Unikaten srebrn nakit po željah naročnika v Zlatarskem ateljeju Mengeš


Srebrn nakit je dan danes vse bolj cenjen, zanj pa se odloča vse več mladih. Ta cenjena kovina ni zgolj odlična za oblikovanje, pač pa je tudi cenovno zelo dostopna. Srebrn nakit bomo v Zlatarskem ateljeju v Mengšu oblikovali po željah naročnika in tako poskrbeli, da bo nakit s svojo unikatnostjo navduševal še leta.
V zlatarskem ateljeju Mengeš ponujamo pestro izbiro srebrnega nakita, ki vas bo navduševal iz dneva v dan. Za srebrn nakit se odloča vse več dam, pa tudi moških. V Zlatarskem ateljeju v Mengšu ponujamo unikaten, ročno izdelan srebrn nakit, ki nikoli ne bo razočaral, prav tako pa se ga oseba, ki ga bo nosila ne bo naveličala, saj je nakit, ki je izdelan ročno res nekaj posebnega. Pestra ponudba srebrnih verižic, srebrnih prstanov in srebrnih zapestnic je res široka, zato bo vsak našel nekaj zase.

OGLEJTE SI TUDI ZAROČNE PRSTANE


Pestra ponudba srebrnih poročnih prstanov in poročnih prstanov iz drugih materialov

V zlatarskem ateljeju Mengeš pa je pestra tudi ponudba poročnih prstanov iz srebra in drugih materialov. Vsak zaljubljen par, ki načrtuje poroko, se sprašuje, kje najti poročne prstane, ki ju bodo z boljšo polovico navduševali iz dneva v dan še leta po poročnem dnevu. Prav tako je izjemnega pomena, da nas poročni prstan karakterno dopolnjuje, zato je vredno v iskanje tistega pravega poročnega prstana vložiti nekoliko več časa. Kljub vsemu, pa pri izbiri poročnega prstana velikokrat vlogo igra tudi sama cena prstana. V Zlatarskem ateljeju Mengeš vam ponujamo srebrne poročne prstane po ugodnih cenah. Zraven tega lahko mladoporočenca material iz katerega prstana želita, izbereta tudi sama. Kovine kot so srebro, belo in rumeno zlato, pa tudi platina, lahko kombiniramo z različnimi drugimi materiali, kot je na primer usnje. S tem poročne prstane popestrimo, jim dodamo karakter in jih tako naredimo še bolj unikatne.

Srebrn nakitSrebrni poročni prstani


Tudi srebrni zaročni prstani z dodatkom drugih kovin ali dragih kamnov so atraktivni

Poleg poročnih prstanov v Zlatarskem ateljeju v Mengšu ponujamo tudi zaročne prstane, ki bodo očarali še tako zahtevno srce. Izjemno popularni so zaročni prstani z diamantom. Diamant je namreč najtrši izmed dragih kamnov in tako simbolizira trdnost in večnost zveze mladih zaljubljenih src. Najpogosteje se stranke odločajo za brušenje na briljant (57 ploskvic), ki optično poudari vso lepoto in sijaj diamanta. Z bogato paleto različnih odtenkov diamantov v kombinaciji s pestro izbiro različnih materialov lahko prav za vsakogar izdelamo unikaten zaročni prstan ali unikaten poročni prstan, ki bo upošteval vse želje naročnika.
Seveda lahko po meri izdelamo tudi drug nakit, ne zgolj poročnih in zaročnih prstanov. Tako ponujamo še srebrne zapestnice, srebrne verižice in celo USB ključke. Pred izdelavo srebrnega nakita po meri se bomo s stranko pogovorili in ob izdelavi dosledno upoštevali njene želje. Veseli bomo tudi skice nakita, ki ga stranka želi, lahko pa stranka nakit tudi zgolj detaljno opiše. Pri izdelavi srebrnega nakita po meri dajemo velik poudarek kvalitetni in natančni izdelavi, saj bo zgolj natančno izdelan nakit pustil vtis, kot si ga želim doseči.


Unikatni moški prstani iz srebra lahko predstavljajo čudovito darilo

V zadnjem času pa se za izbiro srebrnega nakita odločajo tudi moški. S tem namenom smo pripravili pestro ponudbo moških prstanov iz srebra, ki lahko predstavljajo tudi čudovito darilo vaši boljši polovici. Tudi moške prstane lahko izdelamo po naročilu in tako zadostimo vsem vašim željam.
V primeru dodatnih vprašanj o srebrnem nakitu ali drugih vrstah nakita nas lahko kontaktirate po telefonu ali pa nas obiščete v naši zlatarni, kjer nam lahko svoj sanjski srebrn nakit opišete, mi pa vam ga bomo izdelali. Obiščete nas lahko od ponedeljka do petka od ter po predhodnem dogovoru tudi v soboto.

NAKIT IZ BELEGA ZLATA V ZLATARSKEM ATELJEJU