Zaročni prstani iz belega zlata, z diamantom… - po ugodnih cenah

Kakšen sploh je pomen zaročnega prstana? Zaročni prstan označuje, da se je ženska, ki ga nosi zavezala ter sporoča, da se bo z izbrancem svojega srca kmalu poročila. Najpogosteje se zaročni prstan pojavlja v zahodnih kulturah in se je pred več kot petsto leti prvič pojavil v Avstriji. Je simbol, ki pomeni ljubezen in predanost, njegova okrogla oblika pa ponazarja večno ljubezen. Ne glede na to ali je zaročni prstan iz rumenega ali belega zlata, z diamantom ali drugimi dragimi kamni, je prvi korak do poročne zaobljube in večini žensk ogromno pomeni. Prav zaradi močnega sporočila oz. pomena, mora biti zaročni prstan premišljeno in dobro izbran.

Zaročni prstan ima velik simbolični pomen

Če se odločate za nakup ter mislite, da je izbira zaročnega prstana stresna in obremenjujoča, počakajte, da bosta izbirala poročna prstana ter se ukvarjala z vsemi ostalimi pripravami na poroko. Takrat vam bo skoraj zagotovo stres res prišel do živega. Da vam bo lažje in da se boste res prav odločili, smo tukaj za vas mi in naš Zlatarski atelje, z bogato ponudbo in mnogimi izkušnjami. Upamo si trditi, da smo na področju izdelovanja in snovanja zaročnih in poročnih prstanov strokovnjaki, ki jih vodi znanje in mnoge izkušnje, saj smo osrečili že mnoge bodoče mladoporočence, zato zaupajte našim nasvetom in se obrnite na nas. V ponudbi imamo unikatne zaročne prstane iz belega zlata, rumenega in rdečega zlata, srebrne, iz plemenitega jekla, prav tako boste lahko izbirali med zaročnimi prstani z diamantom po zelo sprejemljivih cenah. Na željo bomo pri izdelavi zaročnega prstana upoštevali vaše ideje in ustvarili umetnino, ki bo za vas ravno prava.

Zaročni prstan

Čudoviti unikatni zaročni prstani belega zlata, po ugodnih cenah

Zaročni prstani iz belega zlata so danes eni izmed najbolj priljubljenih, zato z njim ne morete zgrešiti, ko boste zaprosili svojo ljubljeno za roko. Če boste zaročni prstan okrasili še z diamantom, bo ta zagotovo za vedno ostal na njenem prstu in jo spominjal na začetek vajine skupne poti. V Zlatarskem ateljeju v Mengšu vam ponujamo kasnejšo možnost menjave zaročnega prstana s poročnim, vendar smo skoraj prepričani, da ga bo bodoča nevesta želela obdržati za spomin. Zaročni prstani iz belega zlata z diamantom, so nekako postali najbolj trendovski, saj naše stranke najpogosteje izberejo prav njih.

Ne glede na to ali so le preprosti, nežni obročki, ali pa glamurozni in bogati primerki, zaročni prstani z diamantom so modna zapoved sodobnega časa. Velik simbolični pomen zaročnega prstana v Zlatarskem ateljeju dobro razumemo in znamo poudariti lepoto ki jo nudijo plemenite kovine ter dragi kamni. Ker smo specialisti za izdelavo unikatnih kosov nakita vam bomo izdelali zaročni prstan po vaših zahtevah in za ugodno ceno. Tudi če ste bolj zahtevni in imate v mislih specifične ideje, se bo našel način da vaše želje uresničimo, se zahtevam prilagodimo in vam ponudimo sanjski zaročni prstan, ki ga bo vaša izbranka vedno nosila na prstu in v srcu, vam pa bo ostal spomin na čudoviti čas zaroke.

Zaročni prstani iz belega zlata

Zaročni prstan z diamantom, pomeni zaobljubo, zvestobo in pogum

Pomen zaročnega prstana je zaobljuba k poroki saj simbolizira večno ljubezen. V zahodnih državah ženske obožujejo zaročne prstane z vdelanimi diamanti in drugimi dragimi kamni. V večini naprednih kultur ženske in moški nosijo prstane v istem slogu, kar simbolizira dopolnjevanje in večno združitev – danes jim rečemo poročni prstani, poznali pa so jih že v Starem Egiptu. V naši ponudbi poleg zaročnih prstanov iz belega, rumenega in rdečega zlata, najdete tudi srebrne ter unikatne, torej posebne zaročne prstane, vsi pa imajo isti pomen. Zaročni prstani se pri nas nosijo večinoma na prstancu leve roke, običaji pa se resda med državami tudi razlikujejo. V Zlatarskem ateljeju vam ponujamo veliko modelov zaročnih prstanov, katerim lahko dodamo diamante (brušenim na 57 ploskev rečemo briljanti), druge drage kamne ali pa alternativne modne materiale, kot je na primer les, usnje, posebne plastične mase... Izbirate lahko tudi med različnimi gravurami, barvami, odtenki, vzorci… Možnosti so skorajda neomejene, mi pa bomo storili vse, da vam pomagamo izbrati in vam ustrežemo z zaročnim prstanom po sprejemljivi ceni.

Zaročni prstan cena

Zaročni prstan iz belega zlata z diamantom, vedno pritegne pozornost

Pod izkušenimi rokami naših zlatarskih mojstrov nastajajo čarobne oblike modnega nakita različnih slogov in oblik. V materiale plemenitih kovin vgrajujemo dodatke iz drugih materialov, denimo lesa, usnja, plastike, ali dragih oz. poldragih kamnov. Tako lahko oplemenitimo vaš diskretni zaročni prstan z diamantom ali mu dodamo lesen kos, kar ga bo zagotovo popolnoma razlikovalo od vseh drugih. Prav tako vam po naročilu izdelamo poročni prstan. Važno je, da vi prek našega nakita zapojete svojo pesem in pripovedujete svojo zgodbo. Najbolj priljubljeni materiali so zlato in druge kovine, denimo titan, srebro in nerjaveče jeklo, lahko pa poskusite tudi z lesom, plastiko ali usnjem, če ste bolj eksperimentalne narave.

Zaročni prstan z diamantom

Nudimo vam zaročne prstane po cenah, dostopnih vsem

Mimo so časi, ko je bila cena zaročnega oz. poročnega prstana vrtoglava. Zdaj vam zaradi prilagojenega pristopa, osebne naravnanosti in butičnega načina dela, nudimo unikatne visokokvalitetne kose nakita po dostopnih cenah. Ne skoparimo pri kvaliteti, uporabljamo zgolj najboljše materiale in se ves čas izobražujemo glede metod in načinov dela. Spremljamo svetovne trende in vam zmeraj nudimo svež in moden asortiman nakita. Slogi oblikovanja in tradicije se razlikujejo, v splošnem pa trende zaročnih prstanov določajo, kdo drugi kot, Združene države Amerike. Tam je priljubljenost prstanov z diamanti v dvajsetem stoletju po drugi svetovni vojni nekoliko padla, zdaj pa spet pridobivajo na vrednosti in pogostosti. Nikjer pa ne piše, da morate slediti trendom, saj vam lahko oblikujemo tudi kos nakita, ki je popolnoma prilagojen vašim zamislim in željam. Na naši spletni strani najdete primere prstanov, njihovo zgodovino ter našo zgodbo. Tako boste bolje razumeli, da delamo po osebnih načelih, za ljudi in s srcem. S takim pristopom vam bomo oblikovali unikaten zaročni prstan ter poročna prstana za vse življenje. Oglejte si našo spletno stran ali pa se oglasite se pri nas osebno in skupaj bomo našli za vas pravšnjo rešitev.

OGLEJTE SI ŠE POROČNE PRSTANE