Pošlji povpraševanje

Poročni prstani iz platine so resnična dragocenost

Poročni prstani iz platinePoročni prstani iz platine v smislu dragocenosti res nimajo konkurence. Ne samo to, da je platina najstarejša kovina, ampak je tudi zelo redka. Njeno prečiščevanje pa je prava umetnost: za nekaj deset gramov platine je potrebno zdrobiti deset ton kamnin. Postopek prečiščevanja traja pet mesecev, uporabiti pa je potrebno kar 150 postopkov. Poročni prstani iz platine so zato res nekaj posebnega, saj je bilo za njihovo kreacijo potrebno izredno veliko napora in časa. Vaši poročni prstani iz platine bodo žareli v prelepem srebrnem lesku, vi pa boste vedeli, da na vaši roki počiva prava dragocenost. V zlatarskem ateljeju Mengeš so cene poročnih prstanov ugodne. Izdelamo vam poročne prstane po naročilu iz vseh materialov. Pri nas tako dobite tudi poročne prstane iz kirurškega jekla, poročne prstane iz belega zlata, poročne prstane iz rumenega zlata, poročne prstane iz rdečega zlata in seveda vse možne poljubne kombinacije omenjenih.

Poročni prstani iz kirurškega jekla
Poročni prstani iz platine zlahka odtehtajo zlato

Poročni prstani iz platine so težji od poročnih prstanov iz belegazlata in drugega zlata, saj ima platina večjo specifično težo kot zlato. To preprosto povedano pomeni, da so enako veliki prstani iz platine težji kot tisti iz zlata. Cene v ceniku takšnih poročnih prstanov so nekoliko višje, saj je platina dražja od zlata. Toda cena poročnih prstanov odtehta luksuz in visok imidž, ki ga nakit iz platine prinese svojim lastnikom. Ko se boste pri nas odločali za poročne prstane po naročilu, vam zato priporočamo, da si privoščite, kar največ, kar si lahko - platino.

Poročni prstani iz kirurškega jekla so preprosto elegantni

Na prvi pogled so poročni prstani iz kirurškega jekla popolno nasprotje poročnim prstanom iz platine. In tudi so, saj so poročni prstani iz kirurškega jekla izdelani iz kovine, ki bi ji težko rekli plemenita. Na drugi strani pa je izgled teh prstanov fenomenalen. Poročni prstani iz kirurškega jekla namreč nikoli ne potemnijo in ne zgubijo svojega leska: njihov izgled je enostavno prekrasen. Cena v ceniku teh poročnih prstanov pa je zelo ugodna. Z vidika ličnosti in obstojnosti tega prekrasnega izdelka je cena teh poročnih prstanov prava malenkost.

ZAM d.o.o. | Poročni prstani iz platine za tiste, ki bi radi nekaj posebnega - povezave do naše spletne strani: