Poročni prstan iz vaših sanj

Poročni prstan je simbol poroke, ki predstavlja večno življenjsko vez in povezanost para. Izkazuje tudi velik simbolni pomen, saj priča o naklonjenosti partnerjev in njuni neskončni vezi, ki bo trajala vse življenje.

Veste kaj predstavlja oblika prstana?

Obroč pomeni varnost, moč in dostojanstvo. Že od nekdaj je znan po dejstvu, da je le-ta mistična oblika tista, ki varuje pred vsem zlim. Je znamenje zaščite in obvaruje zakonca pred nevarnostmi, ki jim je izpostavljena ljubezen. Neprekinjena oblika predstavlja simbol večnosti, saj nima ne začetka ne konca. 

Srebrni poročni prstanZlati poročni prstan cenik

Zlatarski atelje Mengeš s široko izbiro poročnih prstanov

Poročni prstan je kos nakita, ki mu v Zlatarskem ateljeju Mengeš posvečamo prav posebno pozornost. Naš cilj ni poročni prstan, ki ga bosta kupila zgolj zato, ker je praktično obvezni del vsake poroke, ampak želimo, da bi imel posebno mesto v vajinem življenju.

Poročna prstana vama lahko izdelamo v številnih različicah - razlikujejo se v materialih, barvah, oblikah, velikostih in drugih osnovnih lastnostih, ogromno izbire pa je še med dodatki, kot so dragi kamni, vgravirani napisi in podobni detajli.

Zlatarski atelje

Najlepši poročni prstani so tisti, ki nosijo vajino zgodbo, prav zato je pomembno, da izdelava poteka v tesnem sodelovanju z vama. Obiščita nas v zlatarni ali si oglejta našo ponudbo zlatih in srebrnih poročnih prstanov. Tako nam bosta lahko zaupala, kakšne so vaše želje prstana, ki si ga bosta izmenjala na poroki. Izdelali bomo prstan, ki bo predstavljal vajino ljubezensko zgodbo.

Unikatni poročni prstani

Enostavni srebrni poročni prstani

V našem zlatarstvu postavljamo v ospredje unikaten nakit, saj menimo, da je vsaka stranka nekaj posebnega. Nakit mora subtilno izražati to posebnost, pri tem pa zagotovo še posebej izstopajo poročni prstani.

Medtem ko so v preteklosti prevladovali skoraj izključno zlati poročni prstani, se dandanes pari odločajo za zelo različne materiale. Zelo priljubljeni so denimo prstani iz belega zlata in srebrni poročni prstani, pogosta izbira pa so tudi prstani iz jekla ali tungstena. Tudi izbira najprimernejšega materiala je močno povezana z vajino osebnostjo in življenjskim slogom. Srebrni poročni prstani tako denimo izražajo večjo sproščenost in mladostno razposajenost, ki jo lahko dopolnimo z elegantnejšimi detajli.

Raznolikost pa lahko dosežemo tudi s kombinacijami materialov, ki naredi izdelek še bolj unikaten in vpadljiv, predvsem pa kombinacija olajša odločitev, če se ne morete odločiti samo za en material.

Čeprav se verjetno strinjata, da pri izbiri poročnega prstana cena ne sme igrati glavne vloge, omenjeni dejavnik vendarle ni povsem nepomemben. Običajno je, da pari določijo okvirni znesek, ki so ga pripravljeni odšteti za poročna prstana. Cena le-teh se razlikuje glede na uporabljene materiale in dodatke. Vedno znova se potrudimo, da vam za določen znesek izdelamo prstan, ki kar najbolj pooseblja vas in vašega partnerja. Oglejte si ponudbo na naši spletni strani ali nas obiščite kar osebno. Za vaju bomo izdelali poročni prstan, ki si ga bosta s ponosom razkazovala svetu še mnogo let.

Ročno izdelani poročni prstani

V Zlatarskem ateljeju Mengeš izdelava poročnih prstanov poteka z izjemno natančnostjo. Čudoviti poročni prstani so delo izkušenih in spretnih rok oblikovalcev nakita. Ker so naši poročni prstani izdelani z mislijo na vsak par posebej, končna podoba prstana predstavlja vajino pravo zgodbo. Obiščite našo spletno stran ali nas obiščite v zlatarni, kjer si lahko ogledate našo ponudbo srebrnih in zlatih poročnih prstanov. Skupaj se lahko pogovorimo, kakšne so vajine preference in spoznamo kakšen slog si želite imeti. Vsi poročni prstani so narejeni iz kakovostnih materialov. Ti omogočajo, da jih boste nosili še dolgo, kvaliteta in videz prstana bo ostala na visokem nivoju.

Srebrni ali zlati poročni prstan?

Kombinacija zlata in srebra za poročni prstan

Veliko zaročencev potrebuje kar nekaj časa, da se odloči za pravi poročni prstan. Izbira je seveda kar težavna, saj je potrebno izbrati med kar nekaj možnostmi. Zlati poročni prstani predstavljajo klasično izbiro, ki so lahko preprostega izgleda ali pa jim dodamo še kakšen drug material. V zadnjem času pa se pari velikokrat odločajo tudi za srebrne poročne prstane, ki jih lahko kombiniramo tudi s kakšnimi dodatki, ki bodo popestrili njihov videz.

Pri Zlatarskem ateljeju Mengeš nudimo naročilo poročnih prstanov, kjer izdelamo poročni prstan po vaših željah. Skupaj z oblikovalcem nakita se lahko dogovorite o različnih opcijah oblikovanja vašega poročnega prstana. Vsak par se pri dizajnu poročnih prstanov razlikuje, vsak pa ima enako željo: prstan naj predstavlja simbol njune ljubezni in predanosti. Pri Zlatarskem ateljeju Mengeš smo pri delu zelo natančni, saj si iskreno želimo, da bosta s svojim poročnim prstanom zadovoljna.

Zaupajte nam svoje želje glede poročnega prstana

Si želite izvedeti več o našem delu in ponudbi srebrnih in zlatih poročnih prstanov?

Oglejte si našo spletno stran, kjer je na voljo več informacij glede nakita, ki ga ročno izdelujemo. Poleg srebrnih ali zlatih poročnih prstanov lahko v Zlatarskem ateljeju Mengeš najdete ostale vrste nakita. Poleg poročnih prstanov seveda nudimo še zaročne prstane, izdelujemo pa tudi uhane, ogrlice ali zapestnice po naročilu. Vedno večje povpraševanje se kaže po oblikovanju USB-ključkov, ki predstavljajo estetsko in uporabno darilo. Obiščete nas lahko tudi v naši zlatarni, kjer nam lahko podrobneje zaupate svoje želje.