Nakit iz belega zlata


Nakit iz belega zlata v zadnjem času predstavlja nov modni trend. Belo zlato je zlitina zlata in niklja ali paladija. V primeru prstanov in zapestnic, ko potrebujemo zelo trd material, običajno govorimo o zlitini z nikljem, saj je le-ta trdnejši. Če pa je potrebno del nakita natančneje oblikovati imamo največkrat opraviti z zlitino iz paladija.

POROČNI PRSTANI IZ BELEGA ZLATA


Nakit iz belega zlata - eleganca in prestiž


Nakit iz belega zlata predstavlja nakit, ki ga nosijo ženske, ki točno vedo kaj hočejo. Je modno oblikovan in je izjemno kakovosten. Ker se v naši zlatarni ukvarjamo z ročnim oblikovanjem nakita, lahko pri nas kupite tudi unikaten nakit iz belega zlata. Nakit je ročno izdelan, izdelava pa je natančna in precizna, nakit iz belega zlata je tako čudovit in unikaten. Ker ne gre za serijsko narejen nakit, je le-ta še toliko bolj poseben in prisrčen.

Ročno izdelan nakit iz belega zlata


Pri nas izdelujemo tudi poročni nakit. Odločate se lahko med različnimi oblikami, vzorci in barvami prstanov. Prstani iz belega zlata so natančno izdelani in bodo vas in vašo boljšo polovico še dolgo spominjali na najlepše trenutke vašega razmerja.

NUDIMO TUDI SREBRNE PRSTANE!


Ročno izdelan nakit iz belega zlata

nakit iz belega zlataNiste prepričani kakšen nakit kupiti? Pogovorite se z nami in pustite, da vam svetujemo! Ogledate si lahko ponudbo na naši spletni strani. Priporočamo vam tudi obisk v naši zlatarni, kjer se lahko pogovorite z zlatarjem, ki vam bo pomagal izbrati pravi nakit iz belega zlata za vas! Pogovorite se lahko tudi o ročno izdelanem nakitu in njegovih cenah ter nam zaupate želje, ki jih imate, mi pa vam bomo ustregli. Ročno izdelan nakit bo kot pisan na vašo kožo, vi pa boste uživali vsak dan ob pogledu nanj. Poglejte ponudbo na naši spletni strani in se pozanimajte o cenah nakita iz belega zlata in ročno izdelanega nakita. Presenetila vas ne bo le kvalitetna in natančna izdelava, pač pa tudi ugodne cene nakita.