Pošlji povpraševanje

Najcenejši poročni prstani najlepših barv in oblik

Najcenejši poročni prstani so lahko zlati ali srebrni, niso nujno pusti in dolgočasni kot včasih, ko je bil v navadi le preprosti obroček. V Zlatarskem ateljeju Mengeš smo namreč za vas pripravili cenovno ugodne večkaratne poročne prstane, ki preprosto vzamejo sapo. Slednji bodo za vedno ostali na vašem prstu, vas spominjali na začetek nekaj lepega, nekaj novega, hkrati pa vam ne bodo predstavljali prevelikega finančnega zalogaja.

Za poročni prstan cena že od nekdaj predstavlja stres bodočima mladoporočencema, namesto da bi bil njun nakup sproščen in povezan s prijetnimi čustvi. Danes so se stvari malce spremenile, vsaj v našem podjetju, saj je za poročni prstan cenik postal strankam dostopnejši.

Ugodne cene poročnih prstanov pa niso naša edina prednost. Ponosni smo na kakovost izdelave naših izdelkov, prijazno ekipo svetovalcev in izjemno pestro izbiro zlatih in poročnih prstanov ter prstanov iz platine, ki vam jo ponujamo. Ponudba najcenejših poročnih prstanov - zlatih in srebrnih je naša strast, zato smo prepričani, da se bo v našem ateljeju našlo nekaj popolnega tudi za vas.

Najcenejši poročni prstaniPoročni prstan cena

Najcenejši poročni prstani – cena, ki vas ne bo pustila ravnodušne

Poroka je eden od dogodkov, ki si ga boste zapomnili za vedno in ga vedno nosili v svojem srcu. S popolnimi detajli, kot so zlati ali srebrni poročni prstani, edinstven poročni šopek in obleka neveste, bo spomin na vaš idiličen dan še dolgo ostal svež, obenem pa bo čudovito predstavljal vajino skupno vez.

Izbirajte med raznolikimi načini oblikovanja – ujemajočimi poročnimi pasovi ali dvema različnima slogoma, ki se med seboj krasno dopolnjujeta. Naše kolekcije so sestavljene iz različnih stilov, od bolj preprostih poročnih prstanov do tistih, ki jih krasijo diamanti ali posebnimi detajli. Prav tako se lahko razgledate med prstani, ki niso tako običajni postajajo pa zelo atraktivni, saj so lahko izdelani tudi s kombinacijo usnja in lesa.

Tudi če bomo po vaših navodilih izdelali poročni prstan cena ne bo previsoka, vi pa boste na roki nosili unikat narejen po vaših željah.

Poročni prstan cenik ugoden

Iščete ugodne cene poročnih prstanov v bližini Ljubljane?

Potem smo v Zlatarskem ateljeju Mengeš pravi naslov za vas. Nudimo vam:

  • za poročni prstan cenik prepriča, tudi če je izdelan po naročilu
  • bogato izbiro materialov (belo, rdeče in rumeno zlato, srebro, platina)
  • kombiniranje žlahtnih kovin z briljanti ali celo lesom
  • najcenejše zlate, diamantne in srebrne poročne prstane
  • zaročne prstane, nakit za posebne priložnosti, USB ključke z briljanti

V našem ateljeju v okolici Ljubljane smo prepričani, da so tudi tisti najcenejši poročni prstani lahko edinstveni in visoko kakovostni. Prav tako smo prepričani, da za ugodno ceno zlatih in srebrnih poročnih prstanov pri nas dobite največ za svoj denar. Poleg tega vas bo pričakala tudi prijazna ekipa izkušenih svetovalcev, ki vam bo z veseljem nudila več informacij o ceniku poročnih prstanov in vam pomagala pri izbiri.

Poročni prstani cena ugodna

Kako do končne cene poročnih prstanov?

Cena poročnih prstanov je odvisna od številnih faktorjev. V prvi vrsti nanjo vplivata izbira materiala in teža. Srebrni poročni prstani veljajo za tiste cenovno najbolj ugodne, pri tem pa moramo poudariti, da zato niso nič manj kakovostni.

Srebro je prav zaradi svojega mat videza postalo izjemno iskano, saj si ljudje želijo nekaj drugačnega, nekaj novega. Nikjer ne piše, da mora biti poročni prstan zlat in obložen z dragimi kamni. Lahko je enostaven in z drobnimi detajli prav tako čudovit.

S težo in številom diamantov seveda tudi cena poročnega prstana narašča. Veliko je odvisno tudi od natančnosti, ki jo zahteva oblikovanje nakita (tisti z več drobnimi detajli so zato dražji, saj za njihovo izdelavo porabimo precej več časa). 

Najcenejši poročni prstani so torej lažji srebrni prstani, kar pa še ne pomeni, da je vaša izbira omejena. Srebro namreč ponuja številne možnosti in kombinacije z drugimi materiali, ki navdušijo tudi zahtevnejše stranke.

Srebrni poročni prstani - kombinacija materialov