Najlepši poročni prstani po ugodnih cenah iz titana, belega zlata…

Poročni dan je eden izmed najpomembnejših v življenju para, ki namerava stopiti na skupno pot, istočasno pa je lahko izredno stresen, če stvari ne potekajo po planu. Treba je pomisliti na toliko stvari in se priprav lotiti že dosti pred določenim datumom. Ko se zaljubljenca na ta dan zjutraj zbudita je njuna prva misel, da bosta v roku nekaj ur sklenila zvezo, ki bo trajala celo življenje.

Priprave na poroko so trajale kar nekaj časa, skupno življenje pa bo trajalo za vedno. Seveda je poročni prstan je tista pika na i tega posebnega dneva, zato mora biti premišljeno izbran in izžarevati življenjski slog obeh partnerjev. Skratka, poročna prstana morata biti za par najlepša, ne glede na to ali sta le preprosta obročka iz belega ali rumenega zlata, ali pa sta prestižna kosa nakita iz titana.

Najlepši poročni prstani iz rumenega zlataLepi poročni prstani starinskega videza

Kakšen naj bo najlepši poročni prstan in za kakšno ceno?

Najlepši poročni prstani so nekaj, česar si želi vsak par, ki se pripravlja na najpomembnejši dan v življenju. So namreč simbol prisege, ki jo bosta izrekla in ju bo za vedno povezala. V tem primeru je zato še posebej pomembno, da gre za povsem unikaten nakit, ki bo par vsakodnevno opominjal na neponovljivost njune ljubezni.

Izbira lepih poročnih prstanov je v naši ponudbi res velika, pri njunem snovanju pa lahko bodoča ženin in nevesta tudi sodelujeta ter predlagata svoje ideje.

Le-te bomo pri izdelavi tudi upoštevali in paru z veseljem svetovali. Lahko si omislite nepravilne in nenavadne oblike, različne vzorce, opazne ali diskretne detajle, masivne ali nežne in tanke poročne prstane ter daste domišljiji prosto pot. Unikatni poročni prstani, pri katerih boste sodelovali z svojimi idejami, so za zelo ugodne cene lahko vaši. Najlepši srebrni, zlati, diamantni ali najcenejši poročni prstani iz titana so tako tisti, v oblikovanje katerih je vpletena skupna zgodba dveh, ki se imata rada, zato jim tudi mi radi rečemo, da so to prstani »z dušo«.

Najlepši poročni prstani iz titana in drugih materialov

Unikatne in lepe poročne prstane prilagodite načinu življenja

V Zlatarskem ateljeju Mengeš (ZAM) menimo, da mora biti vsak kos nakita zgodba zase. Naš cilj tako niso zgolj lepi poročni prstani, ampak resnično najlepši poročni prstani za vsak posamezni zaljubljeni par, ki se oglasi pri nas. Cene našega nakita so zelo ugodne kljub dejstvu, da v vsak izdelek vložimo ogromno truda in znanja, ki smo si ga pridobili v mnogih letih delovanja. Če vas torej zanimajo več kot zgolj lepi poročni prstani, smo zagotovo prava izbira. Upamo si trditi, da vas v naši ponudbi čakajo tudi najcenejši poročni prstani, ki vam bodo vzeli sapo.

Najlepši prstani so tisti, ki so izdelani po naročilu, saj so prilagojeni načinu življenja ljudi, ki jih bodo nosili. Za pare, ki se radi in pogosto ukvarjajo s športom, je priporočljivo, da izberejo manjše in ožje prstane, ki bodo njihove dlani krasili tudi ob športnih dejavnostih, saj bi npr. masivne poročne prstane iz titana morali neprestano snemati s prstov.

Ne boste verjeli koliko prstanov in ostalega nakita, naše stranke izgubijo prav zaradi tega. Ne preostane jim drugega, kot da jim izdelamo nove - enake prvim, da ti še naprej oznanjajo zaobljubo, ki so jo sklenili. Najlepše, unikatne poročne prstane vam bomo oblikovali iz materiala, ki ga boste izbrali sami - hitro in po ugodni ceni. Tako boste vedeli, da gre za kose nakita z lastnim karakterjem, izdelane iz rumenega, belega, rdečega zlata, srebra, plemenitega jekla, platine, z dodanimi diamanti in drugimi dragimi kamni ali lepe poročne prstane iz titana, ki veljajo za zadnji modni hit.

Zagotovo se strinjate, da za tako pomembno priložnost ne pridejo v poštev generični, industrijsko izdelani prstani, ki jih je mogoče kupiti povsod.

Cene, ki jo ima vajina ljubezen, se ne da ujeti v številke, a kljub temu naj poudarimo, da se trudimo, da vse vaše želje ujamemo tako, da se prilagodimo vajinemu proračunu ter izdelamo poročne prstane po zelo sprejemljivih cenah.

Zlati poročni prstani po ugodni ceniNajlepši poročni prstani po ugodnih cenah

Ko razmišljate o nakupu najlepših poročnih prstanov, si vzemite čas

Poročna prstana izbereta samo enkrat in pomembno je, da sta izdelana po vaših željah in zahtevah. Izbirata lahko med raznovrstnimi dizajni, materiali in dodatki.

Da bo odločitev lažja, si na naši spletni strani oglejte zbirko naših najlepših poročnih prstanov. Sprehodite se skozi mavrično, svetlo, temno in ledeno kolekcijo posebnih poročnih prstanov, kjer lahko dobite mnoge ideje o njihovem oblikovanju.

Ko bosta približno vedela kaj želita se bomo pred samim začetkom izdelave z vama natančno dogovorili glede vseh podrobnosti ter prisluhnili vsem vajinim željam in zamislim, pa naj bodo še tako drugačne od običajnih. Najpomembnejša odločitev je povezana z materialom iz katerega so poročni prstani običajno izdelani. 

Izdelava poročnih prstanov v Zlatarskem ateljeju Mengeš

Ena izmed možnosti je titan, material, ki postaja v zadnjem času zelo priljubljen. Poročni prstani iz titana so lahko resnično čudoviti, zelo posebni in drugačni, poleg tega je njihova cena precej ugodna, material pa ne povzroča alergij.

Končna odločitev pa je seveda odločitev para. V čast nam bo, če bosta izdelavo poročnih prstanov za vajin posebni dan zaupala prav nam!

Pošljita nam povpraševanje >>