Srebrni poročni prstani po vaših lastnih predstavah

Poročni prstani ceneSrebrni poročni prstani, ki jih v našem zlatarskem ateljeju Mengeš lahko oblikujemo v skladu z vašimi željami, so natančno izdelani ter predstavljajo čudovito in unikatno darilo za vašo boljšo polovico. Pri oblikovanju ročno izdelanega nakita se lahko odločate med številnimi materiali ter si tako priskrbite poročni prstan iz rumenega zlata, kirurškega jekla, belega zlata ali pa diamantni poročni prstan za nizke cene ter izključno po vaših predstavah. Zlati in srebrni poročni prstani iz našega cenika so lahko okrašeni z dodatnimi ornamenti iz lesa, usnja ali z akrili, prav tako pa se lahko odločite za združitev z dragimi, poldragimi ali okrasnimi kamni. Edinstven ročno izdelan ter tako unikaten poročni nakit si lahko v skladu z vašimi lastnimi predstavami priskrbite v našem zlatarskem ateljeju, o posameznih lastnostih, glede na katere so oblikovani srebrni poročni prstani, cene ter druge specifike, pa si oglejte naš cenik ponudbe ali pa se kar osebno obrnite na nas!

 

Srebrni poročni prstani po ugodnih cenah iz našega pestrega cenika

Srebrni poročni prstaniIščete zanesljiv zlatarski atelje za nakup  kvalitetnega diamantnega poročnega prstana ali morda za individualno oblikovanje unikatnega poročnega prstana iz rumenega zlata? Potem ste pri nas na pravem mestu! Ves poročni nakit je izdelan ročno, saj vam le tako lahko zagotovimo, da boste dobili zlate ali srebrne poročne prstane za nizke cene ter natanko po vaših individualnih predstavah. Za informativno ceno posameznih poročnih prstanov se vselej lahko obrnite na nas in zagotovo se bodo za vsakega našli popolni poročni prstani. Cenik naše ponudbe je izjemno raznolik, a ker so naša glavna dejavnost ročno izdelani in unikatni poročni prstani, cene med posameznimi kosi poročnega nakita variirajo. Poleg zlatih in srebrnih poročnih prstanov vam lahko oblikujemo in natančno izdelamo tudi vsakdanji umetniški nakit ter zaročne prstane in drug ročno izdelan unikaten nakit za vse priložnosti. Če si torej želite edinstveno oblikovani poročni nakit po vaših lastnih željah in predstavah, se le obrnite na naš Zlatarski atelje Mengeš, kjer nastajajo čudoviti unikatni poročni prstani; cenik ponudbe pa vselej lahko prilagodimo vašim individualnim zahtevam!

 

Zlatarski atelje Mengeš| Srebrni poročni prstani za ugodne cene iz našega pestrega cenika - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Spletna stran
E-pošta
Seznam fraz
srebrni poročni prstani, poročni prstani cene, poročni prstani cenik