Poročni prstani za vajin dan

Poročni dan je en najpomembnejših v vajinem življenju, istočasno pa je lahko izredno stresen, če stvari ne potekajo po planu. Ko se na ta dan zjutraj zbudita je vajina prva misel, da bosta v roku nekaj ur sklenila zavezo, ki bo trajala celo življenje. Priprave na poroko so trajale kar nekaj časa in poročni prstan je tista pika na i vajinemu dnevu.

Najlepši poročni prstani iz rumenega zlataLepi poročni prstani starinskega videza

Najlepši poročni prstani so nekaj, česar si želi vsak par, ki se pripravlja na najpomembnejši dan v življenju. So namreč simbol prisege, ki jo bosta izrekla in ki vaju bo za vedno povezala. V tem primeru je zato še posebej pomembno, da gre za povsem unikaten nakit, ki vaju bo vsakodnevno opominjal na neponovljivost vajine ljubezen. Najlepši srebrni, zlati ali diamantni poročni prstani so tako tisti, v izdelavo katerih je vpletena vajina skupna zgodba - prstani »z dušo«.

Unikatni prstani

Unikatni poročni prstani iz karbonaV Zlatarskem ateljeju Mengeš menimo, da mora biti vsak poročni prstan zgodba zase. Naš cilj tako niso zgolj lepi poročni prstani, ampak resnično najlepši poročni prstani. Cene našega nakita so zelo ugodne kljub dejstvu, da v vsak izdelek vložimo ogromno truda in znanja, ki smo si ga pridobili v letih delovanja. Če vas torej zanimajo več kot zgolj lepi poročni prstani, smo zagotovo prava izbira. Najlepši prstani so tisti, ki so izdelani po naročilu. Tako bosta vedela, da gre za povsem unikaten kos zlatega ali srebrnega nakita. Zagotovo se strinjata, da za tako pomembno priložnost ne pridejo v poštev generični, industrijsko izdelani prstani.

Cene, ki jo ima vajina ljubezen, se ne da ujeti v številke, a kljub temu naj poudarimo, da se trudimo, da vse vaše želje ujamemo tako, da se prilagodimo vajinemu proračunu.

Upoštevamo vaše želje

Poročni prstan izbereta samo enkrat in pomembno je, da je le-ta izdelan po vaših željah in zahtevah. Izbirata lahko med raznovrtnimi dizajni, materiali in dodatki. Pred samim začetkom izdelave se z vama natančno dogovorimo glede vseh podrobnosti ter prisluhnemo vsem vajinim željam in zamislim, naj bodo še tako neobičajne. Ena od pomembnejših odločitev je povezana z materialom iz katerega so lahko izdelani poročni prstani.

Izdelava poročnih prstanov v Zlatarskem ateljeju Mengeš

Ena izmed možnosti je titan, ki je material, ki postaja v zadnjem času zelo priljubljen. Prstani iz titana so lahko resnično čudoviti in zelo posebni poročni prstani. Poleg tega je cenovno ugodna izbira, nošnja prstana pa ne povzroča alergij.

Končna odločitev pa je seveda vajina. V čast nam bo, če bosta izdelavo prstanov za vajin posebni dan zaupala prav nam!

Pošljita nam povpraševanje >>