Zaročni ženski in moški prstani - naj bo začetek skupne poti unikaten

Zaročni prstani so skozi zgodovino postali pomemben simbol začetka skupne poti, ki vodi v poroko in večno zvestobo eden drugemu. Različic poročnih in zaročnih prstanov je toliko kot je parov zato je dobro, da dobro razmislite kateri bi najbolj ustrezal vama. Zlatarski atelje Mengeš vam vašo izbiro vsekakor lahko olajša s pestro izbiro unikatnih moških poročnih ali zaročnih prstanov. Pri nas lahko izbirate med bogato paleto ročno izdelanih unikatnih poročnih in zaročnih prstanov, bodo upoštevali vse vaše želje. Če pa bi vajini ljubezni radi dali še bolj poseben pečat pa se lahko odločite za zaročni prstan po vaših željah, ki vam ga izdelamo po naročilu. Izbirate lahko med zlatimi, diamantnimi in srebrnimi prstani ter moškimi prstani iz platine in drugih materialov. Da pa boste vedno bleščeči in čudoviti vam nudimo tudi izdelavo prstanov po naročilu.

Več o unikatnih zaročnih prstanih

Kateri zaročni prstani so najbolj popularni in jih moški radi izberejo

Zaročni prstani so v zadnjih letih ponovno postali trend. Vedno več moških se določi presenetiti svojo izbranko in jo zasnubiti na unikaten način. In seveda je vrhunec te snubitve škatlica v kateri je srebrn, zlat ali celo diamantenzaročni prstan.

Srebrni ali zlati zaročni prstani so praviloma preprostih linij, krasi jih en sam diamant, ki je tudi ključen dejavnik pri končnem oblikovanju končne cene. Največkrat so izdelani iz belega zlata in platine.

Različne cene moških poročnih in zaročnih prstanov moški prstani v kombinaciji z ženskimi


Cene zaročnih prstanov so pomembne predvsem za moške

Glavni gradnih oblikovanja cene zaročnih prstanov je kot rečeno diamant. Na samo ceno zaročnega prstana tako vpliva carat ki označuje težo, clarity njegovo čistost, color barvo in cut način brušenja. Največkrat so zaročni prstani (vse večkrat tudi poročni) izdelani iz belega zlata ali platine, dandanes pa so moderni tudi prstani iz rožnatega zlata. Natančnejše cene zaročnega prstana pa vam lahko posredujemo, če nam sporočite vaše želje in pričakovanja

TUDI MOŠKI PRSTANI SO POMEMBEN MODNI DODATEK

Unikatni moški poročni in ženski zaročni prstani

Poleg unikatnih ročno izdelanih zaročnih prstanov pa vam v Zlatarskem ateljeju Mengeš ponujamo tudi unikaten nakita po naročilu za vse priložnosti. Tako vam ponujamo klasičen in moderen nakit, kot prstane za moške in ženske, ogrlice, zapestnice in uhane, ki jih izdelujemo iz vrste različnih materialov. Lahko pa na bolj moderen način in z vašo vizijo izdelamo unikaten nakit po vaši meri. Obiščite nas in skupaj bomo našli prav nakit za vsa.