Poročni prstani iz belega zlata - ugodna cena

Ker je zlato precej mehka kovina, ga zlatarji pri izdelavi nakita ne uporabljajo v čisti obliki, temveč ga kombinirajo še z minimalno eno kovino. Zlato z dodatkom srebra, platine ali paladija imenujemo belo zlato, zlato z dodatkom bakra pa rdeče zlato. Poznamo tudi črno, sivo, vijolično, zeleno in rumeno zlato, ki so prav tako zlitine večih kovin.
Poročni prstani iz belega zlata so že dolgo med najbolj priljubljenimi izbirami mladoporočencev. Delujejo zelo elegantno, minimalistično in moderno, kar se popolnoma ujema s sodobnim okusom za nakit. Poročnim prstanom iz srebra ali belega zlata lahko dodamo še večji sijaj in lepoto, če ga kombiniramo z dekorativnimi dragimi kamni. Eden izmed razlogov, zakaj se mladoporočenci vse pogosteje odločajo za poročne prstane iz belega zlata, je zagotovo ta, da jih je kasneje enostavno kombinirati z različnimi oblačili, saj so precej nevtralne, nekričeče, pa vseeno žlahtne barve. Na voljo so vam enostavni poročni prstani iz belega zlata, pa tudi poročni prstani z različnimi barvnimi kombinacijami, vzorci, gravurami in dragimi kamni. Ugodna cena poročnih prstanov iz belega zlata in celo poročnih prstanov iz platine.

POROČNI PRSTANI IZ RUMENEGA ZLATA

Poročni prstani iz rdečga ali belega zlataPoročni prstani iz belega zlata


Poročni prstani ne le iz belega, ampak tudi rdečega zlata

Poročni prstani iz rdečega zlata (zlitina zlata in bakra) so prav tako izjemno cenjeni med kupci. Njihov topel, žareč sijaj je zares privlačen na pogled, zato smo prepričani, da bo očaral tudi vas. Zelo pogosto se stranke odločajo za kombinacijo belega in rdečega zlata pri poročnih prstanih. Ker so naši poročni prstani iz rdečega zlata izdelani zelo kakovostno, bodo svoj lesk obdržali še dolga desetletja.

CENE POROČNIH PRSTANOV

Enostavni poročni prstani iz belega zlata

Okusi strank so seveda različni - nekateri si želijo nekoliko bolj okrašene prstane, spet drugim so bolj pri srcu enostavni poročni prstani, ki nas ne motijo pri nošenju in jih je zelo preprosto kombinirati z različnimi oblačili. V našem zlatarskem salonu v bližini Ljubljane vam nudimo bogato ponudbo enostavnih poročnih prstanov iz belega zlata za vsak okus. Enostavni poročni prstani so lahko poročni prstani iz titana, plemenitega jekla, poročni prstani iz belega zlata, platine, poročni prstani iz rdečega zlata ter številnih drugih kovin in zlitin.