Poročni prstan: ročno izdelana zlata poročna prstana, cena ugodna

Poročni prstan je kos nakita, ki mu v Zlatarskem ateljeju Mengeš posvečamo prav posebno pozornost. Naš cilj ni zlatporočni prstan, ki ga bosta kupila zgolj zato, ker je praktično obvezni del vsake poroke, ampak želimo, da bi imel prstan iz belega ali rumenega zlata, pa tudi iz druge kovine, posebno mesto v vajinem življenju. Za vaju bomo izdelali poročni prstan, ki si ga bosta vsako jutro z veseljem nadela in ga s ponosom razkazovala svetu. Najlepši poročni prstani so tisti, ki so mnogo več kot zgolj modni dodatek, prav zato je pomembno, da izdelava poteka v tesnem sodelovanju z vama ...


Poročni prstan je nesporni kralj nakita


V našem zlatarstvu postavljamo v ospredje unikaten nakit, saj menimo, da je vsaka stranka nekaj posebnega. Nakit mora subtilno izražati to posebnost, pri tem pa zagotovo še posebej izstopajo poročni prstani. Cenik unikatnih izdelkov je pri nas zelo dostopen, ne glede na izbrani material za poročni prstan. Medtem ko so bili poročni prstani v preteklosti skoraj izključno zlati, se dandanes pari odločajo za zelo različne materiale. Zelo priljubljeni so denimo prstani iz belega zlata in srebrni poročni prstani (cena je v tem primeru še posebej ugodna), pogosta izbira pa so tudi prstani iz titana ali jekla. Tudi izbira najprimernejšega materiala je močno povezana z vajino osebnostjo in življenjskim slogom. Srebrni poročni prstani tako denimo izražajo večjo sproščenost in mladostno razposajenost, ki jo lahko dopolnimo z elegantnejšimi detajli.


Zagotovita si unikatna zlata poročna prstana, cena zelo dostopna


Čeprav se verjetno strinjata, da pri izbiri poročnega prstana cena ne sme igrati glavne vloge, omenjeni dejavnik vendarle ni povsem nepomemben. Običajno je, da pari določijo okvirni znesek, ki so ga pripravljeni odšteti za poročna prstana. Cena včasih prekriža vaše načrte, da bi si lastili sanjski poročni prstan. Cenik naših unikatnih izdelkov poskušamo zato narediti čim bolj dostopen. In to ne le za tiste, ki vas na primer zanimajo poročni prstani iz srebra - cena je zelo ugodna za vse materiale!

ZLATI POROČNI PRSTANI

POROČNI PRSTANI IZ JEKLA

Srebrni poročni prstanZlati poročni prstan cenik