Moški prstani: srebrni, zlati in ostali prstani za moške s pomenom

Moški prstani, srebrni, zlati, platinasti v kombinaciji z drugo plemenito kovino ali posebne oblike - vsak od njih ima svoj imajo specifičen pomen, ki lahko izkazuje družinsko ali drugo pripadnost, individualni osebni stil, posebno priložnost ali status osebe, ki ga nosi.

Najpogostejši pomeni in materiali moških prstanov

Najpogostejši pomen nakita, je ta, da le ta izkazuje status ali pripadnost, zato je pomen moškega prstana najpogostejši: poročni (v paru z ženskim), zaročni, družinski, izraza osebnega stila posameznika ali prijateljstva.
Najpogostejši moški prstani glede na izbran material so iz plemenitih kovin, npr: belega zlata, srebrni, zlati in prstani iz jekla.

Moški poročni prstani srebrni Prstani za moške srebrni

Vrste moških srebrnih prstanov, njihove lastnosti, posebnosti in izgled

Nakit iz srebra ima lahko veliko oblik in različnih izraženih pomenov - le ti pa določajo vrsto moškega nakita.
Najpogostejše vrste prstanov za moške so: poročni prstani, zaročni, ter taki, ki izkazujejo pripadnost, prijateljstvo, identifikacijo ter individualni osebni stil. Moški srebrni prstani, so zaradi najbolj bleščečega belo-kovinskega leska, ki ga ima srebro, izredno lepi, izražajo čisti glamur, so večno elegantni in trajni. Moški srebrni prstan ima izjemen svetlobni učinek z najvišjo optično odbojnostjo, zato je primeren za najplemenitejše in najlepše estetske izraze ljubezni, estetike, naklonjenosti, prijateljstva in osebnega stila.
Svojo idejo moškega srebrnega prstana lahko pošljemo v Zlatarski atelje Mengeš in prejeli bomo cenik izdelave le tega v najkrajšem možnem času. Zlatarski atelje Mengeš ima ugoden cenik izdelave najelegantnejših in najlepših moških srebrnih poročnih in srebrnih zaročnih prstanov. Poleg moških srebrnih poročnih in zaročnih prstanov, po naročilu, izdelujejo tudi unikaten nakit velike estetske vrednosti in vrhunske kakovosti iz vseh barv zlata, srebra in celo jekla v kombinaciji z dragimi kamni in drugimi materiali po najugodnejšem ceniku.

Poročni prstani po naročilu: http://www.zlatarski-atelje.com/porocni-prstani-po-narocilu

POROČNI PRSTANI IZ PLATINE

CENA POROČNIH PRSTANOV