Poročni prstani cenik, ki je dostopen vsem

Poročni prstani cenik, ki prepriča pare, za katere ni pomemben le videz, temveč tudi cena. Poroka je eden tistih dogodkov v življenju, ki si ga je zagotovo vredno zapomniti. Žal pa so stroški običajno zelo visoki, zato je vsak evro, ki ga lahko prihranijo pomemben. Enega večjih izdatkov predstavljajo poročni prstani, zato je priporočljivo, da se pred nakupom dobro pozanimajo o aktualnih cenah na trgu.

Poročni prstani so že stoletja simbol predanosti in ljubezni, zato imajo pomembno mesto v poročni tradiciji. Z leti se je njihov trend razvijal, ves čas so se pojavljali novi slogi in modeli, kar se dogaja še danes. Kljub temu pa so tradicionalni obročki še vedno priljubljeni. Ti so izdelani iz zlata, srebra in platine. So klasični poročni prstani cenik katerih je pri nas, v Zlatarskem ateljeju v Mengšu, vedno konkurenčen, prilagojeni željam posameznikov. Gre za klasičen slog, ki je priljubljen že več generacij.

Poročni prstani na spletu

V zadnjih letih se je trend oblikovanja nakita preusmeril k bolj edinstvenim in personaliziranim modelom. Danes je uporaba alternativnih kovin postala skoraj stalnica, saj se pari odločajo za obročke iz titana, volframa in nerjavnega jekla. Te kovine so izjemno trpežne, na voljo v različnih barvah in za omenjene poročne prstane cene niso v nebo segajoče. Če želite nekaj drugačnega od tradicionalnih, izberite katerega od teh materialov.

Ker je poročni prstan simbol neskončne ljubezni med dvema človekoma, je torej prav, da je izdelan kakovostno in da je estetsko dovršen. Pri nas poskrbimo, da so obročki, ki jih stranke izberejo, izdelani popolno in v skladu z njihovimi željami in zahtevami.

Poročni prstani cenik

Poročni prstani cene, kombinacije kovin, teksture…

Izdelujemo unikatne poročne prstane iz različnih materialov, z diamanti in detajli, ki vas bodo očarali. Cenik poročnih prstanov je pri nas ugoden, same cene pa so odvisne od različnih dejavnikov, med drugim od teže poročnega prstana, zahtevnosti izdelave in vdelanih kamnov ali diamantov.

Eden izmed trendov sodobnega časa je mešanje kovin. Pari se odločajo za kombinacije belega zlata, rdečega in rumenega, pogosto pa se jim pridruži tudi platina. Takšna izdelava omogoča več ustvarjalnosti pri oblikovanju, zato pod prsti mojstrov nastajajo čudoviti primerki, ki jemljejo sapo. Prav tako so atraktivne edinstvene oblike (oglati, geometrijske oblike) in teksture (kovane) in matirani zaključki.

Cenik oziroma igra velikokrat pomembno vlogo pri izbiri poročnega prstana, zato ne moremo mimo modelov, pri katerih so uporabljeni diamanti in drugi dragi, ali poldragi kamni. Njihova cena je seveda višja, vendar kljub temu ni malo parov, ki izberejo obročke z diamanti obdanimi s kovino. Ta trend prida tradiciji pridih razkošja in elegance.

Ne glede na to, koliko ste pripravljeni plačati za unikaten in kvalitetno izdelan poročni prstan, vam zagotavljamo, da boste z našim cenikom poročnih prstanov več kot zadovoljni. Mogoče so poročni prstani na spletu kje cenejši, vendar vam zagotavljamo, da se ne morejo primerjati z našimi unikati - poročni prstani cenik katerih je ugoden, kar se lahko prepričate še danes.

Poročni prstani cenePoročni prstani cenik

Poročni prstani na spletu vabijo k nakupu

Industrijsko izdelani poročni prstani na spletu se ne morejo ne po ceni in ne po kvaliteti primerjati z unikatnimi modeli. V našem podjetju k izdelavi vsakega nakita pristopimo resno in natančno. Svoje delo jemljemo kot poslanstvo in v vsak kos vdihnemo svoj pečat. Za več informacij o cenah poročnih prstanov nas kontaktirajte ali pa nas obiščite. Skupaj bomo našli rešitev za uresničitev vaših sanj.

Poročni prstani cene

Kaj vpliva ne cene poročnih prstanov?

Cene poročnih prstanov se določa na podlagi izbrane žlahtne kovine in količine porabljenega materiala za njihovo izdelavo. Prav tako na cenik vplivajo zahtevnost izdelave, velikost, širina in debelina vzorca, čistost zlata (če ste med tistimi, ki prisegate na zlate poročne prstane) in vdelanih kamnov. Diamantni poročni prstani ali modeli iz platine bodo zagotovo dražji kot srebrni, ali obročki iz plemenitega jekla.

Tudi naši poročni prstani na spletu oz. spletni strani so vam na voljo, da si jih ogledate. Izbrani so modeli iz različnih kolekcij, med katerimi boste zagotovo našli takšnega, ki vam bo blizu. Lahko ga prilagodimo vašim željam, ali pa ga izdelamo popolnoma po vaši izbiri.

Poročni prstani na spletu