najcenejši poročni prstaniNajcenejši poročni prstani najlepših barv in oblik


Najcenejši zlati ali srebrni poročni prstani niso nujno pusti in dolgočasni! Pri Zlatarskem ateljeju Mengeš smo namreč za vas pripravili cenovno ugodne večkaratne poročne prstane. Slednji bodo za vedno ostali v vašem spominu, hkrati pa ne bodo predstavljali prevelikega finančnega zalogaja. Ugodne cene poročnih prstanovpa niso naša edina prednost! Ponosni smo na kakovost naše izdelave, prijazno ekipo svetovalcev in izjemno pestro izbiro zlatih in poročnih prstanov ter prstanov iz platine, ki vam jo ponujamo. Ponudba najcenejših zlatih in srebrnih poročnih prstanov je naša strast, zato smo prepričani, da se bo v našem ateljeju našlo nekaj popolnega tudi za vas!

OGLEJTE SI VEČ PRSTANOV

Iščete ugodne cene poročnih prstanov v bližini Ljubljane?poročni prstan cena

Potem smo v Zlatarskem ateljeju Mengeš pravi naslov za vas. Nudimo vam:

V našem ateljeju v okolici Ljubljane smo prepričani, da so tudi tisti najcenejši poročni prstani lahko edinstveni in visoko kakovostni. Prepričani smo, da za ugodno ceno zlatih in srebrnih poročnih prstanov pri nas dobite največ za vaš denar. Poleg tega vas bo pričakala tudi prijazna ekipa izkušenih svetovalcev, ki vam bo z veseljem nudila več informacij o ceniku poročnih prstanov in vam pomagala pri izbiri.

Kako do končne cene poročnih prstanov?

Cena poročnih prstanov je odvisna od številnih faktorjev. V prvi vrsti nanjo vplivata izbira materiala in teža. Srebrni poročni prstani veljajo za tiste cenovno najbolj ugodne. S težo in številom diamantov narašča tudi cena poročnega prstana, veliko pa je odvisno tudi od natančnosti, ki jo zahteva oblika prstana (tisti z več drobnimi detajli so zato dražji). Najcenejši poročni prstani so torej lažji srebrni prstani, kar pa še ne pomeni, da je vaša izbira omejena. Srebro namreč ponuja številne različne možnosti in kombinacije z drugimi materiali. Več preberite tukaj:http://www.zlatarski-atelje.com/prstan