Čudoviti poročni prstani iz različnih materialov za vašo sanjsko poroko

Poročni prstani iz rumenega, belega ali rdečega zlata, platine ali ostalih plemenitih kovin so v Zlatarskem ateljeju nekaj posebnega. Zlasti naši unikatni modeli poročnih prstanov so edinstveni, izdelamo pa vam tudi poročne prstane po naročilu. Tako boste prepričani, da se bo unikat vašega trenutka prelil tudi v edinstvenost čudovite plemenite kovine. Smo eni redkih, ki svoje spoštovanje do materiala in oblike izražamo tako, da svoje izkušnje, znanje in strast združujemo v edinstvenih kreacijah. Naši poročni prstani se razlikujejo od ostalih po unikatnem oblikovanju in simboliki, ki jo poosebljajo. Predstavljajo večno ljubezen, zvestobo in predanost, kar smo ujeli tudi v obliko. Poročni prstani, ki jih izbirajo pari, so že od nekdaj izražali večno predanost drug drugemu. Izbira prstanov je bila vedno sestavni del priprave na najlepši dan življenja. Mnogi običaji so se od preteklosti spremenili, poročni prstani pa so bili in so še vedno simbol večne ljubezni: poročni prstani nimajo začetka in ne konca, zato so popoln simbol večne vezi. Tudi v ostale izdelke smo prelili vse svoje znanje in izkušnje za vaše popolno zadovoljstvo.

Poročni prstani

Pri nas vas zapeljejo unikatni poročni prstani iz belega zlata

V zadnjem času so vse bolj priljubljena izbira poročni prstani iz belega zlata. Belo zlato je najbolj priljubljena kovina za zaročne in poročne prstane iz belega zlata. Ta material je tudi v Zlatarskem ateljeju cenjen in se pogosto uporablja. Belo zlato je namreč preprosto čudovito in zagotavlja brezčasen videz za vsako stilsko željo. Ne glede na to, ali se pripravljate na zaroko ali poroko, oziroma želite obeležiti kakšen drug poseben ali svečan dogodek, vam pripravimo kar najbolj unikatne rešitve. Bela barva zlata za zaročni prstan bo vizualno povečala videz vašega diamantnega zaročnega prstana, zato je tudi kot zaročni prstan to idealne izbira, ki pritegne poglede. Zaradi svojega diskretnega izgleda in sijaja je belo zlato manj vpadljivo od katerih drugih materialov. Zato je primerno za oba spola, saj ta nevtralna barva ustreza vsem.

Več o poročnih prstanih iz belega zlata

V spominu vam bo ostal naš poročni nakit, zlasti poročni prstani za poroko vaših sanj

V naši bogati izbiri poročnega nakita vam bodo zlasti padli v oči poročni prstani za poroko. Kot rečeno vam ponujamo pestro paleto raznovrstnih izdelkov, med njimi tudi prstane, ki so manj dragi od platine. Tudi to je razlog, da mnogi ljudje izberejo belo zlato raje kot podobne plemenite kovine. Ker je belo zlato večinoma cenejše od platine in je ena izmed najbolj priljubljenih izbir kovin za poročne pare, je lahko v primerjavi z drugimi izbirami, kot je rdeče ali rumeno zlato, na voljo nekoliko širši izbor stilov prstanov iz belega zlata. Ker je bolj pogosto, belo zlato stane manj kot platina. Poleg tega je platina veliko gostejša in težja od zmesi zlatih zlitin. Ne smemo pa zaradi tega podcenjevati estetskih in funkcionalnih vrednosti zlata, ki še vedno ostaja med najbolj priljubljenimi izbirami za posebne priložnosti.  Kakršna koli bo vaša izbira, v Zlatarskem ateljeju vam prisluhnemo in ponudimo uresničitev vaših najbolj skritih sanj.

Poročni prstani belo zlato

Naj ne bodo razvade zgolj za ženske, pri nas najdete tudi čudovite moške prstane

Moški prstani so simbol moči, elegance in odločnosti, a tudi prefinjenosti in odzivnosti. Pri nas najdete številne možnosti za izražanje svojega čuta za estetiko, ne glede na spol. Na voljo je izjemen izbor prstanov ter ostalega nakita, ki se velikokrat prilega vsakomur. Naš glavni oblikovalec nakita in kreativni vodja David Kramarič, poskrbi, da imamo vedno pestro ponudbo modelov in stilov za vsakogar. Pri tem vedno prisluhnemo tudi vašim željam in vam radi ponudimo tudi unikatne izdelke. Ne glede na to, ali iščete bolj klasične ali avantgardne izdelke, boste pri nas prišli na svoj račun.

Več o moških prstanih

0
 Advanced issues found