Pošlji povpraševanje

Cenik poročnih prstanov - cena, ki si jo lahko privoščite


Poroka je eden tistih dogodkov v življenju, ki si ga je zagotovo vredno zapomniti. Stroški poroke so včasih izredno visoki, enega od stroškov pa predstavlja tudi poročni prstan. Ker je poročni prstan simbol neskončne ljubezni med dvema človekoma, je prav, da je izdelan kakovostno in da je estetsko dovršen. V Zlatarskem ateljeju v Mengšu bomo poskrbeli, da bo poročni prstan, ki si ga bosta izbrala, izdelan popolno in v skladu z vašimi željami in zahtevami. Izdelujemo unikatne poročne prstane iz različnih materialov, z diamanti in detajli, ki vas bodo očarali. Cenik poročnih prstanov je pri nas ugoden, same cene pa so odvisne od različnih dejavnikov, med drugim od teže poročnega prstana, zahtevnosti izdelave in vdelanih kamnov ali diamantov. Cenik oziroma cena igra velikokrat pomembno vlogo pri izbiri poročnega prstana. Ne glede na to, kakšno ceno ste pripravljeni plačati za unikaten in kvalitetno izdelan poročni prstan, vam zagotavljamo, da boste z našim cenikom poročnih prstanov več kot zadovoljni. Mogoče ste na spletu našli cenejše poročne prstane, vendar vam zagotavljamo, da se ne morejo primerjati z našimi unikatnimi poročnimi prstani po ugodnem ceniku.

Zlati poročni prstani na spletu

K izdelavi diamantnih in ostalih poročnih prstanov pristopamo resno


Industrijsko izdelani poročni prstani ali tisti na spletu se ne morejo ne po ceni in ne po kvaliteti primerjati z unikatnimi poročnimi prstani. V našem Zlatarskem ateljeju v Mengšu k vsaki izdelavi unikatnega poročnega prstana pristopamo skrajno resno in natančno. Svoje delo jemljemo kot poslanstvo in v vsak poročni prstan vdihnemo svoj pečat. Za več informacij o ceniku in cenah poročnih prstanov nas kontaktirajte ali pa nas obiščite. Skupaj bomo našli rešitev za uresničitev vaših sanj.


Kaj vpliva ne ceno oziroma cenik poročnih prstanov?


Cena poročnega prstana se pri nas določa na podlagi izbrane žlahtne kovine in količine porabljenega materiala za izdelavo poročnega prstana. Prav tako na ceno v ceniku vplivajo zahtevnost izdelave, velikost, širina in debelina vzorca, čistost zlata (če ste med tistimi, ki prisegate na zlate poročne prstane) in vdelanih kamnov. Diamantni poročni prstani ali poročni prstani iz platine bodo zagotovo imeli večjo ceno kakor srebrni poročni prstani ali poročni prstani iz plemenitega jekla.

POROČNI PRSTANI IZ ZLATA LJUBLJANA

POROČNI PRSTANI PO NAROČILU

Poročni prstani cene