančne sredstva ne bi smela imeti glavne vloge pri izbiri. Verjamemo, da morata biti obročka nekaj posebnega, zato si pri njuni izbiri vzemite čas in dobro premislite, česa si želite. Naj vam razložimo, od česa pa je za poročne prstane cenik najbolj odvisen.

Na končno vrednost teh simbolov ljubezni vplivajo številni dejavniki in eden ključnih je material iz katerega so izdelani. Najpogosteje so to plemenite kovine (zlato, jeklo, srebro, tudi paladij), ki so priljubljene zaradi svoje estetike in trpežnosti. Pomemben vpliv na ceno poročnih prstanov ima karatna vrednost, pri čemer višji karati pomenijo večjo čistost in s tem višjo vrednost.

Kakovost izdelka in samo oblikovanje sta še dva elementa, ki vplivata na cenik poročnih prstanov. Obročki izdelani po meri so nekoliko dražji, kar je predvidljivo, saj so unikatni in za njihovo izdelavo je pogostokrat potrebna velika spretnost mojstra, da lahko izdela takšne, kot so si stranke zaželele. Končni znesek višajo različni detajli, gravure, filigranski vzorci in posebni premazi, saj zahtevajo dodatno delo in veščine.

Poročni prstani cene

Poročni prstani cenik – ta bo višji če boste izbrali dragulje

Končni elementi, ki so ključni za cene poročnih prstanov so dragulji, ki imajo različne vrednosti glede na svojo velikost, čistino, barvo in redkost. Priljubljeni so safirji, smaragdi in drugi dragi kamni, seveda pa ne smemo pozabiti na diamante, ki jih stranke najpogosteje izberejo. Pri diamantih se vrednost določi glede na štiri C-je: karat (carat), čistost (clarity), barva (color) in rez (cut). Velikost in kakovost diamantov lahko znatno povečata za poročne prstane cene.

Kaj še vpliva na cene poročnih prstanov? Izjemno pomembna sta trg in geografska lokacija. V državah z višjimi davki in življenjskimi stroški, so vrednosti višje, kot v državah z nižjimi stroški proizvodnje in manjšo davčno obremenitvijo. Prav tako je pomembno, kje so dragulji in materiali pridobljeni. Etično, delavcem prijazno rudarjenje, dvigne njihovo vrednost, zaradi zagotavljanja trajnostnega razvoja in pravičnih delovnih praks.

POROČNI PRSTANI CENE

Seveda so za končno vrednost obročkov zelo pomembni trenutni trendi in povpraševanje po določenih slogih in materialih. Prstani, ki so trenutno v modi, so pogosto dražji. Tudi tisti, ki imajo posebno zgodovinsko in kulturno vrednost (vintage), niso med najcenejšimi, kar je za pričakovati.

Nenazadnje pa na ceno poročnih prstanov vplivajo tudi kompleksnost proizvodnega procesa in stroški izdelave. Ročno izdelani so od strojno izdelanih nekoliko dražji, saj od mojstra zahtevajo več ročnih spretnosti, natančnost in več časa.

Poročni prstani srebroPoročni prstani cene

Poročni prstani srebro so postali izjemno priljubljeni

Poročni prstani srebro pritegnejo mnogo bodočih mladoporočencev iz več razlogov. Združujejo namreč kombinacijo estetike, dostopne cene in imajo simbolno vrednost. Prednost srebra je njegova naravna lepota, ki ljudi privlači že stoletja. Poročni prstani srebro imajo klasičen in brezčasen videz, tega pa je mogoče prilagajati različnim zahtevam, slogom in okusom.

Ne glede na to, ali se odločite za minimalističen dizajn, ali za zapletene vzorce z vdelanimi dragimi kamni, boste dobili eleganten in sofisticiran videz, ki je pri mnogih visoko cenjen. Zlatarji se radi ukvarjajo s srebrom, saj omogoča širok spekter oblikovalskih možnosti; z lahkoto se kombinira z drugimi materiali (platina, zlato, dragi kamni) in lepo sovpada z različnimi osebnimi stili, prilagoditi ga je mogoče klasičnim, avantgardnim in modernim dizajnom.

Morda so prav poročni prstani srebro tisti, ki jih iščete. So lepi, cenovno ugodni, trpežni in odporni na praske, hipoalergeni… odlična izbira za pare, ki želijo nekaj drugačnega in cenovno ugodnega.

Poročni prstani cenik

vir: https://www.zlatarski-atelje.com/