Najlepši zlati in diamantni poročni prstani - kos nakita, ki vaju bo spremljal povsod

Najlepši poročni prstani so nekaj, česar si želi vsak par, ki se pripravlja na najpomembnejši dan v življenju. Poročni prstani so namreč simbol prisege, ki jo bosta izrekla in ki vaju bo za vedno povezala. V tem primeru je zato še posebej pomembno, da gre za povsem unikaten nakit, ki vaju bo vsakodnevno opominjal na neponovljivost vajine ljubezen. Najlepši srebrni, zlati ali diamantni poročni prstani so tako tisti, v izdelavo katerih je vpletena vajina skupna zgodba - prstani »z dušo«.


Unikatni prstani so zagotovo najlepši poročni prstani


V Zlatarskem ateljeju Mengeš menimo, da mora biti vsak poročni prstan zgodba zase. Naš cilj tako niso zgolj lepi poročni prstani, ampak resnično najlepši poročni prstani. Cene našega nakita so zelo ugodne kljub dejstvu, da v vsak izdelek vložimo ogromno truda in znanja, ki smo si ga pridobili v letih delovanja. Če vas torej zanimajo več kot zgolj lepi poročni prstani, smo zagotovo prava izbira. Najlepši prstani so tisti, ki so izdelani po naročilu. Tako bosta vedela, da gre za povsem unikaten kos zlatega ali srebrnega nakita. Zagotovo se strinjata, da za tako pomembno priložnost ne pridejo v poštev generični, industrijsko izdelani prstani. Cene, ki jo ima vajina ljubezen, se ne da ujeti v številke, a kljub temu naj poudarimo, da najlepši poročni prstani niso nujno tudi najdražji prstani.


Poročni prstani, izdelani z upoštevanjem vseh vajinih želja


Pred samim začetkom izdelave se z vama natančno dogovorimo glede vseh podrobnosti ter prisluhnemo vsem vajinim željam in zamislim, naj bodo še tako neobičajne. Ena od pomembnejših odločitev je povezana z materialom, iz katerega so lahko izdelani poročni prstani. Titan je material, ki postaja v zadnjem času zelo priljubljen. Prstani iz titana so lahko resnično čudoviti in zelo posebni poročni prstani. Titan je poleg tega cenovno ugodna izbira, nošnja prstana pa ne povzroča alergij. Končna odločitev pa je seveda vajina. V čast nam bo, če bosta izdelavo prstanov zaupala prav nam!

SREBRNI POROČNI PRSTANI

najlepši poročni prstani iz rumenega zlatalepi lepi poročni prstani